توضیحات
شبیه سازی مقاله ردیابی نقطه توان ماکزیمم پنل خورشیدی براساس منطق فازی با متلب
چکیده مقاله مرجع:
این مقاله با استفاده از روش MPPT منطق فازی (Maximum Power Tracking Point Tracking)، پانل فتوولتائیک مبدل تقویت کننده منبع را در دمای متغیر (25-60 درجه سانتیگراد) و تابش (700-1000 W / m2) پس از کنترل PI با استفاده از Buck مبدل به عنوان یک کنترل کننده شارژ رفتار می کند. ولتاژ و جریان پانل های PV غیر خطی هستند و به شرایط محیطی مانند دما و تابش بستگی دارند. شرایط محیطی متغیر باعث تغییر ولتاژ، جریان و همچنین باعث تغییر حداکثر قدرت پانل های PV می شود. برای افزایش کارایی و کاهش مدت بازپرداخت سیستم، نیاز به کار با پانل های PV در نقطه حداکثر قدرت (MPP) است. تحت هر شرایط محیطی MPP منحصر به فرد است. برای کارکردن پانل های PV در این نقطه (MPP) روش MPPT زیادی در ادبیات وجود دارد؛ روش FLC MPPT در این مطالعه ترجیح داده شده است، زیرا پاسخ سریع آن به شرایط محیطی تغییر کرده و تغییرات پارامترهای مدار را تحت تأثیر قرار نمی دهد. دقت روش FLC MPPT مورد استفاده در این سیستم برای پیدا کردن تغییرات MPP از 94.8٪ تا 99.4٪ است. برای شارژ باتری دو روش سنتی وجود دارد که عبارتند از جریان ثابت (CC) و روش های ولتاژ ثابت (CV). برای شارژ سریع با کم بودن جریان ولتاژ منبع تغذیه ضروری است. یکی از روش های ارائه ثابت، کنترل PI است که در این مطالعه مورد استفاده قرار می گیرد. کنترل PI نه تنها به خوبی توسعه یافته و یک تکنیک ساده است، بلکه نتایج رضایت بخش را نیز فراهم می کند. هدف از این مطالعه PV پنل در نقطه حداکثر قدرت تحت شرایط محیط متغیر برای افزایش کارایی و کاهش هزینه و همچنین ارائه جریان مناسب و ولتاژ برای شارژ باتری برای شارژ سریع، کاهش ضرر و همچنین افزایش چرخه عمر باتری را فراهم می کند. این سیستم در MATLAB / Simulink ایجاد و تجزیه و تحلیل شد.
گزارش شبیهسازی
سیستم کلی شبیه سازی شده در سیمولینک متلب شامل پنج قسمت کلی است:
1)پنل خورشیدی
2)مبدل بوست
3)ردیاب نقطه توان ماکزیمم پنل خورشیدی
4)مبدل باک
5)سیستم بار – باتری
برای انجام شبیه سازی اولین قسمتی که باید ساخته شود، پنل خورشیدی است که بر اساس اطلاعات موجود در جدول 2 مقاله باید تنظیم شود. بعد از آن دو ورودی باید به پنل داده شود: الف) سطح تابش ب) دمای محیط
بدین ترتیب پنل خورشیدی در خروجی خود ولتاژ و جریان موردنظر را تولید می کند.
شبیه سازی مقاله ردیابی نقطه توان ماکزیمم پنل خورشیدی براساس منطق فازی با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.