توضیحات
عنوان: تریستور خاموششونده با گیت (GTO)
- مقدمه
- مواد سازنده ادوات قدرت
- انواع مدارهای الکترونیک قدرت
- عناصر الکترونیک قدرت
- عناصر خانواده تریستور
- تریستور با گیت قطع (GTO)
- اصول عملکرد تریستور GTO
- فرایند وصل و قطع
- GTOهای پیشرفته
- تریستور با قطع MOS (MTO)
- تریستور با قطع امیتر (ETO)
- تریستور یکپارچه جابجایی گیت (GCT و IGCT)
- مقایسه کلی
- نحوه استفاده از GTO
- کاربردهای تریستور GTO
1 مقدمه
سال هاست که نیاز به کنترل توان الکتریکی سیستم های گرداننده موتور الکتریکی و کنترل صنعتی وجود داشته و نیاز به توسعه سیستم دارد. لئونارد منجر شد تا ولتاژ dc متغیری برای کنترل گرداننده های موتورهای dc بدست آید.
الکترونیک قدرت ترکیبی از قدرت، الکترونیک و کنترل است. کنترل به بررسی مشخصه های دینامیک و حالت پایدار سیستمهای با حلقه بسته می پردازد. قدرت، وسایل قدرت استاتیک و گردنده به کار گرفته شده در تولید، انتقال و توزیع توان الکتریکی را بررسی می کند. الکترونیک، مدارها و وسایل پردازشگر یا پردازنده سیگنالها را بررسی می کندکه برای بدست آوردن هدفهای کنترلی مطلوب مورد استفاده قرار می گیرند. الکترونیک قدرت را می توان بصورت کاربرد های الکترونیک حالت جامد در کنترل و تبدیل توان الکترکی نیز تعریف کرد.
امروزه الکترونیک قدرت جای مهمی در تکنولوژی مدرن یافته است و در محصولات توان بالای گوناگونی بکار گرفته می شود. بعنوان نمونه می توان از کنترل کننده های دما، کنترل کننده های روشنایی، کنترل کننده های موتور، منابع تغذیه و سیستم های ولتاژ بالا با جریان مستقیم (HVDC) نام برد.
در سال های اخیر در کاربرد موتور های الکتریکی انقلابی رخ داد. ساخت بسته های حالت جامد راه انداز موتور به جایی رسیده که عملا هر مسئله کنترلی را می توان با استفاده از آنها حل کرد. با این راه اندازهای حالت جامد می توان موتورهای dc را با منابع تغذیه dc راه انداخت. حتی می توان ac را به توان ac با فرکانس دیگر تبدیل کرد. انجام تحقیق
1-1 مواد سازنده ادوات قدرت
ادوات نیمه هادی قدرت مبتنی بر کریستال تک سیلیکون با خلوص بسیار زیاد هستند. کریستال های تکی به طول چندین متر و قطر مورد نیاز (تا 150 میلی متر) در کوره های موسوم به فلوت زون[1] رشد داده میشوند. سپس این کریستال عظیم به صورت قرص های نازکی ورقه ورقه می شوند تا با طی کردن روند عملیاتی متعددی تبدیل به ادوات قدرت بشوند.
ویفرهای سیلیکونی در قطرهای مختلفی از ۲۵٫۴ میلیمتر (یک اینچ) تا ۳۰۰ میلیمتر (۱۱٫۸ اینچ) ساخته میشوند. کارخانههای ساخت نیمه رساناها که بیشتر اوقات fab نامیده میشوند، بر اساس قطر ویفری که توانایی ساخت آن را داشته و تجهیزات آن ها مختص ساخت آن قطر میباشد، دستهبندی میشوند. با گذر زمان پهنای ویفرهای تولیدی بیشتر شدهاست تا بازدهی بالا رود و هزینههای ساخت کم شود. در شکل 1 چند نمونه ویفر نمایش داده شده است.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.