توضیحات
عنوان: گزارش کارآموزی شرکت تک ماکارون
- معرفی شرکت
- فصل اول:«کلیات»
- مقدمه
- تاریخچه ماكارونی در ایران و جهان
- آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون
- فصل دوم: «معرفی مواد اولیه و محصول»
- مقدمه
- گندم
- ویژگی های آرد ماکارونی
- ویژگیهای اختصاصی
- خصوصیات كیفی آردهای مصرفی
- انواع ماكارونی
- فرآورده های توپر
- فرآورده های توخالی
- فرآورده های غلطكی
- ارزش غذایی فرآورده های ماكارونی
- مواد اولیه مورد استفاده در تولید ماكارونی
- سمولینا
- آب
- تخم مرغ
- مواد افزودنی مجاز
- نمك
- ال سیتئین هیدروكلراید
- منو و دی گلیسرید
- بتاكاروتن
- ویتامین C
- پودر اسفناج یا آب اسفناج
- ویتامین های گروه B
- فصل سوم: «مشاهدات از کارخانه»
- مقدمه
- مراحل تولید ماکارونی در شرکت تک ماکارون
- مواد خشک اولیه
- میکس کردن مواد خشک
- ترکیب مواد خشک با آب و بتا کاروتن
- تجهیزات تأمین و تصفیه آب مصرفی
- قالب زنی
- شستشوی قالبها
- مراحل خشک کردن و خشک کن ها
- مراحل خشک کردن در خط بلند
- بسته بندی
- آزمون های کنترل کیفی
- آزمونهای مربوط به بسته بندی
- دستور العمل کنترل کیفی سلفون
- دستور العمل کنترل کیفی کارتن
- شرح آزمونهای کنترل کیفی
- شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمایشگاه تک ماکارون
- نمونه برداری
- تعیین روش نمونه گیری و چگونگی اجرای آن
- دستگاههای مورد استفاده در آزمایشگاه کنترل کیفیت
- دستگاه رطوبت سنج
- دستگاه رنگ سنج
- دستگاه پروتئین سنج
- دستگاه اتو کلاو
- دستگاه الک
- دستگاه آسیاب
- دستگاه گلوترک
- فصل چهارم: «بحث و نتیجه گیری»
- علت پایین بودن مشخصات كیفی ماكارونی تولید داخلی
- پیشنهاد ها
- بالا بردن كیفیت
- بالا بردن كیفیت بسته بندی
- كاهش قیمت فروش
- تبلیغات و بازاریابی
- مشكلات موجود بر سر راه تولید آرد با كیفیت مطلوب
- منابع و مآخذ
معرفی شرکت:
در سال 1373 و اندکی پس از تحولات تکنولوژی صورت گرفته در جهان در راستای تولید بهداشتی و تغذیه ای ماکارونی در مقیاس انبوه، شرکت تولیدی تک ماکارون با هدف تهیه غذای سالم و کافی اقدام به خریداری و تاسیس پیشرفته ترین ماشین آلات و فن آوری روز دنیا از کشور سوئیس نمودند.
این ماشین آلات قادر بودند کیفیت برتر ماکارونی را بصورت پیوسته، همراه با استانداردهای ملی و بین المللی تولید و بسته بندی نمایند.
کارخانه تک ماکارون در فاصله 80 کیلومتری شهر تهران و 14 کیلومتری غرب شهرستان کرج واقع شده است. مساحت کارخانه بالغ بر 120000 متر مربع شامل سالنهای تولید، انبار محصول، انبار ملزومات و مواد اولیه، فضاهای اداری و رستوران، تاسیسات آبرسانی و تغذیه آب، تعمیرگاهها و فضای سبز و درختکاری می باشد. سالن های شماره 1 و 2 تولید ماکارونی شامل 6 خط پیوسته و کاملا مستقل تولید انواع ماکارونی می باشد و فضای کافی نیز برای طرح های توسعه آینده در نظر گرفته شده است.
این شرکت هماکنون با شش خط ظرفیت تولید ۴۵۰ تن محصول تولید دارد برای ساخت خط تولید این شرکت، شرکت بولر سوئیس و فاوا ایتالیا انتخاب شدند. (شرکت بولر ارائه دهنده تکنولوژی منحصر به فرد پلیماتیک یعنی حذف مخلوطکنهای متعدد و انطباق کامل خطوط بولر با آردهای ویژه ماکارونی میباشد. محصولات این شرکت به کشورهایی مانند کشورهای خلیج فارس، سومالی، اندلس، کانادا و … صادر می شود.
مقدمه
ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش و مفید است. برای بسیاری ازمردم دنیا، ماكارونی جزئی از سنت غذایی خانواده به حساب می آید چه به عنوان غذایی روزانه و چه به عنوان غذایی در جشن ها. از لازانیا گرفته تا سالادهای خوشمزه ماكارونی همگی از غذاهای رایج مردم دنیا هستند كه از زیرمجموعه های خانواده ماكارونی به حساب می آیند . انجام تحقیق
ماکارونی دارای فراورده های متنوعی از جمله: اسپاگتی، ماکارونی، ورمیشل، نودل و لازانیاست. اگرچه انواع ماکارونی غذای مورد علاقه مردم ایتالیاست، اما مردم سایر کشورها هم برحسب فرهنگ غذایی خود از انواع خاص و با روشهای طبخ متفاوت استفاده میکنند. منشا تاریخی ماکارونی به طور دقیق مشخص نیست اما مدارک تاریخی منشا پیدایش ماکارونی را به اتروسکها (مهمترین تمدن پیش از تمدن رومیها در شبه جزیره ایتالیا)، رومیها، عربها و به خصوص چینیها نسبت دادهاند. ایتالیا بزرگترین مصرف كننده ماكارونی درجهان بوده و بعنوان موطن اصلی ماكارونی محسوب می شود. هر چند تولید ماكارونی از یك ریشه تاریخی منشا می گیرد اما به طور وسیع در قرن بیستم با تغییرات اساسی وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید در اولیل این قرن و قبل از صنعتی شدن تولیدات تهیه و تولید این محصول بصورت خانگی و یا به مقادیر کم ،درکارگاه های کوچک انجام می شود و در مجموع مقدار قابل توجهی را در بر نمی گرفت.
در این فصل پس از توضیح مختصری پیرامون تاریخچه پیدایش ماکارونی در ایران و جهان به طور کلی به بررسی فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون پرداخته خواهد شد و در فصول بعدی این فعالیت ها به تفصیل بیان می شوند.
2-1- تاریخچه ماكارونی در ایران و جهان
ماکارونی یکی از فرآوردههای مهم گندم است که تولید آن را به چینیها نسبت دادهاند و مورخان عقیده دارند این محصول در قرن ۱۳ میلادی توسط مارکوپولو به اروپا و از آنجا به سایر کشورها آورده شده است.
صنعت ساخت ماکارونی ابتدا از ایتالیا به فرانسه سپس به دیگر مناطق اروپا برده شد. دستگاه ساخت ماکارونی در سال ۱۸۶۰ میلادی ساخته شد که توسط نیروی حیوان کار میکرد. به تدریج در طول ۳۰ سال بعد دستگاه ساخت و ساز ماکارونی تغییر کرد و در سال ۱۹۳۴ دستگاه مکانیزه آن توسط یک شرکت فرانسوی ساخته و به بسیاری از کشورها صادر شد. طبق کتاب منتشرشده از سوی موسسه ملی ماکارونی، هنر ساخت ماکارونی مربوط به یک دوشیزه هندی است که هنگام تهیه خمیر نان، رشتههایی از ظرف بیرون افتاده و به صورت رشتهرشته خشک میشود. بعد آن زن رشتهها را با آبگوشت میپزد و میخورد و میفهمد که غذای بسیار لذیذ و خوشمزهای است و از آن پس ماکارونی ساخته میشود.
در حال حاضر ماکارونی یکی از فرآوردههای پرمصرف در بسیاری از کشورهای جهان است. ماکارونی از نظر تکنولوژی جزء فرآوردههایی به نام پاستا است که شامل: اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا، نودل و راویولی میشود. اختلاف این فرآوردهها در شکل و حالت فیزیکی آنهاست.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.