توضیحات
عنوان: تحقيق در مورد RFID
- مقدمه
- تاریخچه
- طراحی
- برچسب ها
- انواع شناسه برچسب در RFID
- بازخوان ها
- فرکانس ها
- انتقال سیگنال ها
- بازخوانی حجمی
- کوچک سازی
- کاربردهای RFID
- تجارت
- خرده فروشی
- کنترل دسترسی
- تبلیغات
- پیگیری تخفیف ها
- حمل و نقل و لجستیک
- ایستگاه های انتقال سیالات
- ردیابی و ردگیری وسایل نقلیه آزمایشی و قطعات اولیه
- مدیریت و محافظت از زیرساخت ها
- گذرنامه
- پرداخت های حمل و نقل
- شناسایی حیوانات
- کاشت در بدن انسان
- موسسات
- بیمارستان ها و مراکز درمانی
- کتابخانه ها
- موزه ها
- مدارس و دانشگاه ها
- ورزش
- مکمل بارکد ها
- دوری سنجی
- مقررات و استاندارد سازی
- نسل دوم EPC
- مشکلات و نگرانی ها
- تجمع داده ها
- استانداردسازی جهانی
- نگرانی های امنیتی
- سلامتی
- سو استفاده
- گذرنامه ها
- محافظت
- جنجال ها
- حریم خصوصی
- کنترل دولت
- مزایا و معایب استفاده از تکنولوژی RFID
- تجهیزات مورد نیاز جهت پیاده سازی طرح RFID
- نشانه غير فعال RFID
- نشانه فعال RFID
- ID Reader
- Data Reader / Writer
- بستر ارتباطی
- کنسول های مانیتورینگ
- سرور مرکزی
- اتصال با سایر نرم افزارها
- منابع
مقدمه
تصوّر کنید که وارد یک فروشگاه زنجیرهای شدهاید و اقلام مورد نیاز خود را داخل چرخ دستی قرار دادهاید. صندوق دار با استفاده از بار کد باید تک تک اقلام داخل سبد را برداشته و اطلاعات آن را توسط بارکد خوان[1] یکی یکی به داخل رایانه وارد کند تا فاکتور اقلام انتخابی شما صادر گردد. بسیاری از اوقات به دلیل آنکه تعداد کالاهای خریداری شده بسیار زیاد میباشند؛ صفهای طولانی ای در فروشگاههای زنجیرهای تشکیل میشود. گاهی اوقات نیز مخدوش شدن علائم بار کد، از خواندن اطلاعات جلوگیری میکند، که این خود موجب مشکلات بیشتری میشود. با این فناوری جدید یعنی RFID شما سبد کالای خود را برمیدارید و بدون اینکه مجبور به ایستادن در صفهای طولانی شوید یا حتی بدون اینکه مجبور باشید اقلام خریداری شده را به صندوقدار یا نگهبان نشان دهید، از در خارج میشوید. چرا؟ چون شناسه روی کالا دیگر بارکد نیست بلکه از نوع RFID میباشد و خودش با فرستان علائم رادیویی کلیه اطلاعات جاری خود از قبیل تعداد، قیمت، وزن، … را به کامپیوترهای موجود در درهای خروجی مخابره میکند. این شناسهها دارای دو بخش تراشه و آنتن هستند و دارای عملکرد بسیار سادهای میباشند؛ تراشه اطلاعات را از طریق آنتن منتشر میکند و حسگرهایی که در اطراف قرار دارند، این اطلاعات را دریافت میکنند.
از جمله مهمترین محاسن این کاربرد کاهش سرقت یا دزدی و محاسبه سریعتر تعداد کالاهای موجود در انبار بدون نیاز و کمک به نیروهای انسانی است. شناسهها[2] وسیله شناسایی متصل شده به کالایی است که ما میخواهیم آن را رد یابی کنیم و بازخوانها[3] ها وسایلی هستند که حضور شناسهها را در محیط تشخیص داده و اطلاعات ذخیره شده در آنها را بازیابی میکنند. با توجه به اینکه این سیستمها بر مبنای تغییرات امواج مغناطیسی یا فرکانسهای رادیویی کار میکنند، جهت تقویت سیگنالهای موجود در محیط گاهی اوقات از آنتن (تقویتکننده سیگنال) نیز استفاده میشود.
سامانه بازشناسی با امواج رادیویی[4] (RFID) یا برای تشخیص و ردیابی خودکار برچسب هایی (تگ ها) که به اشیا مختلف چسبانده می شوند از میدان های مغناطیسی استفاده می کند.
این برچسب ها حاوی اطلاعاتی هستند که به صورت الکترونیکی ذخیره شده اند. برچسب های منفعل، انرژی لازم را از امواج رادیویی که توسط بازخوان[5] RFID منتشر می شوند به دست می آورند در حالی که برچسب های فعال، خودشان یک منبع تغذیه محلی (مثلا یک باتری) دارند و می توانند صدها متر دورتر از بازخوان RFID نیز عمل کنند. بر خلاف یک بارکد، برچسب نیازی ندارد در معرض دید مستقیم باز خوان قرار بگیرد، پس می توان آن را در داخل جسم ردیابی شده، جاسازی کرد. RFID یکی از روش های تشخیص و دریافت داده ها به صورت خودکار (AIDC) است.
برچسب های RFID در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. برای مثال، می توان یک برچسب RFID را به یک خودرو در حال ساخت متصل کرد تا بتوان مراحل پیشرفت ساخت آن را در خط تولید ردیابی کرد. دارو های با برچسب RFID را می توان در انبار های مختلف ردیابی کرد و استفاده از میکروچیپ های RFID در داخل بدن دام ها و حیوانات خانگی، می تواند در پیدا کردن آن ها به ما کمک کند.
با توجه به این که برچسب های RFID را می توان پول نقد، پوشاک و سایر اموال متصل کرد و با آن ها در داخل بدن حیوانات و انسان ها جاسازی کرد، احتمال خوانده شدن اطلاعات شخصی بدون رضایت شخص، باعث افزایش نگرانی های جدی در زمینه حریم خصوصی شده است. این نگرانی ها باعث شده تا استاندارد های مشخصی برای رفع مسائل امنیتی و حریم خصوصی ایجاد شوند. استاندارد های ISO/IEC 18000 و ISO / IEC29167 از روش های رمزنگاری روی چیپ به منظور غیرقابل ردیابی بودن، اصالت سنجی برچسب و بازخوان و رعایت حریم شخصی در جریان انتقال اطلاعات استفاده می کنند. استاندارد ISO / IEC20248 ساختار امضای دیجیتالی را برای بارکد ها و RFID ها تعریف کرده که موجب تایید اعتبار داده، منبع داده و روش بازخوانی می شود. این کار در استاندارد ISO / IECJTC1 / SC31 و در زیرگروه روش های تشخیص و دریافت خودکار داده ها انجام گرفته است. از برچسب ها می توان در فروشگاه ها نیز به منظور تسریع حساب کردن اجناس و همچنین جلوگیری از سرقت توسط مشتریان یا کارمندان استفاده کرد. در سال 2014، بازار RFID جهانی ارزشی معادل 89/ 8 میلیارد دلار داشت که نسبت به 77 / 7 میلیارد دلار در سال 2013 و 96/ 6 میلیارد دلار در سال 2012 افزایش یافته بود. این ارقام شامل برچسب ها، بازخوان ها و نرم افزار ها و خدمات ارائه شده برای کارت های RFID، لیبل ها و اشکال دیگر این تکنولوژی است. انتظار می رود تا ارزش این بازار تا سال 2026 به 68/ 18 میلیارد دلار برسد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.