توضیحات
عنوان: تحقیق کاربرد علم فیزیک در ژنتیک
- بخش اول
- ﺑﯿﻮﻟﻮژی
- ژﻧﺘﯿﮏ
- ژن
- سلول
- نوکلئوتید
- بخش دوم کاربرد فیزیک در ژنتیک
- ﺳﺎﺧﺘﺎر ﮐﺮوﻣﺎﺗﯿﻦ
- بازسازی، رونویسی و بازترکیب DNA
- بیان ژن
- اﻟﮑﺘﺮوﻓﻮرز
- اﻫﻤﯿﺖ اﻟﮑﺘﺮوﻓﻮرز
- اﻧﻮاع اﻟﮑﺘﺮوﻓﻮرز
- روشهای آماده سازی نمونه
- مبانی الکتروفورز
- اثر عوامل الکتریکی
- اثر سیستم های بافری و pH
- اثر حرارت
- الکتروفورز با ژل پلی آکریل آمید
- نحوه ی ایجاد منافذ با اندازه های متفاوت
- ﺗﮑﺜﯿﺮ وﮐﭙﯽ ژﻧﻬﺎ
- ﻣﺒﻨﺎی اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎری ژﻧﺘﯿﮑﯽ
- کاربرد های اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎری ژﻧﺘﯿﮑﯽ
- ﮐﺎرﺑﺮد ﻓﯿﺰﯾﮏ در ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ژن های ﺳﺮﻃﺎنی
- افزایش اثربخشی ژن درمانی سرطان کبد با نانوذرات مغناطیسی
- نانوذرات مغناطیسی برای سیستمهای رهایشی دارو و ژن
- طراحی و سنتز نانوذرات مغناطیسی
- انتقال ژن با کمک نانوذرات مغناطیسی
- استفاده از نانو الماسها در مداوای ژن های سرطانی
- نقشه برداری فیزیکی ژنهای انسان
- ژنتیک سلولهای پیکری
- نقشه برداری از طریق انتقال کروموزوم
- هیبرید سازی سلول پیکری
- پانلهای نقشه برداری هیبرید سلولهای پیکری
- تعیین محل ژن روی ناحیه خاصی از یک کروموزوم
- نقشه برداری هیبرید پرتویی
- تکنیک FISHنقشه برداری ژنی با استفاده از هیبریدسازی فلورسانس درجا
- بیوفیزیك
- خدمت بیوفیزیك به فیزیك
- خدمت بیوفیزیك به زیست فناوری
- فیزیك پزشكی و بیوفیزیك
- ژن تراپی
- منابع
ﺑﯿﻮﻟﻮژی:
زیستشناسی از علوم طبیعی و دانش مربوط به مطالعه جانداران زنده است. این دانش به بررسی ویژگیها و رفتار سازوارهها، چگونگی پیدایش گونهها و افراد، و نیز به بررسی برهمکنش جانداران با یکدیگر و محیط پیرامونشان میپردازد. زیستشناسی شامل موضوعات وسیعی است که دارای تقسیمبندی بسیاری از مباحث و رشتههای مختلف است. از جمله مهم ترین موضوعات آن عبارت از پنج اصل بههموابسته است که میتوان آنها را اساس زیستشناسی مدرن نامید.
سلولها به عنوان واحد اصلی حیات هستند.
گونههای جدید و صفات موروثی، محصول فرگشت هستند.
ژنها واحد اصلی وراثت هستند.
ارگانیسمها محیط داخلی خود را برای حفظ یک وضعیت پایدار و ثابت، حفظ میکنند.
موجودات زنده انرژی مصرف میکنند و آن را به صورت دیگری تبدیل میکنند.
رشتههای فرعی زیستشناسی به وسیله مقیاسی که در آن موجودات زندهای که قبلاً مطالعه شدهاند، انواع موجودات زنده مورد مطالعه و روشهای استفاده شده در مطالعه آنها، تعریف میشود: بیوشیمی، مطالعه شیمی اولیه زندگی؛ زیستشناسی مولکولی، مطالعه فعل و انفعالات پیچیده در میان مولکولهای زیستی؛ گیاهشناسی، مطالعه زیستشناسی گیاهان؛ زیستشناسی سلولی، بررسی واحدهای ساختمانی همه حیات، سلول؛ فیزیولوژی، بررسی عملکردهای فیزیکی و شیمیایی بافتها، اندامها و دستگاه زیستی هر موجود زنده؛ زیستشناسی فرگشتی، بررسی فرایندهایی که تنوع زیستی را ایجاد میکنند؛ و بوم شناسی بررسی فعل و انفعالات موجودات زنده در محیط خود.
ژﻧﺘﯿﮏ:
فرینش شناسی یا ژنشناسی یا ژنتیک (از کلمه یونانی Genno بمعنای آفرینش دادن) بخشی از دانش زیستشناسی است که به وراثت و تفاوتهای جانداران میپردازد. بوسیله قوانین و مفاهیم موجود در این علم میتوانیم به همانندی یا ناهمانندی دو اندامگان نسبت به یکدیگر پی ببریم و بدانیم که چگونه و چرا چنین همانندی یا ناهمانندی در داخل یک جامعه گیاهی و یا جامعه جانوری، بوجود آمدهاست. دانش ژنشناسی، دانش جابجایی دادههای زیستی از یک یاخته به یاختهای دیگر و یا از پدر و مادر به نوزاد و نسلهای آینده میباشد. ژنشناسی با چگونگی این جابجاییها که باعث نشانگانها، دگرگونیها و همانندیها در اندامگانها میباشد، سر و کار دارد. دانش ژنشناسی به سرشت فیزیکی و شیمیایی این دادهها نیز میپردازد.
تاریخچه ژﻧﺘﯿﮏ:
دانش زیستشناسی، هرچند از کهنترین دانشهایی بوده که بشر به آن توجه داشتهاست. اما از حدود یک صده پیش از این دانش زیرشاخه تازهای پدید آمد که آن را ژنتیک نامیدند و انقلابی در دانش زیستشناسی بوجود آورد. در صده هجدهم، گروهی از پژوهشگران بر آن شدند که چگونگی جابجایی برخی صفتها و ویژگیها را از نسلی به نسل دیگر بررسی کنند. از این ویژگیها به عنوان ویژگیهای ارثی یاد میشود. به دو دلیل مهم که یکی گزینش ویژگیهای نامناسب و دیگری نداشتن آگاهی کافی در زمینه ریاضیات بود، به نتیجهای نرسیدند.
جدولی برای نمایش آزمایش مندل
نخستین کسی که توانست قانونهای حاکم بر انتقال صفتهای ارثی را شناسایی کند، کشیشی اتریشی به نام گرگور مندل بود که در سال ۱۸۶۵ این قانونها را که نتیجه آزمایشهایش روی گیاه نخود فرنگی بود، ارائه کرد. اما متأسفانه جامعه علمی آن زمان به دیدگاهها و کشفهای او اهمیت چندانی نداد و نتیجه کارهای مندل به دست فراموشی سپرده شد. در سال ۱۹۰۰ میلادی کشف دوباره همان قانونها، توسط درویس، شرماک و کورنز باعث شد که دیدگاههای مندل به گونهای جدیتر مورد توجه و پذیرش قرار گیرد. هم اینک، مندل به عنوان «پدر دانش ژنتیک» شناخته میشود.
در سال ۱۹۵۳ با کشف ساختمان جایگاه ژنها از سوی جیمز واتسون و فرانسیس کریک، رشتهای نو در دانش زیستشناسی بوجود آمد که زیستشناسی مولکولی نام گرفت. با گذشت حدود یک صده از کشفهای مندل در سالهای ۱۹۷۱ و ۱۹۷۳ در رشته زیستشناسی مولکولی و ژنتیک، که اولی به بررسی ساختمان و چگونگی کارکرد ژنها و دومی به بررسی بیماریهای ژنتیک و پیدا کردن درمانی برای آنها میپرداخت، این دو رشته با هم درآمیختند و رشتهای به نام مهندسی ژنتیک را پدید آوردند که طی اندک زمانی توانست در رشتههای گوناگون دیگری مانند پزشکی، صنعت، کشاورزی، و… بسیار اثرگذار باشد. پژوهشهای ژنتیکی همچنین به سهم خود موجب شدهاست که آدمی به جهان و دنیای پیرامون خود، بصیرت به مراتب بیشتری پیدا کرده و نگاهی نو بر خویش بیندازد. تمام ویژگیهای فیزیکی ما و تمام موجودات زندهای که روی زمین زیست میکنند تحت نفوذ و متأثر از DNA موجود در سلول یا تغییرات ژنتیکی است که اتفاقی یا اجباری در ناحیهای از ژنوم بوقوع میپیوندد. در این تغییرات معمولاً یک یا چند باز زنجیره اسید نوکلئیک تعویض شده و اطلاعات ژنتیکی ژنوم تغییر میکند و بطور پایدار به نسلهای بعدی منتقل میگردد. از این رو استفاده از این دانش گسترده شده است بطوریکه یکی از عرصههای کاربردی این علم تعیین نسبتهای خویشاوندی و شناسایی افراد و تعیین دودمان و نیای ژنتیکی انسانهاست.
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.