توضیحات
عنوان: مروری بر اکتشاف نفت و تخلیه مواد زائد تولیدی مطابق با دیدگاههای قانونگذاری و مدیریت پسماند در مالزی
- چکیده
- اختصارات
- مقدمه
- ادبیات پژوهش
- تخلیه زباله های اکتشاف و تولید نفت
- مدیریت پسماند در مواد زائد نفت و گاز
- مدیریت پسماند جامد نفت
- استفاده از زباله های جامد نفتی به محصول مفید
- مدیریت پسماند مایع زباله های نفتی
- زباله های مایع نفت برای مدیریت خاک آلوده (جدول 7)
- قانون و قانون گذاری
- نگرانی از توسعه اقتصادی ملی
- اثرات زیست محیطی ناشی از زباله های نفتی در مالزی
- بحث
- مقایسه روشهای مدیریت پسماند بین کشورهای آسیایی و آفریقایی
- نتیجه گیری
- تقدیر و تشکر
چکیده
چارچوب اصلی تحقیق تحت کنترل عملکرد پسماند اکتشاف نفت و تخلیه زباله های تولیدی از صنعت نفت مالزی مربوط به قوانین است. از آنجا که زباله ها به محیط زیست آسیب می رسانند ، ترکیب و اثرات احتمالی زیست محیطی زباله های تولید شده از فعالیت های فرایند حفاری دریایی مورد مطالعه قرار می گیرد. این تحقیق منجر به ایجاد چارچوبی برای مدیریت پسماند بهتر می شود که مطابق با قوانین و مقررات مالزی باشد. در این مطالعه ، بزرگترین موضوعاتی که شیوه های مدیریت پسماند در صنعت نفت در مالزی را محدود می کند ، عدم وجود شیوه های مدیریت پسماند نفتی است. تفاوت اصلی بین شیوه های مدیریت پسماند بین کشورهای آسیایی و آفریقایی این است که کشور آفریقایی از زباله ها در تولید محصولات مفید استفاده میکند اما همچنان مشکل دفع زباله را دارد اما كشور آسیا از ضایعات كمتر استفاده می كند درمقابل دفع زباله را نیز متداول كرده است. به منظور پذیرش چالش توسعه پایدار ، این تحقیق برای یک طرف مسئول بسیار مفید است زیرا دارایی گرانبهای مالزی را تأمین می کند و یک اثربخشی جامع در صنعت کنترل زباله های تصفیه نفت را ارتقا می بخشد.
کلمات کلیدی: زباله های حفاری؛ مدیریت پسماند؛ اثرات زیست محیطی؛ قانون گذاری؛ نفت
اختصارات: ALARP: همانقدر که عملی قابل قبول است. ASEAN: انجمن ملت های جنوب شرقی آسیا ؛ ASP: طغیان سورفاکتانت قلیایی ؛ CMC: کربوکسیل متی سلولز ؛ CSG: گاز درز ذغال سنگ ؛ EIA: ارزیابی اثرات زیست محیطی ؛ EPA: آژانس حفاظت از محیط زیست ؛ FME: وزارت فدرال محیط زیست ؛ MLR: وزارت زمین و منابع ؛ MOFCOM: وزارت بازرگانی ؛ NCNB: هیئت نظارت بر محتوای نیجریه ؛ NCS: فلات قاره نروژ ؛ NDRC: کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی ؛ NESREA: مقررات ملی اجرای استاندارد و مقررات زیست محیطی ؛ NHRF: کار هماهنگ کننده تنظیم مقررات ملی ؛ NOSDRA: آژانس ملی تشخیص و پاسخ به نشت نفت ؛ NS: دریای شمال
OBM: گل حفاری مبتنی بر روغن ؛ OSPAR: صندوق پیشگیری ، مدیریت و پاسخگویی در برابر روغن ؛ PAC-LV: سلولهای پلی یانیک با ویسکوزیته کم ؛ PAH: هیدروکربن معطر چند حلقه ای ؛ PDO: توسعه نفت عمان ؛ PFW: آب سازند تولید شده PHPA: پلی کریل آمید تا حدی هیدولیزه ؛ PW: آب تولید شده
مقدمه
نفت و گاز یکی از مهمترین منابع در جهان است و در اقتصاد جهانی نقش دارد. با این حال ، فعالیت های نفت و گاز اکثر شرکت های جهان تأثیرات منفی بسیاری بر محیط زیست دارد. یکی از دلایل آن به مواد زائد صنعت نفت و گاز برمی گردد. مطابق قانون کیفیت محیط زیست 1974 ، زباله را می توان به عنوان هر ماده ای که برای زباله تجویز شده و هر ماده ای اعم از مایع ، جامد ، گازی یا رادیواکتیو تعریف شده است ، تعریف کرد: به گونه ای که باعث تغییر در محیط شود. اکتشاف و استخراج فرآیندهای نفت و گاز ، مواد زائد مانند مایعات حفاری استفاده شده و قلمه های حفاری مانند مخلوط پیچیده رس و مواد شیمیایی را تولید می کند. معمولاً زباله ها مستقیماً از سکوها به داخل آبهای دریایی اطراف تخلیه می شوند.
بر اساس روش استاندارد ، ابتدا باید زباله ها را قبل از تخلیه زباله ها در آب های دریایی به روش های مختلف فیزیکی تمیز کرد و شرکت مجبور است محدودیت های سطح آلاینده ها را بر اساس مقررات و قوانین دنبال کند. اگر دفع این زباله ها تنظیم نشود ، آلودگی محیطی ناشی از آن ممکن است منجر به قرار گرفتن در معرض تابش شود ، چه برای افرادی که مستقیماً در عملیات نفت و گاز دخیل هستند ، چه برای عموم مردم ، حیوانات و گیاهان. چندین اثر احتمالی نامطلوب بر روی آب دریا به دلیل دفع مواد زائد وجود دارد. به عنوان مثال آیا می تواند محیط دریایی ، تخریب خاک سطحی و آب و آلودگی آب های زیرزمینی را آلوده کند؟
به طور کلی ، این مقاله یک مرور کلی از اکتشافات نفتی و تخلیه زباله های تولید با توجه به دیدگاه های قانونگذاری و مدیریت پسماند در مالزی و بررسی تأثیر زباله های تولید شده از صنعت نفت و گاز بر محیط زیست است. دامنه های این مطالعه شامل چندین بخش به شرح زیر است: تخلیه پسماندهای اکتشاف و تولید روغن ، مدیریت پسماند در مواد زائد نفت و گاز ، مقررات و قوانین مربوط به نفت و گاز در مالزی ، و اثرات احتمالی محیط زیست به دلیل دفع مواد زائد به آب دریا.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.