توضیحات
مدلسازی و شبیه سازی جریان درون یک پمپ گریز از مرکز با فلوئنت و گمبیت
تعریف مسئله
در این پژوهش دینامیک سیالات محاسباتی و دانش طراحی به کمک کامپیوتر به کار گرفته می شوند، تا بتوان جریان درون یک پمپ گریز از مرکز را شبیه سازی نمود. دیر زمانی است که به کمک دینامیک سیالات محاسباتی می توان جریان های مختلف سیالات را شبیه سازی و از نتایج آنها برای نیازهای مختلف استفاده نمود. حل عددی معادلات کمک می کند تا اینکه بتوان نتایجی را که رسیدن به آن ها هزینه های زیادی را در بردارد را در مدت زمان کوتاهی و با هزینه ی مقرون به صرفه بدست آورد. براي انجام شبیه سازي و حل جریان درون پمپ گریز از مرکز، نیاز به تولید یک مدل هندسی از اجزاي درون آن و تولید شبکه محاسباتی می باشد. هدف از این پژوهش مدل سازي یک پمپ گریز از مرکز، تولید شبکه محاسباتی مناسب جهت ایجاد فضاي محاسباتی مورد نیاز با استفاده از نرم افزار فلوئنت و بررسی جریان سیال درون پمپ، با تغییر در پارامترهای هندسی پره، می باشد.
تولید شبکه محاسباتی
تولید شبکه محاسباتی مناسب، اساسی ترین و مهمترین بخش حل یک مسئله به کمک دینامیک سیالات محاسباتی را تشکیل می دهد. شبکه محاسباتی نقش مهمی در همگرایی، دقت و زمان مورد نیاز برای حل مساله دارد. برای تولید شبکه در فضای محاسباتی از روش چند بلوکی استفاده شده است. در این روش دامنه محاسباتی به دو ناحیه[1] تقسیم شده است. ناحیه اول فضای اطراف و بین پره های پمپ را در بر میگیرد و ناحیه دوم مابقی دامنه محاسباتی را شامل می شود. ناحیه اول را ناحیه چرخان[2] و ناحیه دوم را ناحیه ثابت[3] می نامیم. برای ایجاد ناحیه چرخان به منظور مدل سازی چرخش پمپ ، بلوک استوانه ای با قطر قاعده 1/015 Do و به مرکز پمپ ، حول پمپ در نظر میگیریم. به منظور تولید شبکه محاسباتی مناسب در ناحیه لایه مرزی در اطراف پره ها ، در این بلوک و در نزدیکی پره ها شبکه محاسباتی تا حد امکان ریز شده است.
مدل سازی دامنه محاسباتی
به منظور اعتبارسازی نتایج حل عددی و مقایسه با نتایج آزمایشگاهی، دامنه محاسباتی مطابق با شرایط بارگذاری آزمایشگاهی قرار داده شده است. قطرخارجی پمپ که با Do نمایش داده می شود 132 میلیمتر، قطر داخلی پمپ که با Diنمایش داده می شود 90 میلیمتر ، قطر دهانه ورودی هوا 0.33Do و سطح مقطع خروجی 2650 میلیمتر مربع قرار داده شده است.
در این مطالعه تاثیر افزایش تعداد پره و تغییر چگالی سیال ورودی بر عملکرد پمپ سانتریفیوژ ، با استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان دهنده این بود که افزایش تعداد پره ، تاثیری بر عملکرد پمپ ندارد که این به خاطر افزایش دبی حجمی سیال و کاهش فشار خروجی پمپ می باشد . در حالیکه افزایش چگالی سیال ورودی ، موجب افزایش بازده عملکرد پمپ شده که این امر به خاطر افزایش فشار دینامیکی ودر نتیجه افزایش اختلاف فشار ایجاد شده توسط پمپ می باشد.
…
مدلسازی و شبیه سازی جریان درون یک پمپ گریز از مرکز با فلوئنت و گمبیت توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.