توضیحات
شبیه سازی کنترل توربین بادی با استفاده خطی سازی در فیدبک با متلب
در این پروژه از یک مقاله مرجع استفاده شده است که به دلیل وجود مشکلاتی که در زیر به آنها اشاره شده است، شبیه سازی مقاله بصورت 100 درصد امکان پذیر نبوده. بنابراین نتایج آخر شبیه سازی با نتایج مقاله دارای اختلاف است اما روند کلی مقاله پیاده سازی شده است:
- هیچ اشاره ای به بسیاری از پارامتر های مثل J, D, C, Dl, Cl, Ct, Ka, G, Ae, V و چند پارامتر دیگر داخل مقاله نشده است و مشخص نیست که دقیقا مقدار آنها چقدر است.
- یک سری از نمودارهای رسم شده مقادیر واقعی خروجی سیستم هستند که ما داده های آزمایشگاهی را در اختیار نداریم، لذا عملا رسم آن اشکال ممکن نیست.
چکیده مقاله مرجع:
سیستم های بادی یکی از مهمترین منابع انرژی های تجدید پذیر می باشند که در میزان استفاده از آن ها روز به روز نسبت به سوخت های فسیلی افزایش می یابد. و این مربوطه به سال های اخیر نیست. یکی از مهمترین این سیستم های سیستم های توربین بادی بزرگ می باشند.
این سیستم های قابلیت تقسیم بندی به سه دسته مختلف: 1. سرعت ثابت، 2. سرعت چرخش متغیر، 3. سرعت متغیر را دارند. روش هایی از سال 1980 در مقالات برای کنترل این سیستم های مبتنی بر شناسایی سیستم و کنترل کننده های تطبیقی پیشنهاد شده است.
در کشورهای آسیایی که معمولا مناطق بادخیز می باشند و از طوفان ها و گردبادها رنج می برند، مسئله کنترل توربین های بادی و استفاده از آنها به مراتب بیشتر اهمیت پیدا می کند.
در این گزارش قصد داریم تا نحوه پیاده سازی متلب برای کنترل یک توربین بادی با استفاده از روش خطی سازی فیدبک ارائه دهیم.
برای حل این مشکلات باید کنترل کننده مقاوم و با قابلیت کنترل و ردیابی مناسب طراحی شود که جوابگوی نیازهای امروزی باشد. برخی از روش های کنترلی در سیستم های هیدرولیکی استفاده شده اند برای کنترل این سیستم پیشنهاد شده اند. همچنین روش های فازی برای کنترل قسمت پمپ سیستم، که این روش ها به صورت خود تنظیم و مد لغزشی و … طراحی شده اند. اما در این مقاله قصد داریم تا با استفاده از روش کنترل خطی سازی با استفاده از فیدبک برخی از مشکلات کنترلی در این زمینه را تا حدی مرتفع کنیم.
روش های خطی سازی با فیدبک یکی از روش های پرکاربرد و مناسب در زمینه کنترل سیستم های غیر خطی می باشد. ایده اصلی این روش تبدیل معادلات غیرخطی سیستم به یک سیستم خطی با استفاده از طراحی یک سیگنال کنترلی مناسب می باشد، به صورتی که قابلیت ردیابی و کنترل را داشته باشد.
در این زمینه روش هایی برای کنترل سیستم هایی با یک ورودی و بعدها برای سیستم هایی با ورودی بیشتر ارائه شده است.
با توجه به کارهایی که قبلا در این زمینه های صورت گرفته است، قصد داریم به طراحی یک جبران ساز برای سیستم هیدرولیکی توربین های باید را انجام دهیم. لذا در ابتدا به بررسی معادلات غیرخطی حاکم بر توربین بادی و اجزای آن خواهیم پرداخت و در ادامه با توجه به این روابط به طراحی کنترل کننده از طریق فیدبک اقدام به خطی سازی رفتار سیستم و کنترل آن خواهیم نمود.
…
شبیه سازی کنترل توربین بادی با استفاده خطی سازی در فیدبک با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.