توضیحات
تحقیق سیکل تبرید تراکمی بخار و تحلیل اگزرژی با ees
در اوایل پیدایش تبرید مکانیکی، دستگاههای موجود حجیم و گران بودند و راندمان زیادی نداشتند و میبایست فردی متخصص از آنها نگهداری مینمود. به همین دلیل تبرید مکانیکی صرفاً به چند کاربرد بزرگ نظیر واحدهای تولید یخ، بستهبندی گوشت و یخچالهای بزرگ محدود میشد ولی این صنعت در عرض چند دهه بهسرعت رشد نموده و به صورت امروزی درآمده است. این رشد سریع حاصل چند عامل مختلف بود. با پیشرفت روشهای تولید دقیق، امکان تولید تجهیزات کوچکتر با راندمان بالاتر راهم شد. این امر به همراه تهیه مبردهای بیخطر و اختراع موتورهای الکتریکی با قدرت کمتر، امکان ساخت واحدهای تبرید کوچک را که امروزه در کاربردهایی نظیر یخچالها و فریزرهای خانگی، دستگاههای هواساز کوچک و دستگاههای تجاری مورد استفاده قرار میگیرند، فراهم نمود؛ بهطوری که هماکنون کمتر خانه یا واحد تجاری را میتوان یافت که از یکی از انواع مختلف دستگاههای تبرید مکانیکی استفاده نکند.
برای مثال امروزه بدون بهرهگیری از صنعت تبرید، تهیه و نگهداری مواد پروتئینی با رشد فزاینده جمعیت ممکن نخواهد بود. همچنین در بیشتر ساختمانهای بزرگ نظیر مجتمعهای مسکونی، تجاری و صنعتی، در صورتی که از تجهیزات تهویه مطبوع و تبرید مکانیکی بهرهگیری نشود به دلیل گرمای محیط در تابستان، این ساختمانها غیرقابل تحمل خواهند بود.
علاوه بر کاربرد تبرید در تهیه مطبوع و استفاده از آن در فرایندهای انجماد و سردخانهها، در حمل و نقل و نگهداری غذاهای فاسد شدنی، از تبرید مکانیکی در تهیه و عرضه اغلب مواد یا اجناس فروشگاههای امروزی استفاده میشود. تعداد فرایندها یا محصولاتی که با استفاده از تبرید مکانیکی تحقق یا بهبود یافتهاند، بیشمار است.
بهطور مثال وجود تبرید امکان ساخت سدهای بزرگ را که برای پروژههای تولید برق و آبیاری ضروری است، فراهم میسازد. تبرید ساخت جادهها، تونلها، چاهک فونداسیون و حفاری در زمینهای سست را میسر میسازد. به وسیله تبرید امکان تولید پلاستیکها، لاستیکهای مصنوعی و بسیاری محصولات و مواد مفید دیگر، امکانپذیر میگردد. تولیدکنندگان منسوجات و کاغذ میتوانند با استفاده از تبرید سرعت دستگاههای خود را افزایش دهند و محصول بیشتری تولید نمایند. استفاده از تبرید روشهای بهتری برای آبکاری فولادهای مورد استفاده در دستگاهها بهوجود میآورد. این موارد، تنها گوشهای از صدها کاربرد تبرید مکانیکی است که امروزه مورد استفاده قرار میگیرد و همه ساله چندین کاربرد جدید به آنها افزوده میشود. تنها عاملی که سرعت رشد صنعت تبرید را کاهش میدهد عدم وجود افراد متخصص در این صنعت است.
…
فهرست مطالب تحقیق سیکل تبرید تراکمی بخار و تحلیل اگزرژی با ees
- مقدمه
- تاریخچه
- تعاریف
- تعریف تبرید
- کاربرد جدول مبردها
- انواع سیستمهای تبرید
- اصول ترمودینامیک
- سیکل سرمایش جذبی
- تکنولوژی چیلرهای جذبی
- سیکل تبرید تراکم بخار
- نمودار فازی فشار ــ آنتالپی
- کمپرسورها
- انواع کمپرسورهای متداول سیستم تبرید
- آرایش سیلندر و پیستون
- روش های کنترل ظرفیت
- کنترل جریان ماده سرمازا
- کندانسورها
- انواع کندانسر
- انتخاب کندانسینگ یونیت
- آنالیز قانون های اول و دوم ترمودینامیک در سیکل تبرید
- تحلیل نتایج در نرم افزار ees
سیکل مورد نظر به صورت شکل زیر است:
در این سیکل ابتدا دمای نقطهی 4 را تغییر میدهیم. شکلهای حاصل در فایل project1 نحوهی تغییر اگزرژی اجزای مختلف سیستم را با تغییر دمای نقطه 4 نمایش میدهند ( محور عمودی شکلها جزء مورد نظر را مشخص میکند.)
فرمولهای نوشته شده در کد تماما از روی گزارش، نوشته شده است.
توجه:
تحقیق سیکل تبرید تراکمی بخار و تحلیل اگزرژی با ees شامل یک فایل ورد 45 صفحه ای و یک پاورپوینت 9 اسلایدی و فایل های نرم افزاری EESمی باشد.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.