توضیحات
عنوان: گزارش کارآموزی (شرکت آتیه پردازان ظهور شریف)
- مقدمه
- فعالیتهای کلی شرکت
- سلسله مراتب توسعه وب به شرح زیر است
- HTML (Hyper Text Markup Language)
- CSS (Cascading Style Sheets)
- bootstrap
- sass
- java script (js)
- jquary
- react
- typescript
- Server-side coding (back-end) چیست؟
- PHP: Hypertext Preprocessor
- ASP (Active Server Pages)
- node js
- زبان برنامه نویسی Python
- مزایای طراحی سایت با پایتون
- معرفی برترین فریم ورکهای پایتون برای توسعه وب
- فریم ورک جنگو (Django)
- فریم ورک وب تو پای (WebPy)
- فریم ورک فلسک (Flask)
- فریم ورک توربو گیرز (TurboGears)
- چه سایتهایی بر پایه پایتون طراحی شدهاند؟
- طراحی سایت با جنگو Django
مقدمه:
کارآموزکسی است که به محیط کاری بیرون از محل تحصیل خوداعزام می شود تا کار بیاموزد، نه اینکه عهده دار انجام کاری بشود که قرار است در محیط کاری انجام پذیرد و اگر هم باید در انجام کاری مشارکت کند این مشارکت حتما به صورت هدایت شده و تحت نظر خواهد بود و کننده اصلی کار نیست. کارآموزی دانشجویان، با توجه به متداول ترین اسلوب کارآموزی یعنی آموزش در محیط حرفه و آموزش در محیط مادی صورت گرفته تا با انتقال آموزش به محیط حرفه و بهره گیری از دانش ناشی از محیط کار، بتوان، حلقه های مفقوده در نظام آموزش دانشگاهی را تکمیل نمود.
بنده به عنوان یکی از دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر دوره کارآموزی خود را در شرکتی تحت عنوان آتیه پردازان ظهور شریف به اتمام رسانده ام و سعی دارم در این گزارش با زبانی ساده جزئیات کارآموزی خود را بیان کنم.
فعالیتهای کلی شرکت:
شرکت آتیه پردازان ظهور شریف یکی از شرکت های دانش بنیان کشور می باشد که در حوزه مهندسی کامپیوتر فعالیت دارند. شرکت های دانش بنیان (از جمله شرکت آتیه پردازان ظهور شریف) برای اینکه بتوانند وارد عرصه تجارت الکترونیک و خدمات رسانی بصورت آنلاین شوند نیازمند طراحی سایتهای تجاری می باشند. یعنی برای ارائه حضوری موفق در زمینه تجارت نیازمند یک استراتژی کارآمد هستند. با توجه به افزایش رقیبان و همینطور رقابت بسیار فشرده میان شرکت ها این ضرورت ایجاد شده است که برای اینکه سهمی از بازار بسیار بزرگ و پر سود فضای مجازی را بخود اختصاص دهند و به وسیله خدمات رسانی آنلاین ، بازاریابی خود را گسترش دهند نیاز به طراحی وب سایت تجاری مناسب با نوع فعالیت خود دارند. ازین رو اصلی ترین آموزش بنده در دوره کارآموزی مربوط به بحث طراحی وب سایت با زبان های کاربردی روز است.
برای توسعه و ارتقاء وب سایت نیاز به برنامه نویسی است. انتخاب و به کارگیری زبان مناسب موجب پردازش صحیح پشت صفحه میشود و عملکرد وب سایت را مطابق با نیازهای کاربر امکان پذیر مینماید. کارایی بیش از۹۵ درصد وب سایتها به برنامه نویسی وب بستگی دارد؛ این کار عمدتا به ساختار وب سایت پرداخته و جنبه ظاهر گرافیکی را در بر نمیگیرد. زبان برنامهنویسی مجموعهای از کدگذاریها و نشانه گذاریها را شامل میشود. انجام تحقیق
سلسله مراتب توسعه وب به شرح زیر است:
Client-side coding (front-end)
Server-side coding (back-end)
Database technology
Client-side coding (front-end) چیست؟
توسعه دهندگان front-end بیشتر بر آن چه کاربر مشاهده میکند متمرکز میشوند؛ آنها با اطمینان از یک تجربه کاربری یکپارچه به تجزیه و تحلیل کدها و طراحیها مشغول شده و در برنامه نویسی front-end آنچه که کاربر برای اولین بار در مرورگر خود مشاهده میکند را مدیریت مینماید.
وظیفه اصلی front-end در گام اول طراحی ظاهر مناسب با اهداف وبسایت است.
برخی از زبانهای مورد استفاده در برنامه نویسی front-end:
HTML (Hyper Text Markup Language)
HTML اولین زبان برنامه نویسی تحت وب است که در سال ۱۹۹۰ ایجاد شد و برای طراحی سایت با امکانات جزئی و ساده مورد استفاده قرار میگرفت. اولین سایت اینترنتی در سال ۱۹۹۱، توسط آقای تیم برنرز لی با این زبان برنامه نویسی نوشته شد و کم کم امکانات بیش تری به آن اضافه شد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.