توضیحات
شبیه سازی مبدل دو طرفه DC-DC به منظور ارتباط پانلهای خورشیدی با متلب
مقدمه:
انجام این پروژه متلب، در انیک مبدل DC-DC در شبیه سازی در نظر گرفته شده که در سمت ولتاژ پایین آن (سمت چپ) دو پورت در نظر گرفته شده که یکی به پنل خورشیدی (PV) و دیگری به عنصر ذخیره ساز انرژی (باتری-BU) متصل است. طرف ولتاژ پایین از طریق سه ترانس با طرف ولتاژ بالا ارتباط دارد که سمت ولتاژ بالا به یک بار مقاومتی (RL) متصل است. ترانسهای موردنظر در شبیه سازی ضمن ایزوله سازی گالوانیک بین منابع انرژی و باس DC ولتاژ بالا، به حذف جریان نشتی ناشی از پنلهای خورشیدی کمک می کند.
برای عملکرد موثر پنل خورشیدی از تکنیک ردیاب نقطه ماکزیمم توان (MPPT) استفاده شده که دیوتی سایکل مناسب را برای اعمال به کلیدهای نیمه سمت چپ (Sa1,Sb1,Sc1,Sa2,Sb2,Sc2) مبدل فراهم می کند، ضمن اینکه تنظیمات شارش توان توسط کنترل زاویه شیفت فازی انجام شده است.
توضیحات بلوکهای شبیه سازی:
در این قسمت سعی می کنیم توضیحی در مورد هر یک از بلوکهای شبیه سازی بدهیم.
1)بلوک BU یا بلوک باتری
مدل کننده یک باتری قابل شارژ از جنس لیتم آنید است که اگر روی بلوک دوبار کلیک کنید در صفحه اصلی اون به ترتیب مقدارهای ولتاژ نامی، ظرفیت نامی، وضعیت شارژ اولیه و زمان پاسخ باتری در فیلدهای مربوطه تنظیم شده است. با تنظیم این مقدارها، سایر مقدارهای باتری در صفحه دیگر به طور خودکار تنظیم میشود.
2) پنل خورشیدی (PV)
این بلوک مدل کننده پنل خورشیدی است که انرژی خورشیدی را به انرژی الکتریکی تبدیل میکند. این انرژی به صورت یک ولتاژ و جریان یکسو در خروجی پنل ظاهر میشد. در قسمت زیر نمای داخلی این بلوک نشان داده شده است:
توضیحات بلوکهای شبیه سازی:
- 1)بلوک BU یا بلوک باتری
- 2) پانل خورشیدی (PV)
- 3) خازنهای C1 و C2
- 4) سلفهای DC
- 5) اندوکتانسهای نشتی ترانس:
- 6) ترانسها:
- 7) خازن C3 و بار RL
شبیه سازی مبدل دو طرفه DC-DC به منظور ارتباط پانلهای خورشیدی با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.