توضیحات
عنوان فارسی:پیش بینی خاموشی در سیستم های انرژی الکتریکی متصل با توجه به تولید مجدد و محدودیت انرژی
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Blackout prediction in interconnected electric energy systems considering generation re-dispatch and energy curtailment
پیش بینی خاموشی در سیستم های انرژی الکتریکی متصل با توجه به تولید مجدد و محدودیت انرژی
کلید واژه ها:
خاموش شدن، جزیره سازی، پیش بینی، داده کاوی، محدود کردن بار، تولید مجدد
چکیده:
وقفه های خاموشی یا کمبودهای آبشاری حوادث پرهزینه ای هستند که یکپارچگی سیستم های انرژی الکتریکی را در سراسر جهان تهدید می کنند. تقسیم کنترل شده به عنوان آخرین اقدام متقابل برای کاهش پیامدهای اقتصادی و اجتماعی ناخواسته خاموشی اجرا می شود. در این مقاله، یک طرح دو مرحله ای جدید برای پیش بینی خطر خاموشی در سیستم های انرژی الکتریکی پیشنهاد شده است. در مرحله اول، مرزهای جزایر الکتریکی با استفاده از یک مدل برنامه ریزی غير خطی ترکیبی صحیح تعیین می شود که هزینه های تولید مجدد و محدود کردن بار را تولید می کند. در مرحله دوم، یک روش داده کاوی برای پیش بینی خطر جداسازی الکتریکی یک جزیره الکتریکی از بقیه شبکه تکمیل شده است. هر پیش بینی کننده بر مبنای داده های سنجش فازوری بدست آمده از پایانه های ژنراتور همزمان آموزش داده می شود. با استفاده از یک سیستم اندازه گیری وسیع، اندازه گیری های مورد نیاز فازور در سیستم مدیریت انرژی جمع آوری و پردازش می شود. سناریوهای مختلف، از جمله شرایط جزیره و غیر جزیره، تولید می شوند و سپس با استفاده از روش طبقه بندی درخت تصمیم برای پیش بینی خطر خاموشی تعیین می شوند. الگوریتم پیشنهاد شده بر روی سیستم آزمون IEEE با 39 باس برای شبیه سازی عملکرد آن در برنامه های آنلاین شبیه سازی شده است.
1.مقدمه:
1.1. بررسی پیشینه و مقالات
امنیت انرژی به عنوان تامین قابل اعتماد و بدون وقفه انرژی تعریف شده است که برای پاسخگویی به نیازهای اقتصادی کافی است و در عین حال دارای هزینه مناسب باشد ]1[. بر اساس این تعریف، چهار بعد امنیت انرژی، از جمله جنبه های فیزیکی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی تعریف شده است. در خاموشی، به عنوان یک اختلال فیزیکی، تولید برق الکتریکی به طور موقت متوقف می شود ]1[. اختلال عرضه در یک منبع انرژی سبب آسیب می شود و سیستم اقتصادی کشور هزینه های ناشی از، از دست دادن تولید ناخالص داخلی (GDP) را نشان می دهد [1،2[
زیربناهای بحرانی به طور مستقیم و وابسته به یکدیگر از طریق قطع برق عمده تحت تاثیر قرار می گیرند. پیامدهای اصلی ناخواسته از قطع برق عبارتند از ترافیک، اختلال ارتباطی، اختلال اجتماعی، وقفه های بازار مالی و بازار سهام، مسائل مربوط به ایمنی صنعتی و خسارت، مسائل مربوط به دولت و بخش بهداشت، مسائل مربوط به تامین آب و حمل و نقل، نگرانی های تولید، توزیع مواد غذایی، و غیره است ]3[. به عنوان مثال، پس از خاموش شدن ایالات متحده و کانادا در سال 2003، 61،800 مگاوات برق به مدت دو روز از دست رفت. تأثیر کلی بر کارگران، مصرف کنندگان و مالیات دهندگان آمریكا، به دلیل تأثیر نیروی برق، به طور مستقیم از دست دادن تقریبا 6.4 میلیارد دلار بود [4[. به دلیل دلایل اقتصادی، سیستم های برق الکتریکی در نزدیکی مرزهای پایدار خود عمل می کنند. در شرایط سنگین بار، یک اختلال شدید (به عنوان مثال، خاموش شدن همزمان دو یا چندین تجهیزات مهم) ممکن است باعث قطع شدن های آبشاری شود و سیستم برق ممکن است مقدار زیادی از تجهیزات را از دست بدهد. این وضعیت یک اختلال آبشاری است و ممکن است سیستم قدرت را به حالت خاموش شدن جزئی یا کامل برساند.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.