توضیحات
عنوان: نابودی و تخریب مراتع و جنگلها
- بخش اول
- پیشگیری از نابودی و تخریب مراتع و جنگلها
- اقدامات پیشگیرانه حفاظتی
- حفظ و نگهداری جنگلها
- اهمیت اکوسیستم جنگلی
- تخریب جنگل ، عوامل انسانی
- چگونگی جلب مشارکت مردمی برای حفاظت از طبیعت
- کارهایی که میتوانید برای نجات جنگلها انجام دهید
- پیشگیری از آتش سوزی مراتع و جنگلها
- پس برای پیشگیری از ایجاد حریق در جنگل راههای بسیار ساده و مؤثری وجود دارد:
- بخش دوم
- آمادگی مقابل نابودی مراتع
- در حال حاضر در جهان باتوجه به رشد جمعیت و و نیاز های متفاوت در ارتباط با جنگلها در اغلب نقاط دنیا جنگلها روبه نابودی می باشد و همیشه عوامل کلی و در سطح جهانی اکوسیستم جنگلها را تهدید می کنند که عبارتند از
- تخریب جنگلها چه مشکلاتی را در آینده بوجود می آورد؟
- دخالت در اکوسیتم جنگل بصورت غیر اصولی در هر محیطی مشکلاتی را ببار می آورد که عبارتند از
- راهکارهای مناسب جهت حفظ منابع جنگل
- بخش سوم
- مقابله با نابودی جنگلها و مراتع
- حفاظت و مقابله با نابودی جنگلها
- راه حلهای جنگل زدایی
- راههای جلوگیری از نابودی جنگل ها و محیط زیست
- توصیه هایی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست
- بخش چهارم
- بازسازی مراتع و جنگلها
- تلاش جهانی برای نجات جنگلها و احیاء مراتع
- ترمیم امکانپذیر است
- احیای جنگلها با کمک جامعه محلی
- اهداف احیاء و بازسازی جنگل ها
- ترمیم جنگلهای ضعیف
- رشد سریعتر
بخش اول:
پیشگیری از نابودی و تخریب مراتع و جنگلها
اقدامات پیشگیرانه حفاظتی
کمربند حفاظتی:
یکی از اقداماتی که برای تثبیت مالکیت اراضی منابع ملی و پیشگیری از تجاوز و تصرف این اراضی مورد استفاده قرار میگیرد ، ایحد کمربند حفاظتی در مناطق بحرانی است که نقش بسیار مهمی نیز در کاهش وقوع جرائم مرتبط با تجاوز و تصرف اراضی منابع ملی و شناسایی سریع متخلفین دارد.
کمریند حفاظتی:
عبارت است از حائلی بین عرصه های ملی شده و مستثنات مردم که به اشکال مختلف از جمله حفر کانال ، فنس کشی ، سیم خاردار ، بنچ مارک و کاشت درختان ایجاد میگردد که مانعی را در برابر نیات سوء افراد فرصت طلب و سودجو را پدید می آورد.
بدیهی است انتخاب هر یک از اشکال مختلف کمربند حفاظتی با توجه به شراسط اقلیمی و بحران های موجود در منطقه صورت می پذیرد و پس از ایجاد آن نیز مرتباً مورد بازدید و رفع عیب های احتمالی قرار خواهند گرفت.
مناطق بحرانی:
به مناطق جنگلی و مرتعی حاشیه شهرها و روستاها اطلاق می گردد که به لحاظ موقعیت و شرایط خاص این مناطق به شدت مورد تهدید قرار گرفته و سیر قهقرایی را طی می نمایند.
مناطق نیمه بحرانی:
به مناطق جنگلی و مرتعی حاشیه شهرها و روستاها اطلاق می گردد که تخریب و تجاوز در این مناطق در حد تهدید این عرصه ها وجود داشته و در صورت عدم اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده ، پایداری عرصه های منابع ملی به شدت مورد تهدید قرار خواهد گرفت.
جایگزینی سوخت های مناسب بجای استفاده از هیزم و بوته:
بررسی های صورت گرفته بیانگر این واقعیت است که حجم زیادی از گونه های جنگلی و مرتعی کشور همه ساله توسط روستاییان و دامداران ، برای تأمین انرژی لازم جهت ایجاد گرما و پخت و پز ، قطع و مورد استفاده قرار میگیرد که این امر یکی از عوامل اصلی تخریب جنگلها و مراتع کشور قلمداد می گردد.
حفظ و نگهداری جنگلها
امروز حفظ و نگهداری منابع طبیعی یک وظیفه ملی محسوب میشود و کوتاهی در این امر نابخشودنی است.
آتش زدن جنگل و مراتع یا ریختن زباله در مسیر رودخانهها در عصر حاضر بلای جان منابع طبیعی در چهارگوشه جهان شده است و بدون شک ایران اسلامی ما نیز از این امر مستثنا نیست. و باید در این زمینه در ابعاد اطلاعرسانی به فرهنگسازی بپردازیم.
وقتی که میشنویم مثلا حدود 10 هکتار از درختان بلوط زاگرس در حد فاصل شهرستانهای بهمئی و لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد در آتش سوخت یا 150 هکتار دیگر در معرض تهدید جدی آتشسوزی قرار دارد یا درختان در مناطقی از استان گیلان دچار حریق شده است، ناخودآگاه عرق ملی و میهنی به جوش میآید و مردم و مسئولان باید در حفظ منابع طبیعی کوشا باشند و اجازه ندهیم جنگل و طبیعت کشورمان دستخوش حوادث ناگوار اینچنینی باشد.
منابع طبیعی هر جامعه ثروت آن جامعه محسوب میشود و همه افراد باید در نگهداری و حفاظت از این منابع تلاش کنند زیرا رشد، تعالی و حیات انسان ها وابسته به این منابع است، تخریب، انهدام، آتشسوزی و بیاهمیت شمردن این منابع طبیعی دل هر انسانی را به درد میآورد، چرا که این منابع فقط به نسل حاضر تعلق نداشته بلکه میراثی است که باید برای نسلهای آینده نیز محافظت شود. انجام پاورپوینت
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.