توضیحات
عنوان: سکته مغزی و مشکلات عروقی مغز
- مقدمه
- انواع بیماری عروق مغزی
- شیوع انواع بیماری عروق مغزی
- شایع ترین انواع بیماریهای عروق مغزی
- تنگی کاروتید
- آنوریسم مغزی
- ناهنجاریهای عروقی
- ناهنجاریهای شریانی (AVM)
- بیماری مویامویا
- آنژیوم وریدی
- ورید ناهنجاری جالینوس (VGM)
- سکته مغزی
- تعریف سکته مغزی
- علت وقوع سکته مغزی
- عوامل خطرزا سکته مغزی
- علائم سکته مغزی
- روشهای پیشگیری و كاهش خطر بروز سکتههای قلبی و مغزی
- انواع سکته مغزی
- آزمایشات تشخیصی انواع بیماریهای عروق مغزی
- تأثیر رژیم غذایی در سکته مغزی
- درمان بلافاصله بعد از حمله
- صدمات بلند مدت سکته مغزی
- الگوهای درمان و مراقبت از افراد دچار سكته مغزی
- تیم سكته مغزی مدیریت تیمی
- الگوی اجرایی روانشناسی
- بررسی تأثیر سکته مغزی بر شخصیت توسط روانشناس
- تأثیر سکته مغزی بر شخصیت افراد
- شناخت تأثیر سکته مغزی بر شخصیت
- تأثیر سکته مغزی بر شخصیت و بروز اجتناب اجتماعی
- از دست دادن مهارتهای شناختی
- تأثیر سکته مغزی بر شخصیت و بروز بیثباتی عاطفی
- کمبود انگیزه
- پرخاشگری و تأثیر سکته مغزی بر شخصیت
- عدم همدلی
- تأثیر سکته مغزی بر شخصیت و از دست دادن شوخ طبعی
- از دست دادن مهارتهای رفتار اجتماعی
- تأثیر سکته مغزی بر شخصیت و بروز حسادت
- منابع
مقدمه
بیماریهای قلبی عروقی اشکال مختلفی مانند فشار خون بالا، بیماری سرخرگهای کرونری، بیماریهای دریچهای قلب، نارسایی احتقانی قلب، تصلب شرایین (آترواسکروز) و سکته مغزی دارند، لذا آگاهی از این بیماریها و چگونگی کنترل آنها، این فرصت را به وجود میآورد که بتوان از بروز این بیماریها پیشگیری کرده و یا در صورت ابتلا از شدت آنها کاست. بیماریهای قلبی عروقی، تهدیدی عمده برای جامعه انسانی به شمار میآیند؛ ولی میتوان میزان مرگ و میر ناشی از آنها را به شکل قابل توجهی کاهش داد؛ چرا که بسیاری از افراد میتوانند تغییرات مثبتی را در شیوه زندگی خود ایجاد کرده و از ایجاد و یا بدترشدن این بیماریها پیشگیری کنند.
سكته ی مغزی سومین علت شایع مرگ و میـر و شایعترین اختلال ناتوان كننده مغز و اعصاب در بین بزرگسالان میباشد. ســالانه حــدود 750000 مــورد ســكته ی مغــزی جدیــد اتفــاق می افتد و تقریبا 150000 نفر در سال در ایـالات متحـده در اثـر سكته ی مغزی فوت میکنند.
شــیوع ســكته ی مغــزی بــا بــالا رفــتن ســن افــزایش یافتــه، در مردها بیشتر از زنان و در آفریقایی ها و آمریكایی هـا بیـشتر از سفید پوستان است. عوامل خطر آن پر فشاری خون، افزایش كلسترول خون، سیگار، مصرف بـیش از حـد الكـل و مـصرف قرص های پیش گیری از بارداری می باشند.
سكته ی مغزی جدی ترین اخـتلال عـصبی در جهـان بـه شـمار می آید و نیمی از موارد بستری اورژانس دربیماری هـای عـصبی را تشكیل می دهد. اگرچه شیوع سكته ی مغزی دردهـه هـای اخیر کاهش یافته که علت اصلی آن بهبود در درمان فشارخون بالا میباشد، امـا بااینحال سـكته ی مغـزی كماكـان درمیـان بیماری های مغز و اعـصاب بزرگسالان رتبـه ی اول را به لحاظ اهمیــت و میزان شــیوع دارد. بهطوری كــه در گــروه سنی 64-55 سال میزان بروز سالیانه 20-10 در 10000 ودر گروه سنی بالاتراز 85 سال به 200 در 10000 افزایش می یابد.
انواع بیماری عروق مغزی
انواع بیماری عروق مغزی شامل کلیه اختلالاتی است که در آن ناحیهای از مغز بهطور موقت یا دائمی تحت تأثیر کمخونی یا خونریزی قرارگرفته و یک یا چند رگ خونی مغزی در روند آسیبشناسی نقش دارند. بیماری عروق مغزی شامل سکته مغزی، تنگی کاروتید، تنگی مهره و تنگی داخل جمجمه، آنوریسم و ناهنجاریهای عروقی است. کلمه عروق مغزی از دو قسمت مخچه که به قسمت بزرگی از مغز اشاره دارد و عروق به معنی عروق و رگها تشکیل شده است. در کل، کلمه عروق مغزی به جریان خون در مغز اشاره دارد.
هر گونه اختلال در جریان خون ممکن است از تنگی عروق (تنگی)، تشکیل لخته (ترومبوز)، انسداد (آمبولی) یا پارگی رگهای خونی (خونریزی) رخ دهد. کمبود جریان خون (ایسکمی) بر بافت مغز تأثیر میگذارد و ممکن است باعث سکته شود.
شیوع انواع بیماری عروق مغزی
- در سال 2003 حدود 157803 مورد مرگ ناشی از عروق مغزی وجود داشته است. 138.397 مورد آن مربوط به افراد 65 سال به بالا بود.
- بیماری عروق مغزی شایع ترین رویداد عصبی ناشی ازآترواسکلروز داخل جمجمهای آمریکا است که علت تقریباً 40،000 مورد از این حملات در سال است که 10 درصد از کل سکتههای مغزی ایسکمیک را نشان میدهد.
- سکته مغزی، سومین علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است. از بیش از 700000 نفر هر ساله تحت تأثیر آن قرار میگیرند. حدود 25 درصد از افرادی که از اولین سکته مغزی خود بهبود مییابند در طی 5 سال دچار سکته مغزی دیگری میشوند.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.