توضیحات
عنوان فارسی: اتصال متقابل معکوس
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Reverse cross-docking
چکیده
شرکت ها به طور مداوم به دنبال راه های جدید برای بهینه سازی فرایندهای خود با توجه به اولویت های رقابتی خود هستند. مدیریت فرایند بازگشت، به عنوان بخشی از تدارکات معکوس، تبدیل به یک زمینه مهم بهبود عملکرد شده است، به ویژه در کسب و کارهایی با الگوهای تقاضای فصلی مانند مد، کتاب و الکترونیک. در نتیجه، مقالات غیرقابل فروش اغلب از طریق کانال های ثانوی مانند فروشگاه های بازاریابی تجاری می شوند. برای دستیابی به مدیریت سیستم های لجستیک معکوس، از مدل هایی استفاده شده است که برای بهینه سازی جریان رو به جلو مقالات مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند و برای مقابله با ویژگی های جریان برگشت پذیر تنظیم شده اند. علیرغم تاثیر شناخته شده کراس داکینگ در لجستیک (تدارکات) مستقیم، رویکردهایی که از این استراتژی در زمینه مدیریت بازگشت استفاده کرده اند، بسیار کم هستند. این مقاله نشان می دهد که چگونه پیوند متقابل (کراس داکینگ) را می توان در زمینه لجستیک معکوس پیاده سازی کرد و همچنین یک مدل برنامه ریزی خطی ارائه می دهد. نتایج نشان می دهد برنامه کاربردی reverse cross-docking می تواند کارایی تدارکات معکوس را به لحاظ کاهش هزینه، صرفه جویی در زمان و بهبود مدیریت اطلاعات در فرآیند بازگشت افزایش دهد. تجزیه و تحلیل حساسیت نشان می دهد که یک سیستم کراس داکینگ معکوس می تواند به شرکت ها کمک کند تا رقابت را در این شرایط بهبود دهند: (الف) انعطاف پذیری خروجی مربوط به محصولات و مقادیر دریافت شده بالا است، (ب) احتمال بازگشت از بازارهای ثانویه کم است، (پ) ترکیبی از هزینه های برگشت و کراس داکینگ در مقایسه با هزینه انبارداری کم است. مدل کراس داکینگ معکوس در شکل پایه آن، ویژگی های اصلی سیستم را پوشش می دهد و برای تعمیم بیشتر بسیار انعطاف پذیر می باشد. یک فرمت ارائه شده در اینجا اشاره به بررسی قیمت های محصولات ناهمگن است، که نشان دهنده سودمندی اتصال متقابل معکوس به ویژه در صنایع با سطوح پایین قیمت است.
مقدمه
تدارکات معکوس (RL) مفهومی است که در طول 20 سال گذشته به طور فزاینده ای در کسب و کار و تحقیقات بسیار مورد توجه قرار گرفته است. معرفی قوانین زیست محیطی، افزایش آگاهی مشتریان از محیط زیست و افزایش فشار رقابتی منجر به توسعه مدل های متعدد و راه حل های برای فعالیت های RL شده است [1-4].
تدارکات معکوس به عنوان فرایند “برنامه ریزی، اجرای و کنترل کارآمد، جریان مقرون به صرفه مواد خام، موجودی فرآیند، کالاهای فروخته شده و اطلاعات مرتبط از نقطه مصرف تا نقطه مبدأ ” به منظور بازپس گیری تعریف شده است [5]. با توجه به این تعریف، تمام فعالیت هایی که مربوط به فرآیندهای مرتبط با حرکت محصولات یا مواد از مشتری به تولید کننده است در چارچوب RL قرار می گیرد [5]. تدارکات معکوس به طور گسترده به عنوان یک منبع سودآوری و رقابت پذیری برای شرکت ها پذیرفته شده است [2و6و7]. این امر به ویژه در بخش هایی با الگوهای تقاضای فصلی، که در آن شرکت ها بخشی از کسب و کار خود را به عنوان بازده در نظر می گیرند و به طور سیستماتیک برای دستیابی به ارزش از سیستم های RLاستفاده می کنند، پر رنگ تر می شود [8و9]
تعدادی از نشریات در حوزه RL توسط Govindan و همکارانش نوشته شده که در [10] آمده است. شروع این مقالات در اواخر دهه 1960 بوده و تعداد زیادی از این نشریات در طول هشت سال گذشته منتشر شده است. مقالات موجود در حوزه RL متمرکز بر تجزیه و تحلیل شیوه های توسعه فرآیندها و روش های کارآمد برای مقابله با مشکلات RL است که شرکت ها در زمینه هایی مانند طراحی شبکه، مدیریت موجودی، برنامه ریزی تولید، برنامه ریزی توزیع، اندازه گیری عملکرد یا کنترل کیفیت با آن مواجه می شوند [10 – 13]. ناهمگونی محصولات یا مواد بازگشتی (به عنوان مثال محصولات معیوب، فروخته شده یا منقضی شده)، پیچیدگی سیستم های RL را افزایش می دهد [14-16].
بسیاری از مدل های موجود و تئوری های تدارکات پیشین، مورد تجزیه و تحلیل و اصلاح قرار گرفته اند تا با ویژگی های RL منطبق شوند [7و8و17و18]. با این حال، در حالی که تأثیر مثبت کراس داکینگ در توزیع رو به جلو به طور گسترده ای شناخته شده است [19،20]، رویکردهایی که از این استراتژی استفاده می کنند، بسیار کم است.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.