توضیحات
عنوان: سنتز صنعتی سدیم سیترات
- نام های دیگر
- بررسی بیشتر خواص
- کاربرد ها
- در صنایع غذایی
- پنیر
- در نوشیدنی ها
- داروسازی و پزشکی
- بسته بندی تری سدیم سیترات را در عکس زیر می توانید شماهده نمایید
- صنایع دیگر
- کاربرد در پاک کننده ها و مواد شوینده
- کاربرد در صنعت
- کاربرد سدیم سیترات در لوازم آرایشی و بهداشتی
- کاربرد سیترات سدیم در محصولات مراقبت بهداشتی
- روش های ساخت
- روش اول
- روشی دیگر
- آزمایش 1
- آزمایش ۲
- آزمایش ۳
- تهیه آبگوشت تخمیر اسید سیتریک
- نمونه ۲
- نمونه ۳
- مثال ۱
- مثال ۲
- مثال ۳
- تجهیزات لازم برای تولید
- دستگاه خشک کن
- آیا تولید این ماده صرفه اقتصادی دارد
- منابع
به صورت کلی به نمک های سیتریک اسید، سیترات سدیم می گویند که شامل مونو ، دی و تری سدیم سیترات است. از بین نمک های موجود برای این ماده نوع تری کاربرد بیشتری دارد. این ماده در مقیاس تجاری به صورت سنتزی تولید می گردد اما در طبیعت نیز در مرکبات یافت می شود. از آنجایی که در سنتز این ماده از محصولات حیوانی کمک گرفته نمی شود، می توان از آن در غذاهای مربوط به گیاه خواران نیز استفاده نمود.
این نمک به صورت پودر و خوراکی نیز موجود است و پرمصرف ترین نمک امولسیون کننده در پنیرهای فرآوری شده و خرد شده است و عموما در ترکیب با اسید سیتریک به عنوان عامل بافری جهت کنترل pH نوشیدنی ها و مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده دارای مزه ترش است (همانند اسید سیتریک) همچنین مانند تمامی نمک ها مزه نمکی نیز دارد. مهمترین کاربرد این ماده استفاده به عنوان طعم دهنده و نگهدارنده در صنایع غذایی است.
نام های دیگرانجام تحقیق
تری سدیم 2-هیدروکسی پروپن- 1و 2 و 3- تری کربوکسیلات
نام های تجاری : Citrosodina , Natrocitral , Orange Eno
بررسی بیشتر خواص:
این محصول به طور گسترده به عنوان تنظیم کننده اسیدیته و نگهدارنده در محصولات مختلفی مانند : مواد غذایی ، نوشیدنی ها ، داروها و غیره کاربرد دارد.
همانگونه که اشاره شد تری سدیم سیترات بیشتر از فرم های مونو و دی کاربرد دارد
کاربرد ها
کاربرد های این ماده را در محصولات زیر می توانید مشاهده نمایید:
در صنایع غذایی :
ترکیب فوق به طور گسترده ای به عنوان تنظیم کننده اسیدیته و نگهدارنده در تولید مواد غذایی استفاده می شود.
از این ماده به عنوان تنظیم کننده اسیدیته: در کیک و سوسیس برای بهبود طعم استفاده میشود.
از محصول فوق به عنوان بافر در تولید نوشابه های گاز دار به عنوان تنظیم کننده اسیدیته در مرباها
به عنوان پف کننده در خامه و به عنوان امولسیون کننده در پنیرهای فرآوری شده استفاده می شود
به عنوان یک نگهدارنده برای جلوگیری از تشکیل قارچ میوه و سبزیجات استفاده میشود.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.