توضیحات
شبیه سازی جایابی و تعیین اندازه بهینه منابع تولید پراکنده در شبکه شعاعی به کمک الگوریتم خفاش با متلب
تولید پراکنده به مواردی اطلاق میشود که برق در همان محل مصرف یا در نزدیکی محل مصرف تولید میشود. تولید پراکنده نیروگاههای مقیاس کوچکی هستند که ظرفیت حداکثری تولید آنها ۲۵ مگاوات میباشد. تولید پراکنده به آن دلیل به وجود آمد که در برخی از نقاط افت جریان و ولتاژ مشاهده میشد. این طرح جهت پرکردن این نقایص مطرح شد.
تولید پراکنده به دو دسته تولید همزمان برق و حرارت و نیز برق، سرما و حرارت (CCHP) که مخفف Combined Cooling Heat and Power تقسیم میشود. منظور از تولید همزمان، تولید برق در کنار صور دیگر انرژی و استفاده از همه موارد به طور همزمان است.
مولد تولید همزمان مولدی است که اتلاف حرارت آن مستقیما مورد استفاده قرار گرفته یا برای تولید آب گرم، بخار یا کاربردهای دیگر بازیافت میشود.
از مزایای مهم تولید همزمان این است که بازده الکتریکی مؤثر آن بیش از ۱٫۵ برابر بازده نیروگاههای حرارتی است.
در حال حاضر، کشورهای صنعتی بیشتر برق خود را در تاسیسات بزرگ متمرکز مثل سوخت فسیلی (زغال سنگ، گاز)، هستهای یا برقآبی تولید میکنند. این نیروگاهها هزینهها را به خوبی کاهش میدهند، اما برق را معمولاً به مسافتهای دور منتقل میکنند و محیط زیست را تحت تاثیر قرار میدهند.
تولید پراکنده روش دیگر است. این روش حجم تلفات انرژی در برق منتقل شده را کم میکند زیرا برق بسیار نزدیک جایی که در آن مصرف میشود، یا حتی در همان ساختمان، تولید میشود. این کار اندازه و تعداد خطوط قدرتی که باید ساخته شوند را کم میکند.
در این پروژه جایابی و تعیین اندازه بهینه منابع تولید پراکنده و دی استاتکام انجام میگیرد. این مسئله با هدف کاهش تلفات در شبکه بهینه سازی میگردد. قیود مسئله بهینه سازی شامل قیود انحراف ولتاژ مجاز، تعادل توان، محدوده تولید توان راکتیو دی استاتکام و محدوده تولید توان اکتیو DG میباشد. از الگوریتم خفاش جهت رسیدن به پاسخ بهینه استفاده میگردد. همچنین از ضریب حساسیت تلفات بمنظور تعیین مکان های بهینه کاندید نصب دی استاتکام و DG استفاده میشود. تغییرات بار بصورت سه سطح بار سبک سنگین و متوسط در نظر گرفته شده است. روشها و مقادیر مورد استفاده در خلال تشریح کدنویسی بیان میگردد
تولید پراکنده، تولید نامتمرکز، انرژی نامتمرکز یا انرژی پراکنده که در زبان انگلیسی به اختصار (DG) نامیده میشود که مخفف (Distributed Generation) است به تولید برق از منابع کوچک انرژی گفته میشود.
شبیه سازی جایابی و تعیین اندازه بهینه منابع تولید پراکنده در شبکه شعاعی به کمک الگوریتم خفاش با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.