توضیحات
عنوان فارسی: یک آنتن دوقطبی چاپی دوبانده با ساختار حلزونی برای کاربرد در WLAN
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
A Dual Band Printed Dipole Antenna With Spiral Structure for WLAN Application
چکیده:
در این مقاله، روش طراحی و عملکرد الکتریکی آنتن دو قطبی چاپی دو بانده (2.4 / 5.8 GHz) با استفاده از ساختار حلزونی پیشنهاد و بررسی شده است. برای اولین بار، آنتن دو قطبی چاپی دو بانده با پیکربندی حلزونی ارائه شده است. علاوه بر این، یک روش تطبیقی با استفاده از تنظیم پهنای خط انتقال و روش جدید پهن کننده ی پهنای باند با تغییر فاصله بین حلزونی های بالا و پایین گزارش شده است. فرکانس عامل آنتن پیشنهادی 2.4 گیگاهرتز و 5.8 گیگاهرتز است که سیستم WLAN را پوشش می دهد. آنتن پیشنهادی با استفاده از خطوط انتقال مخروطی برای حلزونی های بالا و پایین به تطابق خوبی می انجامد. فرکانس رزونانس مطلوب با تنظیم تعداد چرخش های حلزونی به دست آمده است. پهنای باند با تغییر فاصله بین حلزونی های بالا و پایین بهینه شده است. موقعیت نسبی حلزونی های پایین نقش مهمی در دستیابی به پهنای باند در شرایط تلفات بازگشتی 10 دسی بل ایفا می کند.
مقدمه:
آنتن دو قطبی یک لینک ارتباطی ضروری برای کاربرد های مختلف می باشد. این آنتن برای گوشی های تلفن همراه و انواع دیگر دستگاه های بی سیم و بخاطر ایجاد ارتباط مورد استفاده قرار می گیرد[1] . برای تکامل سیستم ارتباطی تلفن همراه به پیکربندی ساده، مجتمع سازی سبک و آسان با آی سی یکپارچه ی ریز موج مدار (MMICs) و آنتن های چند بانده برای کاربرد گسترده در سیستم های مخابراتی مورد نیاز است. به خاطر چنین دلایلی، طرح های متعددی از آنتن دو قطبی چند باند توسعه یافته اند [2] – [5].
در طول سال های اخیر، پیشرفتهای سریعی در شبکه های محلی (WLAN) ایجاد شده است. در کاربردهای عملی WLAN باند های 2.4 گیگاهرتز و 5.8گیگاهرتز مورد نیاز است. پیکربندی یک آنتن حلزونی سبب یک حالت دو بانده، کوچک شدن اندازه آنتن و پهنای باند گسترده تر می شود. بنابراین، آنتن های حلزونی بسیاری توسعه یافته اند [6] – [9] . با این حال، تا به حال، یک آنتن چاپی چند بانده که حلزونی داشته باشد گزارش نشده است.
در این مقاله، برای اولین بار، آنتن دو قطبی چاپی دو بانده با پیکربندی حلزونی ارائه شده است. همچنین، یک روش تطبیقی برای تنظیم پهنای خط انتقال، که برای چند بانده امکان پذیر شده است، و یک روش پهن سازی پهنای باند جدید با استفاده از فاصله بین حلزونی بالا و پایین ارائه شده است.
با تنظیم حلزونی های بالا و پایین می توان باند فرکانس را تنظیم کرد، چون حلزونی های بالا و پایین فرکانس های رزونانس متفاوتی دارند.
شکل1) پیکربندی آنتن پیشنهادی
طراحی آنتن
آنتن حلزونی همانطور که در شکل1 نشان داده شده است, با استفاده از خطوط انتقال دایره ای طراحی شده است. طول حلزونی مجموع را می توان به شرح زیر تقریب زد:
که
N تعداد دایره ها ؛
R شعاع داخلی حلزونی.
و اندوکتانس خاتمه یافته به شرح زیر تعریف می شود:
همانطور که طول حلزونی محیطی افزایش می یابد، اثر القایی امپدانس خاتمه یافته افزایش می یابد. بنابراین، اثر خازنی باید جبران شود. در این کار، با بهینه سازی پهنای خط انتقال مخروطی حلزونی بالا، اثر خازنی جبران می شود.
پهنای خط انتقال مخروطی حلزونی بالا به 13 میلی متر و پهنای خط انتقال مخروطی حلزونی پایین به 7 میلی متر بهینه سازی شده است. فرکانس رزونانس مطلوب با تنظیم تعداد چرخش حلزونی ها به دست می آید. شکل2 نتایج شبیه سازی های مختلف برای تلفات بازگشتی بر اساس تعداد چرخش حلزونی بالا نشان می دهد.
شکل3 نتایج شبیه سازی برای تلفات بازگشتی با تغییر موقعیت نسبی حلزونی پایین را نشان می دهد. شکل4 نتایج شبیه سازی های مختلف با تغییر پهنای خط انتقال مخروطی حلزونی بالا را نشان می دهد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.