توضیحات
عنوان: تحقیق نسل های شبکه ی تلفن همراه
- چکیده
- فصل اول: نسل اول شبکه تلفن همراه
- مقدمه
- سیر تحول تلفن همراه در جهان
- نسل اول شبکه تلفن همراه
- فصل دوم: نسل دوم و سوم شبکه تلفن همراه
- نسل دوم شبکه تلفن همراه
- نسل سوم شبکه تلفن همراه
- سرعت در نسل سوم شبکه تلفن همراه
- مهمترین خدمات نسل سوم تلفن همراه
- نسل سوم در ایران
- تفاوت علامتهای G و E و H و H+ و LTE در اینترنت همراه
- جی پی آر اس GPRS))
- اِج EDGE))
- G3
- HSDPA) HighSpeed Downlink Packet Access)
- HSPA+) Evolved HighSpeed Packet Access)
- G LTE) Long Term Evolution)
- فصل سوم: نسل چهارم شبکه تلفن همراه
- نسل چهارم شبکه تلفن همراه
- اینترنت نسل چهار در ایران
- شاخصهای اقتصادی و تاثیر استفاده از نسل چهارم
- نسل چهارم همراه و تأثیر بر مسائل زیست محیطی
- مقرون به صرفهترین لایه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات
- فناوری LTE چیست؟
- مقایسه ی نسلهای سوم و چهارم تلفن همراه
- فصل چهارم: نسل پنجم شبکه تلفن همراه
- نسل پنجم شبکه تلفن همراه
- نکاتی اساسی در مورد نسل پنجم
- تحقیقات نسل پنجم شبکه در ایران
- نتیجه گیری
- مراجع
چکیده
گسترش روز افزون تکنولوژی امروزه با سرعت بسیار بالایی همراه است. تلفن همراه به عنوان یکی از منابع و تکنولوژیهای نو ظهور با تغییرات فراوانی در فناوری مورد استفاده همراه بوده است. نسل اول تلفنهای همراه در سال ۱۹۷۹ میلادی برای استفاده تجاری در آمریكا و ژاپن به كار گرفته شد. شبکههای نسل۱ از سیگنالهای رادیویی آنالوگ استفاده میکردند در حالی که شبکههای نسل۲ از سیگنالهای رادیویی دیجیتال استفاده میکردند. گرچه هر دوی سیستمها از سیگنالدهی دیجیتال برای اتصال به برجهای رادیویی استفاده میکنند، بقیه سیستم تلفنی، تماس در نسل۲ به همان صورتِ نسل۱، سیگنالهای دیجیتال رمزگذاری میشوند، با این تفاوت که نسل۱ در فرکانسهای بالاتر، معمولاً ۱۵۰MHz و بالاتر مخابره میشود. با پرشدن گنجایش شبکههای مخابراتی نسل دوم، حرکت به سمت طراحی شبکههای 3G با قابلیت انتقال اطلاعات آغاز شد. پیش از طراحی شبکه های نسل سوم، شبکه های نسل 5/2 موبایل برای انتقال اطلاعات صوتی با سرعت پایین طراحی شد. اما براساس نیاز مشترکان به ارتباطات پرسرعتتر، نسل سوم وارد عمل شد. با استفاده از تكنولوژی 3G میتوان سرعتی تا 2 مگابایت بر ثانیه برای دسترسی به شبكه (و اینترنت) در حال سكون، یا در حال حركت كند (مثل راه رفتن) سرعتی تا 348 كیلوبیت بر ثانیه و در اتومبیل سرعتی حدود 128 كیلوبیت بر ثانیه داشت. نسل چهارم، یک راهحل جامع بر مبنای IP برای انتقال صدا، تصویر و داده استفاده میکند و بر پایه اصل «هرجا و هر زمان» دادهها را با سرعتی بسیار بالاتر از نسلهای قبل در اختیار کاربر قرار میدهد. از لحاظ تکنیکی در نگاه ساده سرعت بارگذاری و بارگیری در LTE نسبت به نسلهای قبل بسیار بالاتر است. البته جدای از نرخ داده بالا، تأخیر کمتر در ارسال بستهها که منجر به کیفیت فوقالعاده VoIP، ویدئو کنفرانس و سرویسهای همزمان میشود و همچنین از دید یک اپراتور پهنای باند با کانالهای متغیر که در محدوده 1.25-20 MHz است. نسل پنجم شبکههای تلفن همراه برای تجربه سرعت 100Mb/s تا 1Gb/s را برای کاربران ارائه داده و حداکثر سرعت قابل دستیابی را نیز 20Gb/s اعلام میدارد که قطعا جای پیشرفت دارد.
فصل اول: نسل اول شبکه تلفن همراه
مقدمه
در این تحقیق علمی با توجه به گسترش روز افزون فناوریهای ارتباطات به خصوص فناوریهای تلفن همراه، نگاهی تحلیلی به انواع مختلف نسلهای شبکه تلفن همراه به عمل آمده است. در ادامه ابتدا در مروری اجمالی تاریخچهای کوتاه از نحوه شکلگیری تلفن همراه بیان گردیده شده است. سپس انواع نسلهای شبکه تلفن همراه معرفی شده و معایب، مزایا و پیشرفتهای هر یک بیان گردیده است.
سیر تحول تلفن همراه در جهان
در سوم آوریل سال ۱۹۷۳ مارتین کوپر، مدیر و محقق شرکت موتورلا برای ایجاد ارتباط بیسیم بین انسانها دستگاهی به نام ‘Cell phone’ را اختراع کرد. حال چندین سال از آن زمان میگذرد و تلفن همراه بطور جدی وارد زندگی اکثریت مردم دنیا شده، به گونهای که به عنوان یکی از لوازم ضروری در طول روز مورد استفاده قرار میگیرد و نبود آن در دنیای کنونی تقریبا غیرممکن به نظر میرسد.
امروزه در جهان ارتباطات، تلفن به عنوان یك وسیله ارتباط شخصی بیشترین موارد استفاده را داراست. فكر متحرك یا سیار كردن تلفن و بكارگیری آن در مكان های مختلف به منظور بهره گیری بیشتر از این وسیله، از دهه ۱۹۶۰ میلادی در كشور های اسكاندیناوی (سوئد، نروژ، دانمارك و فنلاند) پا گرفت و در اواخر آن دهه، اولین تلفن نقطه به نقطه به كار گرفته شد كه نقطه عطفی در روند مخابراتی به شمار آمد و این ایده دیرینه انسان به تحقق پیوست. این فناوری در سال ۱۹۷۵ میلادی از سوی كشورهای اسكاندیناوی با سیستم آنالوگ به بازار عرضه شد. اولین شبكه تلفن متحركNMT) Nordic Mobile Telephone ) نیز از سوی همین كشورها راه اندازی گردید . در اوایل سال ۱۹۸۰ میلادی، استفاده از تلفن های دیجیتالی در اتومبیل مورد توجه قرار گرفت. در سال ۱۹۷۷ میلادی، كانادا اولین شبكه اطلاعات عمومی را طراحی و راه اندازی كرد. شبكههای عمومی اطلاع رسانی جهانی با استفاده از كامپیوتر، ماهواره و گیرندهها و فرستندههای ماكروویو به وجود آمده است. در سال ۱۹۸۳ میلادی، آمریكا سیستم(NMT) Nordic Mobile Telephone را وارد بازار كرد. ژاپن نیز سومین كشور در جهان بود كه سیستم سیار خود را با ویژگیهای دو نوع اسكاندیناوی و آمریكایی به نامHCMS عرضه كرد و سپس سیستمNTT با قابلیت اتصال به شبكه را ایجاد نمود. انگلستان در سال ۱۹۸۵ میلادی با عرضه سیستم TACS بود که به گروه دارندگان تلفن سیار پیوست و سپس ایرلند نیز این سیستم را پذیرفت. پس از این تاریخ ، سیستم NMT با فركانس ۴۵۰ مگاهرتز در كشورهای دانمارك، نروژ، سوئد و فنلاند مورد استفاده قرارگرفت و این کشورها نیز به شبكه استفاده كنندگان از این سیستم پیوستند. هلند، لوكزامبورگ و بلژیك با تغییر جزئی، آن را پذیرفتند و در سال ۱۹۸۹ قبرس نیز به این شبكه پیوست. در این زمان بود كه كانادا سیستم AMPSآمریكا را پذیرفت. درسال ۱۹۸۵ میلادی، انستیتو ETSI – EUROPEAN TELECOMMUNICATION STANDARD INSTITUTE متشكل از ۱۷ كشور اروپایی در صدد طراحی و ابداع یك استاندارد مشترك برای تأسیس شبكه سلولی برآمد تا این استاندارد به صورت هماهنگ، طرح تلفن سیار دیجیتال را اجرا كند، این استاندارد GSMنام گرفت. در حال حاضر، استاندارد GSM شامل سه سیستم است كه عملكردهای اساسی كاملا یكسانی دارند ولی باند فركانس آنها متفاوت است. در سال ۱۹۸۶ میلادی، شبكه جهانی اطلاع رسانی اینترنت، فراگیرترین شبكه اطلاع رسانی بین الملل، راه اندازی شد و در سال ۱۹۸۷ میلادی، طرح باند باریك انتخاب شد و در همان تاریخ ۱۳ كشور اروپایی یادداشت تفاهمی تحت عنوان(MOU MEMORANDUM OF UNDER STANIG) امضا كردند، مبنی بر اینكه هر عضو متعهد شد تمام مشخصات GSM را رعایت كند. همچنین با موافقت این ۱۳ كشور، بازار بزرگی نیز برای فعالیتهای تجاری در این زمینه باز شد. با گسترش شبكههای اطلاع رسانی عمومی در كنار شبكههای تلفنی، نیاز به یكپارچهسازی آنها در دهه ۱۹۸۰ میلادی احساس شد و منجر به ایجاد شبكه ISDN گردید. شبكه ISDN در پی تحقیقات و تلاشهای دانشمندان در زمینه فناوری دستگاههای رقمی یا دیجیتال در دهه ۱۹۶۰ بوجود آمد. در سیستم دیجیتال، ارتباط قطعات، دستگاهها و تجهیزات، براساس دیجیت (اعداد) است و كار مكانیكی در آن بسیار كم و فاقد صدا و حركت است.
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.