توضیحات
عنوان فارسی: علم مستقیم حاشیه پایداری ولتاژ توزی شده برای شبکه های توزیع برق
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
A distributed voltage stability margin for power distribution networks
علم مستقیم حاشیه پایداری ولتاژ توزی شده برای شبکه های توزیع برق
چكيده: در اين مقاله مسئله ويژگي بندي و ارزيابي پايداري ولتاژ در شبكه هاي توزيع برق مورد توجه قرار گرفته است. از مقیاس های قبلی متفاوت است، ما در حال تنظیم پارامترهای شاخه جریان وضعیت سیستم قدرت هستیم که مخصوصا برای شبکه های شعاعی موثر است. رویکرد ما به مسئله پایداری ولتاژ بر اساس یک مشخصه محلی، تقریبی و در عین حال دقیق تعیین کننده جریان جاکوبین جریان قدرت است. تقریب تعیین کننده ما به ما امکان می دهد یک شاخص پایداری ولتاژ ایجاد کنیم که می تواند در یک مدل کاملا مقیاس پذیر و توزیع شده محاسبه شود. ما یک حد بالایی در خطای تقریبی ارائه می دهیم و نشان می دهیم که شاخص پیشنهادی از شاخص های دیگر ولتاژ اخیرا در ادبیات برتر است.
کليدواژگان: پايداری ولتاژ، جابجی قدرت جريان، حل مسير قدرت.
خلاصه
اپراتورهای شبکه های توزیع برق با چالش های بی سابقه ناشی از تقاضای مصرف کنندگان بالاتر و متناوب مواجه می شوند، که در میان دیگر موارد، از طریق نفوذ تحرک الکتریکی، هدایت می شود. انتظار می رود که تراکم شبکه، به عنوان تقاضا به ظرفیت میزبانی شبکه نزدیک شود. یکی از پدیده های اصلی که ظرفیت انتقال قدرت محدود یک شبکه توزیع را تعیین می کند، بی ثباتی ولتاژ است (نگاه کنید به بحث اخیر در سیمپسون-پراکو و همکاران، 2016). مقدار نیرویی که می تواند از طریق فیدر توزیع به بارها منتقل شود، به طور ذاتی توسط فیزیک غیر خطی سیستم محدود می شود. در عمل، به دلیل اینکه بار شبکه در این محدودیت قرار دارد، ولتاژ های فیدر به طور فزاینده ای در فیدر مشاهده می شود و به دنبال آن سقوط ولتاژ می شود. از نقطه نظر عملیاتی، مهم است که قادر به شناسایی شرایط عملیاتی شبکه که نزدیک به فروپاشی ولتاژ هستند، به منظور انجام اقدامات اصلاحی مناسب. بسیاری از شاخص های مختلف برای اندازه گیری فاصله شبکه از فروپاشی ولتاژ پیشنهاد شده است. اکثر آنها بر اساس مشاهدات است که جابجایی معادلات جریان قدرت در محدودیت پایداری ولتاژ ثابت می شود (Tamura et al.، 1988). برای بررسی شاخص ها بر اساس این رویکرد، ما به Chebbo و همکاران اشاره می کنیم. (1992) و به Gao و همکاران. (1992).
تفسیر هندسی از این پدیده ها توسط Chiang et al. (1990) و شروع از Tamura et al. (1983) فروپاشی ولتاژ مربوط به ظهور دوگانه در راه حل معادلات جریان غیرخطی جریان است.
اخیرا، برنامه نویسی نیمه رسمی به عنوان یک ابزار برای شناسایی منطقه ای که ثبات ولتاژ در آن تضمین شده است پیشنهاد شده است (دویتوتام و توریتسین، 2015). همان منطقه نیز براساس برنامه های کاربردی قضیه های نقطه ثابت مورد بررسی قرار گرفته است (نگاه کنید به Bolognani و Zampieri 2016 و منابع موجود در آن و گسترش آن ها در یو و همکاران 2015 و وانگ و همکاران 2016). علاوه بر این، ابزار بهینه سازی محدب برای تعیین شرایط کافی برای عدم حل (و در نتیجه فروپاشی ولتاژ) در Molzahn et al استفاده شده است. (2013).
همه این کارها شاخص های جهانی را پیشنهاد می کنند، به این معنا که دانش در مورد وضعیت کل سیستم در یک مکان مرکزی، جایی که محاسبات انجام می شود، مورد نیاز است. چنین محاسباتی به طور ضعیفی با توجه به اندازه شبکه، مقید به کاربرد عملی این روش ها می شود. اندک اندک استثناء شامل شاخص های اکتشافی مانند مواردی است که در Vu et al ارائه شده است. (1999)، که می تواند توسط هر بار بر اساس اندازه گیری های محلی ارزیابی شود.
روش شناسی که ما در این مقاله پیشنهاد می دهیم مبتنی بر رویکرد فوق می باشد که براساس تکینگی جاکوبین جریان قدرت است. با این حال، از نظر کارهای دیگر متفاوت است، ما یک مدل جریان شعاعی برای معادلات جریان نیرو را می پذیریم (Baran and Wu، 1989؛ Farivar and Low، 2013.
این انتخاب ما مزیت خاصی را به سمت سه نتیجه به ما می دهد: اول، ما با ابعاد جبری از معادلات جغرافیایی، ابعاد مشکل را کاهش می دهیم. دوم، ما تقریبی حاشیه ثبات ولتاژ مبتنی بر ژاکوبین را پیشنهاد می کنیم که فقط عناصر مورب Jacobian دستکاری شده عمل می کند و بنابراین محاسباتی بسیار قابل تشخیص است؛ در نهایت، ما نشان می دهیم که چگونه چنین یک شاخص را می توان در یک روش کاملا توزیع شده، بر اساس اندازه گیری های صرفا محلی در اتوبوس، محاسبه کرد.
مقاله به روش زیر ساختار یافته است. در بخش 2 ما مدل جریان شاخه را یاد می گیریم، در حالی که در بخش 3 ما توضیح می دهیم که چگونه پایداری ولتاژ می تواند بر اساس آن مدل ارزیابی شود. در بخش 4 ما یک شاخص پایداری تقریبی ولتاژ پیشنهاد می کنیم و کیفیت آن تقریبی را تحلیل می کنیم
در نهایت، در بخش 5 ما نتایج را در شبیه سازی ها نشان می دهیم و ما در مورد کاربرد این رویکرد در عملیات شبکه ای بحث می کنیم.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.