توضیحات
پروژه تحقیقاتی دستورالعمل اجرایی نحوه صدور اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی
هدف
این دستورالعمل به استناد آئین نامه اجرایی ماده 8 و 9 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و دستورالعمل تاسیس و صدور پروانه بهداشتی شرکت های نگهداری، پخش و توزیع مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
ساماندهی شرکت هایی که مبادرت به نگهداری، حمل و توزیع فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی می نمایند تدوین گردیده است.
دامنه کاربرد
این دستورالعمل به منظورچگونگی صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی (تاسیس و بهره برداری و مسئول فنی) شرکت و اقدام متقاضیان اخذ
مسئولیت اجرایی
کارشناسان سازمان غذا و دارو و واحدهای تابعه تفویض و مدیر کل نظارت
پروژه تحقیقاتی دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.