توضیحات
عنوان: تاثیر، مدلسازی و اجرای روشهای مختلف حفاظتی در یک سیستم قدرت قابل اعتماد
- مقدمه
- برآورد تاثیر سیستمهای حفاظت بر عملکرد قابلیت اطمینان سیستم قدرت
- اثر عدم موفقیت سیستم حفاظتی بر ارزیابی قابلیت اطمینان شبکه برق
- اثرات خرابی پنهان سیستم حفاظت بر قابلیت اطمینان
- مدلها و مفاهیم جدید برای ارزیابی قابلیت اطمینان شامل سیستمهای حفاظت
- خرابیهای سیستمهای حفاظتی در ارزیابی قابلیت اطمینان توسط شبکههای بیزی
- مقایسه شاخصهای قابلیت اطمینان با اثر خرابی حفاظت برای توزیع برق و هیدروژن
- ارزیابی قابلیت اطمینان در حفاظت پلهای
- یکپارچگی سیستمهای حفاظتی در سطح قابلیت اطمینان
- ارزیابی قابلیت اطمینان شبکههای انتقال و سیستمهای حفاظتی آنها
- تجزیه و تحلیل قابلیت اطمینان با استفاده از دو ساختار حفاطظتی
- تاثیر حفاظت از خطوط در برابر خطای دو فاز به زمین بر قابلیت اطمینان
- روش بهینهسازی چند هدفه شبکه برق برای حفاظت پشتیبان
- چالشهای حفاظت تحت نفوذ منابع انرژی تجدیدپذیر
- ارزیابی قابلیت اطمینان در شبکههای هوشمند با توجه به حفاظت آنها
- ارزیابی قابلیت اطمینان و طرحهای حفاظتی در شبکه DC
- نتیجهگیری
- منابع
بحث قابلیت اطمینان در سیستمهای حفاظتی با سایر قسمتهای شبکههای قدرت قدری متفاوت است. دلیل این تفاوت را باید در نحوه عملکرد سیستمهای حفاظتی و انواع خطاهایی که بر آنها وارد میشود، جست و جو نمود. قابلیت اطمینان همواره یکی از نگرانیها در رابطه با سیستمهای رله حفاظتی بوده است. قابلیت اطمینان چیزی است که حد وسط امنیت و قابل اعتماد میباشد. امنیت عبارت است از توانایی اعمال کنترل مناسب بر روی عملکرد هنگامی که این کار درخواست نشده و قابلیت اعتماد عبارت است از توانایی عملکرد در صورت لزوم میباشد و با این که امنیت بر اثر قطعات اضافی افزایش نمییابد ولی قابلیت اطمینان افزایش مییابد. به دلیل اهمیت استمرار تامین انرژی الکتریکی و همچنین هزینههای بالایی که در سرمایهگذاریهای اولیه جهت احداث مراکز تولید و سیستم انتقال و توزیع انرژی الکتریکی صرف میگردند. همواره نگهداری و حفاظت از این سیستمها در مقابل اتفاقات و حوادث به صورت یک امر اجتنابناپذیر مطرح بوده و میباشند و به همین دلیل وجود سیستمی که حافظ وسایل و تجهیزات صنعت برق در مقابل حوادث باشد، ضروری میباشد. این حفاظت به صورتهای مختلف میتواند جلوهگر باشد نظیر حفاظت در مقابل خطاهای الکتریکی، حفاظت در مقابل موجهای سیار و …..
ما در این پروژه سعی داریم اثر حفاظت بر قابلیت اطمینان سیستمهای قدرت از جنبه و روشهای مختلف بررسی کنیم. این روشها شامل ارزیابی قابلیت اطمینان در شبکههای هوشمند توزیع و با توجه به سیستم حفاظت، بیان چالشهای حفاظت تحت نفوذ انبوه منابع انرژی تجدیدپذیر و ….. که به طور جدا به تجزیه و تحلیل هر کدام میپردازیم.
برآورد تاثیر سیستمهای حفاظت بر عملکرد قابلیت اطمینان سیستم قدرت
در ابتدا به بررسی تاثیر سیستمهای حفاظت در سطح وسیع بر عملکرد و قابلیت اطمینان سیستم قدرت میپردازیم]1 [. با ادغام گسترده ارتباطات پرسرعت با طرحهای حفاظت و اتوماسیون، فرصتهای جدیدی برای عملکرد و قابلیت اطمینان بیشتر سیستمهای الکتریکی امکانپذیر است و مفهوم شبکه هوشمند مبتنی بر این ادغام است. انتقال سنکروفازور، اندازهگیری سنسور و کنترلهای فرمان در زمان واقعی از طریق شبکه برای استقرار سیستمهای حفاظتی، مانیتورینگ و کنترلی مورد نیاز (WAMPS[1]) مورد انتظار در یک شبکه هوشمند لازم است]1 [. نفوذ زیاد تولید توزیع شده با پیشبینی ناپذیری و کنترل پراکنده ضرورت وجود چنین سیستمهای گستردهای را افزایش داده و نگرانیهایی را در مورد تأثیر آنها بر عملکرد و قابلیت اطمینان سیستم برق ایجاد کرده است. قابلیت اطمینان و در دسترس بودن شبکه اکنون به تلاش توزیع شدن چندین پخشکننده و سیستمهای محافظتی در سطح وسیع بستگی دارد. اکنون اغتشاشات میتواند بسیار دور از علت اصلی خود باشد و بازارهای دور و عوامل شبکه را تحت تأثیر قرار دهد و تحت تأثیر سیستمهای حفاظت و کنترل توزیع شده در سطح وسیع قرار گیرد]1 [. خطاهای نصب شده در مشتری، سیستمهای حفاظت از تولید توزیع شده و محافظت از منطقه گسترده نیز میتواند بر گرههای شبکه دور تأثیر بگذارد همچنین سوالاتی را در مورد مسئولیتهای عامل فراتر از بار یا تولید خود و مسئولیتهای اپراتور در مورد سیستمهای اتوماتیک گسترده ایجاد کند]1 [.
[1] Wide Area Monitoring Power Systems
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.