توضیحات
عنوان: کترینگ هواپیما
- مقدمه
- تاریخچه
- غذاهای هواپیما
- پذیرایی از مسافران به چه عواملی بستگی دارد؟
- محتوا
- صبحانه
- میان وعده
- ناهار و شام
- وعده غذایی شام
- رژیم های غذایی خاص
- نحوه انتخاب غذا
- آماده سازی غذا
- سلامتی غذا
- برای غذایی که خورده نمیشود چه اتفاقی میافتد؟
- آیا از ظروف سرو غذا مجدداً استفاده میگردد؟
- هزینه
- ویژگی سرویس های پذیرایی در هنگام پرواز
- برنامه معمول ارائه سرویس غذایی در پروازهای داخلی بر اساس زمان حرکت
- اصطلاحات ویژه در کترینگ هوایی
- بهترین منوها
- 10 غذایی كه به ندرت در هواپیما سِرو می گردند
- برخی واقعیت ها درباره غذای هواپیما
مقدمه
زمانی که صحبت از غذای ایرلاینها به میان میآید موارد بسیاری برای مسافران تقریباً مانند راز باقی میماند. غذای ایرلاینها چطور درست میشوند؟ چه کسی دربارهی منو تصمیم گیری میکند؟ و از همه مهمتر، چرا غذای ایرلاینها تا این حد بیمزه است؟
یک وعدهی غذایی ایرلاین (Airline meal) غذایی است که در طول یک پرواز غیر نظامی برای مسافران یک ایرلاین سرو میشود. این وعدهی غذایی عموماً توسط خدمات کترینگ ایرلاین تهیه و توسط خدمهی پرواز برای مسافران سرو میگردد. وعدههای غذایی در بین ایرلاینهای مختلف و همینطور کلاسهای پروازی متفاوت از تفاوتهای اساسی برخوردار است. تنوع وعدههای غذایی ایرلاینها میتواند یک میان وعدهی بسیار ساده به همراه یک نوشیدنی در یک پرواز کلاس اکونومی کوتاه تا یک وعدهی غذایی با ۷ نوع مختلف در یک پرواز فرست کلاس طولانی را در بر بگیرد. در عین حال انواع غذاهایی که توسط شرکتهای هواپیمایی ارائه میشود نیز کشور به کشور تا حد زیادی متفاوت است و معمولاً عناصری از غذای محلی آن منطقه را شامل میشود. البته گاهی عناصر دخیل در غذا مربوط به مبدأ و مقصد میباشند.
تاریخچه
اولین ایرلاینی که در طول پروازش غذا سرو کرد، حمل و نقل هَندلی پیج (Handley Page Transport) نام داشت. این ایرلاین در سال ۱۹۱۹ تأسیس شده بود و وعدهی غذایی ذکر شده را برای مسیر لندن پاریس و در اکتبر همان سال ارائه داد. مسافران میتوانستند از بین آیتمهای ساندویچ و میوه یکی را انتخاب کنند.
غذاهای هواپیما
این که چه غذایی در یک سفر هوایی می خوریم و یا این که باید دقیقا چه خصوصیاتی داشته باشد ممکن است برای خیلی ها تا به حال سوال نشده باشد و یا این که به وعده های سبک و سرد همیشه فکر کرده باشند و توجیهشان هم یک وعده غذای هوایی سبک باشد اما اینگونه نیست. برای غذاهایی که در پروازها سرو می شوند برنامه ریزی مخصوصی صورت می گیرد و از روی اصول خاصی هدایت می شود. انجام پاورپوینت
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.