توضیحات
عنوان: نقش و تاثیر فناوری اطلاعات در زمینه های مالی
- چکیده
- مقدمه
- تاثیرات فناوری اطلاعات در سیستم مالی و حسابداری
- فناوری مرتبط با اینترنت در زمینۀ مالی و حسابداری
- پیشینه تحقیق
- ارزیابی تحول ترازنامه(صورت وضعیت مالی) با فناوری جدید دیجیتال
- اثرات سازمانی و محیطی در پذیرش تکنینکهای حسابرسی با کمک رایانه
- بیانِ نقش فناوریهای مرتبط با اینترنت در کارِ حسابداری
- تحول دیجیتال در حسابرسی خارجی و تأثیر آن بر حاکمیت شرکتی
- بلاکچین: معرفی و کاربرد آن در حسابداری مالی
- تأثیر تکنولوژی در گزارشگری مالی: مطالعه موردی Amazon Go
- نتیجهگیری
- منابع
چکیده
پیشرفتهای روزافزون فناوریاطلاعات که تاثیر زیادی بر همه جوانب زندگی فردی و اجتماعی افراد و واحدهای تجاری داشته است، بر سیستمهای اطلاعات مالی اعم از حسابداری و حسابرسی نیز بیتاثیر نبوده و از جنبههای مختلف از جمله مفاهیم و گستره فعالیتها بر آن موثر بوده است. حسابداری در ابتدا، اطلاعات را فقط برای مالکان واحدهای تجاری و دولتها فراهم میکرد، اما از زمانی که به یک سیستم تبادل اطلاعات تبدیل شده، گسترش زیادی پیدا کرده است. چهارفناوری مرتبط با اینترنت که تغییرات چشمگیری در کار حسابداران و محققان حسابداری در آیندۀ نزدیک فراهم خواهد کرد شامل فناوری ابری، کلان دادهها، بلاکچین و هوشمصنوعی است که این فناوریها به دلیل ویژگی دائمی بودن حسابداری ممکن است به میزان قابل توجهی دید مالی را بهبود بخشیده و موجب شود مداخلات به موقعتر انجام شود. هدف اصلی این مقاله بررسی تاثیرات فناوری اطلاعات در زمینههای مالی بوده که با روش کتابخانهای انجام گرفته است.
کلمات کلیدی: فناوری اطلاعات، گردش مالی، حسابداری، حسابرسی.
1-مقدمه
چهارمین انقلاب صنعتی، ایجاد تغییرات سریع در تمامی حوزههای فعالیتهای انسانی است. این تغییرات به دلیل استفاده از هوش مصنوعی، رباتیک و انواع مختلف فناوریهای دیجیتالی است. فناوری دیجیتالی باعث شده است فرآیندهای مشاغل کارآمدتر و سادهتر شوند. فناوریدیجیتالی در زمینه حسابداری به همراه یکسری قوانین بینالمللی و جهانی، مباحثی مثل تجارت الکترونیک و حسابداری نوین را ایجاد کردهاند. به علاوه این دستاوردها با ایجاد صرفهجویی در زمان و هزینه به واسطه سرعت بخشیدن به معاملات و ارتباطات، مفید واقع شده است. این امر سبب شده است که معاملات مالی از یک محیط سنتی مبنی بر کاغذ به یک محیط الکترونیک در سیستم اطلاعاتی حسابداری منتقل شود. حسابداران نیز به مهارتهای گستردهای در زمینهی فناوری اطلاعات نیاز دارند]1[.
در 20 سال آینده، حرفه حسابداری دچار تغییرات ریشهای خواهد شد. این حرفه بسیار متفاوت از آنچه امروز میبینیم، خواهد شد. در 20 سال گذشته تکنولوژی، پیشرفتهای بسیاری در توانمندیهای خدماتی و بهرهوری حرفه حسابداری به ارمغان آورده است. مشاغل حرفهای در مقایسه با 20 سال پیش با روشی بسیار متفاوت کار میکنند. سیستم های مدیریت اسناد که در اواخر دهه 90 برای حرفه حسابداری پدید آمدهاند. به خصوص FileCabinet CS و بعد از آن GoFileRoom؛ تراکنشهای بدون استفاده از کاغذ را امکان پذیر کردهاند. در سال 2001، پرتالهای مشتری به صورت شخصی توسط تامسون رویترز معرفی شد. با استفاده از این پرتالها، بدون در نظر گرفتن موقعیت مکانی، مشتریان میتوانند خدمات 7 روزه و 24 ساعته دریافت کرده و ارتباط و مشارکت بسیار بهتری داشته باشند. اینترنت، تلفن و رسانه های اجتماعی تأثیر زیادی در نحوه عملکرد شرکتهای امروزی دارند]6[.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.