توضیحات
طراحی و مدلسازی پارامتریک یک قالب با کتیا
این فایل جهت آشنایی و تمرین طراحی پارامتریک در نرم افزار کتیا بسیار مؤثر است. طراحی پارامتریک در مدلسازی قطعات مشابه و سری بسیار کاربرد دارد شما می توانید با طراحی یک قطعه و برنامه نویسی قطعات دیگر را نیز مدل نمایید که با انتخاب هر کدام مدل رسم شده به آن تغییر می یابد.
از جمله قابلیت های نرم افزار CATIA بخش فرمول نویسی Formula و جدول طراحی Design Table آن است و کافی است که یک بار قطعه مورد نظر را مدل کرده و اندازه گذاری عددی آن را در قالب یک جدول به آن می دهیم تا سایزهای مختلفی از آن مدل شود و دیگر نیازی نباشد که با تغییر ابعاد قطعه ، فرآیند مدلسازی از صفر شروع شود.
پارامتریک بودن، امتیازی است که CATIA را در کنار داشتن ابزار قدرتمند برای ایجاد سطوح و مدل هایی با رویه پیچیده از محبوبیت فوق العاده ای برخوردار کرده است. امتیازی که در نرم افزارهایی که قابلیت ساخت چنین مدل هایی را دارند کمتر به چشم می خورد. به عنوان مثال در نرم افزار Mechanical برای ایجاد مدل های سطح درخت طراحی ایجاد نمی شود و مدل ها پارامتریک نیستند. در نرم افزارهای طراحی مکانیکی عملیاتی پارامتریک است که در درخت طراحی ثبت شود و قابل ویرایش باشد. یکی از خصوصیات این محیط امکان تبدیل مدل سطح به مدل صلب است. این بدان معنی است که اگر طراح به این نتیجه رسید که ایجاد یک مدل صلب با مجموعه فرمان های Part Design امکان پذیر نیست می تواند تمام یا بخشی از طرح خود را در Wireframe & Surface Design ایجاد نماید و سپس آن را به یک مدل یکپارچه صلب تبدیل کند. البته این امکان به صورت عکس یعنی تبدیل مدل صلب به مدل سطح نیز وجود دارد. این قابلیت طراحی را Hybrid Design می نامد و مدل های حاصل نیز به Hybrid Model مشهور است.
در این پروژه یک قالب با تمامی اجزای آن به صورت پارامتریک در نرم افزار کتیا مدلسازی و مونتاژ می شود.
طراحی و مدلسازی پارامتریک یک قالب با کتیا توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.