توضیحات
تحقیق بررسی تاثیر پس لرزه ها در رکورد شتاب نگاشت بر پاسخ لرزه ای سیستم سازه ای
رخداد زلزله در مناطق زلزله خیز به صورت اتفاق تنها نیست، بلکه در اغلب موارد زلزله به صورت زنجیره ای از حرکات زمین با شدت های متفاوت و به صورت پی در پی در منطقه رخ می دهد. این سلسله زلزله ها اغلب به زلزله های پی در پی اصلی و پس لرزه ها یا زلزله های تکراری تعبیر می شود. پس از وقوع زلزله اصلی معمولاً پس لرزه هایی با فاصله هاي زمانی مختلف اتفاق می افتد. سازه هاي حیاتی، مانند مراکز درمانی و امدادي، پس از وقوع زلزله اصلی باید در برابر پس لرزه هاي احتمالی عملکرد مناسب را داشته باشند و بتوانند به سرویس دهی بی وقفه خود ادامه دهند. با این وجود با توجه به عدم درنظر گرفتن اثر پس لرزه ها در آیین نامه هاي طراحی سازه ها در برابر زلزله، باید عملکرد سازه ها به صورت خاص تحت اثر زلزله هاي متوالی مورد بررسی قرار گیرد. در تحقیق حاضر، اثرات زلزله های متوالی و زلزله های منفرد بر روی نیازهای سازه های مختلف با ارتفاع های متفاوت ارزیابی شده است.
مقدمه
زلزله به عنوان یکی از بلایای طبیعی و عامل اصلی تخریب سازه های انسانی در طول اعصار گذشته همواره از سوی آدمی مورد توجه خاص قرار داشته است. تلاش مهندسان و معماران در طول دهه های گذشته همواره برا این اصل استوار بوده است که سازه های خود را تا حد امکان در برابر زلزله مقاوم سازند و سازه ها بتوانند در برابر نیروهای ناشی از زلزله ها تاب بیاورند و حداقل تلفات جانی را به همراه داشته باشند. اولین آیین نامه های طراحی لرزه ای اثر زلزله را به صورت درصدی از وزن سازه در نظر می گرفتند و به صورت الاستیک اثرات زلزله را در سازه اعمال می کردند، به صورتی که تا به امروز تحلیل الاستیک اثرات زلزله در اکثر آیین نامه ها حفظ شده است.
از سویی با پیشرفت روز افزون علم دینامیک سازه ها تا به امروز مشخص شده است که نیروی جانبی اعمالی در آیین نامه ها تنها بخش کمی از نیروی لرزه ای وارد بر سازه در حد الاستیک می باشد و نیروهای لرزه ای وارد بر سازه در حالت الاستیک چندین برابر نیروهای جانبی لحاظ شده در آیین نامه ها می باشند. اما به منظور در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی و همچنین در راستای استفاده بهینه از ظرفیت جذب و استهلاک انرژی در محدوده پلاستیک المانهای سازه ای هنوز هم در آیین نامه های طراحی لرزه ای، از نیروهای جانبی کاهش یافته استفاده می شود و انتظار می رود سازه ها در برابر زلزله های شدید وارد مرحله غیرخطی شده و از خاصیت جذب و استهلاک انرژی در چرخه های رفت و برگشتی استفاده کنند. از آنجایی که بارهای لرزه ای به صورت شتاب پایه در پای ساختمان وارد می شود لذا تحلیل دینامیکی بهترین روش جهت تعیین تقاضای لرزه ای سازه ها می باشد.
…
فهرست مطالب تحقیق بررسی تاثیر پس لرزه ها در رکورد شتاب نگاشت بر پاسخ لرزه ای سیستم سازه ای
- فصل اول : کلیات
- ١-١ مقدمه 11
- ١-2 اهداف و ضرورت تحقیق12
- ١-3 توالی لرزه ای14
- ١-4 نتایج تحقیق فریاکومو، آمادیو و راجگلج17
- ١-4-1 نتایج تحقیق آمادیو و همکارانش در سال 2003 میلادی17
- ١-4-2 نتایج تحقیق آمادیو و همکارانش در سال 2006 میلادی18
- ١-5 نتایج تحقیق جورج هاتزی جورجیو و دیمیتری بسکوس24
- ١-5-1 نتایج تحقیق جورج هاتزی جورجیو و دیمیتری بسکوس در سال 2009 میلادی24
- ١-5-2 نتایج تحقیق جورج هاتزی جورجیو و دیمیتری بسکوس در سال 2010 میلادی31
- ١-5-3 نتایج تحقیقات دیگر جورج هاتزی جورجیو در سال 2010 میلادی39
- فصل دوم: روش های تولید زلزله
- 2-1 مقدمه38
- 2-2 روش شبیه سازی تابع تجربی گرین42
- 2-3 روش شبیه سازی گسل محدود43
- 2-4 تکنیک کارآمد شبیه سازی شتاب نگاشت در حوزه نزدیک گسل 45
- 2-5 عدم قطعیت در پارامترهای تولید زمین لرزه محتمل آینده48
- 2-6 شبیه سازی زمین لرزه آینده با در نظر گرفتن عدم قطعیت چشمه 52
- مراجع 55
منابع تحقیق بررسی تاثیر پس لرزه ها در رکورد شتاب نگاشت بر پاسخ لرزه ای سیستم سازه ای
- 2007. Seismic Rehabilitation of existing buildings. ASCE-SEI 41-06. American Society of Civil Engineers.
- 1996. Seismic evaluation and retrofit of concrete buildings. ATC 40. Applied Technology Council. Redwood City.
- SEAOC, Vision 2000. 1995. Performance Based Seismic Enginnering of Buildings, San Francisci.
- International Building code, IBC 2006. 2006. International Code Council Inc. 4051 West Flossmoor Road, Country Club Hills.
- Amadio C, Fragiacomo M, Rajgelj S. 2003. The effects of repeated earthquakes groundmotions on the non-linear response of SDOF systems. Earthquake Engineering and Structural Dynamics. 32(2):291-308
- Chopra AK. 1995. Dynamics of structures. Theory and applications to earthquake engineering. Upper Saddle River,NJ:Prentice.Hall
- FEMA 350. 2000. Recommended seismic design criteria for new steel moment-frame building. Washington,DC. Federal Emergency Management Agency.
- Bhartia Bk, Vanmarcke EH.1991. Associate linear system approach to nonlinear random vibration. Journal of Engineering Mechanics,117(10):2407-28.
- Spanos PD, Donley MG. 1992. Non-linear multi-degree-of- freedom system random vibration by equivalentstatistical quadratization. International Journal of Non-linear Mechanics; 27(5):735-48.
- Lei Y, Ziegler F. 1992. Random response of plane SCWB frames under severe seismic excitation. Proceedingd of the 10th World Conference on Earthquake Engineering, Madrid. Rotterdam: Balkema. P:3833-9.
توجه:
تحقیق بررسی تاثیر پس لرزه ها در رکورد شتاب نگاشت بر پاسخ لرزه ای سیستم سازه ای شامل یک فایل ورد 65 صفحه ای و یک پاورپوینت 30 اسلایدی می باشد.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.