توضیحات
تحقیق شناسایی خطا در سيستم های ارتباطی چند ارزشي با جداول سودوكو
ساختار کلی تحقیق
ساختار این تحقیق به صورت زیراست:
- در بخش اول به مقدمه و کلیات تحقیق پرداخته شده است.
- در بخش دوم به شرح ادبیات تحقیق میپردازیم و درآن مفاهیم مرتبط و موردنیاز برای ادامه بحث را مطرح مینماییم. در انتهای فصل به پیشینه تحقیق یعنی کارهایی که در این راستا انجام شده است میپردازیم.
- در بخش سوم به توصیف روش پیشنهادی پرداخته خواهد شد.
مقدمه
عبارت”خطا” در مباحث تشخیص و شناسایی خطا به انحراف از محدوده قابل قبول متغیر یا پارامتر مورد نظر اندازهگیری یا محاسبه شده، اطلاق میشود. به عبارتی خطا انحراف غیرمجاز حداقل یکی از خصوصیات فیزیکی سیستم از شرایط عادی است. در سیستمهایی که ایمنی و قابلیت اعتماد به عنوان شاخصهای اصلی کیفیت سیستم مطرح میشوند، تشخیص و شناسایی خطا به عنوان روشی در بهبود شاخصهای مزبور مطرحاند]1[.
با استفاده از روشهای تشخیص و شناسایی خطا، امکان مدیریت خطا و همچنین نگهداری و تعمیر بهنگام فراهم میشود. شناسایی محل خطا، باعث بهبود تعمیرپذیری و کاهش هزینههای نگهداری سیستم میشود. این امر ضمن کاهش هزینههای مستقیم و غیرمستقیم بهرهبرداری، به افزایش ایمنی و قابلیت اعتماد سیستمهای ارتباطی یاری میکند. با انتشار خطا در سیستم، علاوه بر گسترش سطح خسارات، شناسایی علت اولیه آن بسیار دشوارتر میشود. بنابراین، یک روش تشخیص و شناسایی دقیق و سریع خطا، میتواند از انتشار خطا در سیستم و پیامدهای ناشی از آن جلوگیری کند]1[.
1-2-بیان مساله
یکی از رویکردهای بررسی صحت ارسال داده در ترکیب معینی از بیت های هر بایت در مدار، استفاده از بیت توازن جهت تشخیص وجود یا عدم وجود خطا در دادهی دریافتی میباشد. در هنگام ارسال داده، یک بیت در مبنای دو دویی به رشتهی ارسالی الحاق میشود و با بررسی رشته ارسال شده در گیرنده وجود خطا یا عدم آن به وسیله بیت توازن (زوج یا فرد) مشخص میشود. روش ذکر شده در حالاتی که فقط احتمال رخ دادن خطا مطرح باشد مورد استفاده قرار میگیرد. در صورتی که کنترل بیت توازن وجود اشتباه را نشان دهد، ادامه پردازش متوقف شده و ادامه عملیات ملزم به اقدامات اصلاحی است. بهرهوری در مدارات با منطق چند ارزشی، به کارگیری منطقی بالاتر از منطق معمول در مبنای دودویی است؛ به گونهای که با امکان پشتیبانی کردن از مقادیری بیش از ارقام صفر و یک میتوان دادههای بیشتری را بر روی یک سیم انتقال داد. استفاده از معماریهای مربوط به منطق چند ارزشی میتواند به کاهش حجم مدارات مجتمع، دمای مدارات و توان مصرفی بیانجامد]2[.
حال اگر بخواهیم برای مداراتی که با منطق چند ارزشی تولید شده اند مبحث بررسی بیت توازن را در هنگام ارسال و دریافت داده پیش رو قرار دهیم قابل شهود است که حجم رشته اضافه شده به دادهی ارسالی با توجه به مبنای انتخابی به صورت مستقیم رابطه دارد. به عبارتی دیگر، با افزایش مبنا در منطق چند ارزشی، با افزایش بیتهای توازن روبرو هستیم، که در نهایت منجر به افزایش رشته داده ارسالی میباشد. بنابراین، به نظر میرسد نیازمند مکانیزمی جهت تعدیل بیتهای توازن در هنگام استفاده از منطق چند ارزشی می باشیم که به منظور کاهش طول رشته بیت ارسالی و همچنین افزایش سرعت انتقال رشته بیت ارسالی مورد استفاده قرار میگیرد]2[.
برای کاهش تعداد بیت توازن نیاز به تجمیع کردن بیت های اضافی در تعداد بیت کمتر (یک بیت) است. یکی از این روشها استفاده از الگوریتمهای حل سودوکو میباشد؛ در فرهنگ ژاپنی سودوکو به معنای “ارقام باید تنها بمانند” است. مباحث مربوط به حل سودوکو به “استگانوگرافی”، “به اشتراک گذاری عکسهای مخفی با برگشتپذیری لازم”، “رمزگذاری اساماس “، “علامت دیجیتال” و غیره میپردازد به گونهای که از جدول بدست آمده در سودوکو برای فهم داده ارسالی و دریافتی در بیت توازن استفاده شود]2[.
تحقیق فوق فاقد فایل منابع میباشد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل متن از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.