توضیحات
عنوان: تعاملات دیپلماسی بین دولت الکترونیکی
- مقدمه
- تعریف دیپلماسی الکترونیکی
- تعریف E – Governments Diplomatic Relations
- بخش های دولت الکترونیکی
- برخی از خدمات دولت الکترونیکی
- اهداف دیپلماسی بین دولت الکترونیکی
- ضرورت دیپلماسی بین دولت الکترونیکی با توجه به اهمیت فضای مجازی
- کاربرد فضای مجازی در دیپلماسی دولت الکترونیکی
- نتیجه گیری
- منابع
مقدمه
- عصر اطلاعات با مولفه هایی چون رشد معجزه آسای فناوری اطلاعات و ارتباطات، زمینه ساز تحول در همه جنبه های حیات بشری گردیده است. در این میان مقوله دیپلماسی که با قدمتی به بلندی تاریخ همواره بر دو عنصر اطلاعات و ارتباطات استوار بوده است بیش از سایر حوزه های اجتماعی در معرض تاثیر پذیری از مشخصه های عصر ارتباطات است. اتصال دورترین دولت ها به یکدیگر از طریق شبکه های الکترونیکی، تسهیل ورود بازیگران جدید به عرصه روابط بین الملل، مداخله جمعیت ها و سازمان های غیر دولتی اعم از منطقه ای و بین المللی در مسائل داخلی و خارجی کشورها، طرح عناوینی چون دهکده جهانی، حقوق شهروندان جامعه جهانی، چرخش آزاد اطلاعات، حاکمیت بر فضای اینترنت و غیره حاکی از روندی است که محتوا و شکل دیپلماسی را متحول و نیاز مند باز تعریف و تغییرات ساختاری نموده است. در این میان جنبه های نوین دیپلماسی رسانه ای از جمله دیپلماسی الکترونیکی، با توجه به نقش آن در مناسبات میان دولت ها و سازمان های بین المللی حوزه ای تاثیر گذار و چالش بر انگیز است که در این تحقیق یک نگاه کلی به آن می اندازیم.
- تعریف دیپلماسی الکترونیکی
- ویلسون دیزارد، مبتکر اصطلاح دیپلماسی الکترونیک، آن را به معنی به کار گیری فناوری ارتباطات و اطلاعات در سیاست و تجارت خارجی تعریف کرده و آن را دیپلماسی از طرق اینترنت و فضای مجازی می داند. الکترونیکی شدن، فرآیندی است که انسان از طریق ابزارها، غنون و رسانه های دیجیتالی مانند شبکه اینترنت و رایانه به تولید، تکثیر، اشاعه و انتشار نمادها و معانی می پردازد و از طریق آن ها زندگی خود را سامان و معنا می بخشد. اهمیت دیپلماسی الکترونیک تنها از افزایش کاربران رسانه های جمعی ناشی نمی شود، بلکه در حقیقت این موضوع اساسا راه های تعامل دولت ها با شهروندان خود را دستخوش تغییر کرده و چگونگی روابط مربوط به کشورداری سنتی توسط حکومت ها را نیز تغیییر داده است.
- تعریف دیپلماسی دولت الکترونیکی
- دولت الکترونیک یا دولت دیجیتالی، به استفاده دولت از فناوری اطلاعات برای جابجایی اطلاعات بین مردم، سازمانها، بازار و ارکان دیگر دولتی گفته میشود. دولت الکترونیک ممکن است توسط قوه مقننه، قوه قضائیه یا قوه مجریه به کار برده شود تا بهره وری داخلی را بهبود بخشد، خدمات عمومی را ارائه دهد یا روندهای دولتی مردم گرا را برای مردم فراهم کند. در یك تعریف كلی، دولت الكترونیك میتواند عملاً تمام بسترها و كاربردهای فنآوری اطلاعات و ارتباطات رادربر میگیرد كه توسط بخش عمومی برای ارایه خدمات به شهروندان (G2C)، كار و كسبها (G2E)، سایر عوامل دولتی (G2G)، و كارمندان دولت (G2E) مورد استفاده قرار میگیرد.
- دیپلماسی بین دولت الکترونیکی، به دانش ارتباط میان سیاستمداران و سران کشورهای جهان از طریق رسانه های الکترونیکی و مجازی گفته می شود.
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.