توضیحات
عنوان: زنجیره تامین ناب و چابک در حوزه سلامت
- کلیات تحقیق
- زنجیره تامین ناب
- زنجیره تامین چابک
- پیشینه پژوهش
- بررسی تأثیر چابکی و انعطاف پذیری بر زنجیره های تأمین پایدار
- مدیریت زنجیره تامین (SCM) چیست؟
- توسعه زنجیره تامین بررسی ارائه خدمات لجستیک در یک شرکت تجهیزات پزشکی
- کیفیت زنجیره تامین در بهداشت و درمان
- چابکی در زنجیره های تامین امدادی سلامت در بلایا
- استراتژی ناب و چابکی در حوزه سلامت
- SCM در صنعت و مراقبت های بهداشتی
- بحث و نتجه گیری نهایی
- پیشنهادات
- منابع
کلیات تحقیق
در طی 20 سال گذشته، دوره گسترش چالش های بهداشت عمومی و کاهش منابع، صنعت مراقبت های بهداشتی و حوزه مدیریت زنجیره تأمین (SCM) هر دو تغییرات قابل توجهی را تجربه کرده اند (Ford and
Scanlong, 2006). سیستم های مراقبت های بهداشتی، در مقیاس جهانی، به دلیل کاهش منابع و افزایش تقاضا مجبور به یافتن رویکردها و مفاهیم جدید برای بهبود کیفیت و در عین حال کاهش هزینه ها و افزایش ارزش شده اند. شواهد کاملاً مستندی وجود دارد که نشان می دهد شیوه های مدیریت زنجیره تأمین منجر به مزیت رقابتی و کاهش هزینه می شود. با این حال، صنعت مراقبت های بهداشتی در پذیرفتن این روش ها بسیار کند عمل کرده است (McKone-Sweet et al., 2005).
مدیریت زنجیره تأمین پدیده ای است که این کار را به طریقی انجام می دهد که مشتریان بتوانند خدمات قابل اطمینان و سریع یا محصولات با کیفیت در حداقل هزینه دریافت کنند. در سال های اخیر چابکی زنجیره تامین به عنوان ابزاری برای رقابت پذیری در محیط کسب و کار اهمیت فراوانی یافته است. حال این نکته قابل اهمیت است که چابکی به عنوان پارادایم جدید در صنعت می تواند در بهبود شرایط این سازمان ها دخیل باشد. بنابراین در این پژوهش با شناخت عناصر مهم در موفقیت زنجیره تأمین سعی در شناخت تأثیر قابلیت های چابکی بر روی کیفیت عملکرد زنجیره تأمین می باشیم. مجموعه ای از تأمین کنندگان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، خرده فروش ها و مشتریان، که در آن، مواد از تأمین کنندگان به سمت مشتریان، رو به پایین جریان می یابند و جریان اطلاعات در آن از هر دو طرف است، زنجیره تأمین نامیده می شود. این زنجیره وظایفی از قبیل خرید، جریان وجوه، انتقال مواد، برنامه ریزی و کنترل تولید، کنترل موجودی و لجستیک و توزیع و تحویل را به عهده دارد. در یک تعریف گسترده تر، زنجیره تأمین از دو یا تعداد بیشتری سازمان مستقل ازنظر قانونی تشکیل شده است که توسط جریان های مواد، اطلاعات و مالی به یکدیگر متصل شده اند.
این سازمان ها ممکن است شرکت هایی باشند که قطعات، اجزا یا محصول نهایی تولید میکنند، خدمات پشتیبانی ارائه میدهند و یا حتی مشتری نهایی باشند (Stadtler & Kilger, 2005).
زنجیره تأمین، شبکه ای است که یکی از وظایف اصلی آن تبدیل مواد اولیه به محصول نهایی و توزیع آن در میان مشتریان می باشد، که در این سیکل مقوله تولید، انبارداری و بازرسی کیفی از ارکان آن میباشد. راهبرد زنجیره تأمین، تحویل به موقع قطعه باکیفیت مناسب و حداقل هزینه و قیمت میباشد. پیچیدگی این زنجیره، بسته به نوع صنعت، متفاوت است. زنجیره تأمین در شکل ها و اندازه های مختلفی وجود دارد و ممکن است بسیار پیچیده باشد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.