توضیحات
عنوان: بیوم جوامع دریایی
- مقدمه
- اطلاعات اولیه
- خواص فیزیكی اكوسیستم آبی
- خصوصیات محیط های دریایی
- دریاچه ها
- دسته بندی دریاچه ها
- انواع دریاچه ها وطرز تشكیل آن
- آبهای ساكن
- اقیانوس ها
- تقسیم بندی اقیانوس ها
- تقسیم بندی فرعی پلاژیك
- تقسیم بندی فرعی بنتیك
- رسوبات اقیانوسی
- تقسیم بندی اقیانوس ها بر اساس رسوبات
- شوری آب اقیانوسی
- عوامل تفاوت شوری اقیانوسی
- تقسیم بندی بر حسب میزان شوری
- تفاوت بین زیستگاه سطحی و عمقی
- جریان اقیانوسی
- تاریخچه
- گلف استریم
- عوامل ایجاد كننده ی جریان های اقیانوسی
- جریان های بزرگ سطحی
- حوضه ی قطب شمال در اطراف خشكی
- جریان عمقی اقیانوسها
- توزیع جهانی آب
- زیستگاه مرز بین خشكی ودریا
- جانداران آبزی
- تفاوت دریاهای گرم وسرد از نظرموجودات زنده
- آیااعماق اقیانوسها آرام است؟
- چرخه ی آب
- اهمیت اقیانوس ها در چرخه آب
مقدمه
اكوسیستم به بخشی از کره زمین اطلاق میشود که در آنجا چرخه تقریبا یا دقیقا بستهای برای انتقال ماده بین محیط و موجودات زنده ایجاد میشود. تمامی اکوسیستمهای کره زمین روی هم زیست کره را تشکیل میدهند و بخش فیزیکی این بزرگترین واحد اکولوژیک ، محیط زیست کره زمین است. این بخش فیزیکی خود از سه قسمت بهم پیوسته تشکیل شده است. قسمت آب یا آب كره ، قسمت خشکی یا سنگ كره و قسمت گازی یا هوا كره.
از آنجا که تعداد اندکی از گونهها میتوانند بطور همیشگی در هوا بمانند، دو دسته اصلی زیستگاهها را زیستگاهای آبی و زیستگاهای خشكی تشکیل محیط میدهند.
هدف از مطالعه اکولوژی دریا چیست؟ درک اکوسیستم دریایی بعنوان یک فرآیند عملی و یا درک آن بعنوان یک واحد عملکردی.
شناخت ما از دریا چیست؟ در قرنهای گذشته دریا بعنوان یک محیط بدون آرامش شناخته شده بود و آن را بسیار ناشناخته می دانستند. شناخت بهتر وقتی حاصل میشود که تکنولوژی پیشرفت کند و ابزارهای مختلف الکترونیکی ابداع شود. امروزه بسیاری از مسائل دریا شناخته شده اند اگرچه بسیاری مسائل مبهم خصوصا در مورد مناطق عمیق دریا وجود دارد.
اطلاعات اولیه
10 هزار سال پیش همچنان که یخچالها از کانادا به سوی ایالات متحده پیشرفت میکرد چالههای بسیاری در زمین تراشیده میشد. بیشتر دریاچههای ایالتهای شمالی آمریکا هنگامی تشکیل شد که افزایش جهانی گرما یخچالها را آب کرد و به چالههای بزرگ ریخت. در آغاز در این دریاچه های تازه شکل گرفته، تنها جمعیتهای کوچکی از باكتریها و دیگر موجودات کوچک وجود داشت. انجام تحقیق
افزایش مقدار مواد غیر آلی محلول در دریاچه ، امکان بوجود آمدن توسعه جمعیتهای اتوتروف را فرهم آورد. برخی از این جمعیتها را گیاهان آبزی تشکیل میدهند، اما بیشتر آنها آغازیان فتوسنتز كننده هستند که روی هم نلانكتون گیاهی خوانده میشوند. افزایش تدریجی اتوتروفها منجر به تولید جمعیتهای مصرف کننده شد که پلانکتون جانوری نام دارند و با گذشت زمان اکوسیستمهای دریایی امروزی شکل گرفتند.
خواص فیزیکی اکوسیستم های آبی
اقیانوسها بزرگترین و پایدارترین اکوسیستم ها هستند. حدود 70 درصد سطح زمین با آب شور پوشانده شده است .زنجیره های غذایی اقیانوسها از کوچکترین اتوتروف شناخته شده شروع شده به بزرگترین حیوانات ختم میشوند. زندگی دریایی به شدت تحت تاثیر عوامل فیزیکی بسیاری مانند جریان دریایی جزر و مد ، موج ، دما ، فشار و شدت نور است. اما آشنا ترین خاصه فیزیکی آب دریا ، مواد کانی بسیار زیاد آن است. از آنجا که سدیم و کلر سهم بزرگی از یونها را در آبهای شور تشکیل میدهند، حدود 5/3 کانیهای موجود در اقیانوسها را نمک طعام تشکیل میده.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.