توضیحات
عنوان: پروژه انجماد
- مقدمه
- تاریخچه
- سرد سازی
- توضیحات در مورد روش انجماد سریع
- انجماد سریع را میتوان در سه دسته طبقه بندی کرد
- انجماد فوق سریع
- بد نیست بدانید محصوالتی که میتوان با روش IQF منجمد کرد عبارتند از
- سیستمهای منجمدکننده
- انجماد با استفاده از هوای سرد ساکن
- انجماد با استفاده از هوای فشرده متحرک Air blast freezing
- انجماد از طریق تماس غیر مستقیم با مواد سرمازا Plate freezing
- انجماد به روش غوطه وریImmersion freezing
- نیتروژن مایع
- انجماد به روش غوطه وریImmersion freezing
- آشنایی با تکنولوژی انجمادIQF
- طرح کلی تولید محصوالت منجمد به روش IQF
- مزایای روش IQF
- Blast IQF Fluidized Quick Freezer/Individual IQF Flow Freezer
مقدمه
ما در این گزارش سعی داریم با توجه به نیاز و اهمیت روش انجماد سریع 1 I QFابعاد مختلف آن را مورد تجزیه تحلیل و بررسی قرار دهیم. individual quick freezing IQF یعنی انجماد سریع و جدا از هم مواد. با توجه به اینکه این روش انجماد موجب تغییر در خواص مواد نمی شود از اهمیت باالیی برخوردار است که می توان با تنظیم شرایط این نوع freezer را به وجود آورد.که در ادامه به توضیح ابعاد آن می پردازیم.
تاریخچه
انجماد یکی از اصول نگهداری محصوالت غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایینتر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875 میالدی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد در نیمه دوم قرن نوزدهم در آمریکا برای اولین بار و تحقیقات آقای کلرنس بردسی clerence birdseye منتهی به عرضه مواد منجمد آماده مصرف در حدود 30 سال پیش گردید. انجام پاورپوینت
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت انجماد لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.