توضیحات
عنوان فارسی: مدل سازی کاربردهای ارتباطات آگاه برای برنامه ریزی در رایانش ابری
- چکیده
- فصل اول مقدمه
- مقدمه
- اهداف تحقیق
- بیان مسئله
- پیشینه و ضرورت انجام تحقیق
- ساختار تحقیق
- فصل دوم تعاریف و اصطلاحات
- مقدمه
- الگوریتم های تخصیص منبع
- الگوریتم های حریصانه
- الگوریتم های تکاملی
- انواع الگوریتم های زمانبندی
- زمانبند کاربر مبنای کیفیت سرویس
- هدف زمانبند کار
- فصل سوم بررسی و مقایسه روش ها
- مقدمه
- مقایسه الگوریتم های زمانبند
- روش تخصیص منبع CUDAG
- روش تخصیص منبع CADAG
- روش تخصیص منبع EBDAG
- ویژگیهای روش CADAG
- نتیجه گیری
چکیده:
با افزایش تحقیقات روی محاسبات ابری و توسعه کاربردهای آن، محاسبات ابری به عنوان یکی از خدمات اصلی و الگوی محاسباتی تبدیل شده است. اکنون وارد منطقه بزرگی از داده میشویم. مقدار داده ایجاد شده در جهان در حال رشد است. تجربیات علمی و فرآیند تجاری بعنوان ارائه میشود که در آن کارها برحسب جریان داده چارچوب های کاری هایشان و وابستگی محاسبه هایشان، به هم ربط مییابند. محاسبات ابری یک الگوی تغییر و یک مدل محاسباتی مبتنی بر خدمات شهری را مهیا می کند. فرآیندی که کارها را در جریان کار ترسیم میکند، زمانبندی جریان کار نام دارد. اهداف زمانبندی جریان کار، برای کاربردهای مختلف متفاوت است. برخی از الگوریتمها هزینه و زمان کاربر را بهینه میکنند[1].
محاسبات ابری تکنولوژی جدیدی است که از اینترنت و سرورهای راه دور برای نگهداری داده ها و کاربردها استفاده می کند. مشتریان می توانند بدون نصب نرم افزار از برنامه های کاربردی بهره ببرند و به فایلها و اطلاعات خود از طریق اینترنت دسترسی داشته باشند. تخصیص منابع و زمانبندی وظایف، از جمله چالشهای مهم و کلیدی در محاسبات ابری محسوب می شوند که تأثیر مستقیمی بر عملکرد و هزینه در ابر دارند. مشتریان ابر،خواهان خدمات خوب و باکیفیت هستند و فراهم کنندگان باید منابع را طوری تخصیص دهند تا سرویس بهتری به مشتریان ارائه دهند. زمانبندی وظایف، انتخاب بهترین منبع برای اجرای وظایف و تخصیص منابع، نحوه توزیع منابع میان کاربران با توجه به پارامترهایی از قبیل توان بالا و حداکثر بهره وری و … است[2].
واژگان کلیدی: محاسبات ابری، زمانبندی وظایف، تخصیص منبع، زمانبند جریان کار.
فصل اول:مقدمه
1-1-مقدمه:
در محیط ابری که شاهد پیشرفت روزافزون آن هستیم کاربران می توانند منابع و اطلاعات خود را همیشه در دسترس داشته باشند و به اندازه ای که از آن منبع استفاده می کنند پول بپردازند. برای رسیدن به این هدف چالش های زیادی را در پیش رو داریم که توازن بار یکی از این چالش ها است.[1] دنیای فناوری اطلاعات و اینترنت که امروزه تبدیل به جزئی از زندگی بشر شده روز به روز در حال گسترش است. همسو با آن، نیازهای اعضای جوامع مانند امنیت اطلاعات، پردازش سریع، دسترسی پویا و آنی، قدرت تمرکز روی پروژه های سازمانی به جای اتلاف وقت برای نگهداری سرورها و از همه مهمتر، صرفه جویی در هزینه ها اهمیت زیادی یافته است . راه حلی که امروزه در عرصه ی فناوری برای چنین مشکلاتی پیشنهاد می شود تکنولوژی است که در این روزها با نام رایانش ابری به آن پرداخته می شود. در رایانش ابری کاربران نیازی به سیستمهای سخت افزاری با قابلیت پردازش و ظرفیت ذخیره سازی بالا ندارند، زیرا تمامی اعمال محاسباتی و ذخیره سازی در بخش ارائه دهندگان خدمات ابری و توسط سرورهای مجهز و پیشرفته انجام می گیرد. مسئله تخصیص منبع و زمانبندی در رایانش ابری یکی از چالش های زمینه رایانش ابری است. در این رابطه روشهای مختلفی ارائه شده است. با این حال استفاده از تجارب قبلی در راستای بهبود الگوریتم زمانبندی مورد توجه است. این موضوع می تواند به بهبود مداوم الگوریتم منجر شود. با توجه به وجود بسترهای رایانش ابری، جهت استفاده از امکانات رایانش ابری، مسئله زمانبندی اهمیت پیدا می کند و در نتیجه ارائه یک الگوریتم زمانبندی کارا در محیط های رایانش ابری ضرورت پیدا میکند[10].
1-2-اهداف تحقیق:
رایانش ابری چیست ، رایانش ابری یا(NIST) بنا به تعریف موسسه ی ملی فناوری و استاندارد به صورت زیر تعریف میشود: رایانش ابری Cloud Computing مدلی است برای داشتن دسترسی فراگیر، آسان و بنا به سفارش کاربر به مجموعه ای از منابع رایانشی پیکره بندی پذیر ( مثل: شبکه ها، سرورها، فضای ذخیره سازی، برنامه های کاربردی و سرویس ها) که بتوانند با کمترین کار و زحمت یا نیاز به دخالت فراهم کننده ی سرویس به سرعت فراهم شود.رایانش ابری معمولا برای توصیف زیرساخت های توزیع شده با مقایس بزرگ استفاده می شود که به یک موضوع داغ در فناوری اطلاعات تبدیل شده است. pay رایانش ابری را مخزنی از منابع مجازی است که از مدل to- use – پیروی می کند و سرویس های مبتنی بر تقاضا را به کاربرانش از طریق اینترنت ارائه می دهد.محاسبات ابری یک مدل سرویس برای فناوری اطلاعات است که اغلب مبتنی بر مجازسازی و فناوری های محاسبات توزیع مفاهیم مانند مجازی سازی و توزیع محاسبات پرکاربرد هستند.،شده است[11].
در الگوی ابر ویژگی های کلیدی رایانش ابری را می توان به صورت زیر برشمرد :
عدم وابستگی به مکان و زمان و دسترسی دائم به علت استفاده از بستر اینترنت
قابل اطمینان؛ با توجه به وجود ابرهای پشتیبان برای مواقع خروج از سرویس ابر اصلی
مقیاس پذیری؛ به معنای تدارک منابع به طور پویا و برحسب تقاضا و در نتیجه استفاده بهینه از منابع مالی
اشتراک گذاری منابع و هزینه ها بین چند مشتری (اجرای تنها یک نرم افزار و استفاده همزمان چند کاربر از آن
پشتیبانی مقرون به صرفه؛ با توجه به تمرکز منابع سخت افزاری و نرم افزاری در ابر (عمده نیاز به پشتیبانی تنها برای سرویس دهنده خواهد بود).
نیاز نداشتن کاربر به استفاده از رایانه ای قدرتمند با توجه به وجود سختافزار مورد نیاز در ابر
با توجه به موارد بیان شده، تنها وظیفه رایانه های شخصی، برقراری ارتباط با ابر توسط اینترنت است.خدماتی كه رایانش ابری ارائه می كند شامل سه دسته: نرم افزار، بستر و زیرساخت به عنوان سرویس است كه در ادامه به شرح هر یك میپردازیم:
(SaaS) نرم افزار به عنوان سرویس
این سرویس بنا به درخواست کاربر به صورتی ارائه می شود که پردازشی منفرد از یک نرم افزار در محیط ابر اجرا می شود و دیگر نیازی به نصب نرم افزار روی رایانه مشتری نیست و باعث تسهیل در پشتیبانی می شود. بزرگترین مزیت این سرویس، دسترسی دائم کاربر به نرم افزار در هر نقطه، به وسیله بستر اینترنت است و دیگر کار بر نیاز به خریدن لایسنس ندارد. Zoho وOnline Photoshop ، Google Docs مثالهای خوبی از این شیوه دانست.
(PaaS)بستر به عنوان سرویس
فریم ورک و سرویس های ،این سرویس یک پلت فروم کامل به عنوان سرویس برای طراحی نرم افزار فراهم می کندکه شامل یک محیط اجرایی و یک کانال توزیع شده است. مثال های از این سرویس عبارتند از: testing ،.Microsoft Azure ، Google App Engin
(IaaS)زیرساخت به عنوان سرویس
این سرویس با فراهم کردن توان پردازشی، شبکه ها، فضای ذخیره سازی و منابع پایه ای رایانشی، نیاز مشتری را به خرید سخت افزار و تجهیزات مختلف شبکه از بین می برد. به این صورت کاربر قادر است سیستم عامل یا نرم افزارهای موردنظر خود را در زیرساخت ابر قرار داده، پردازش کرده را میتوان نام یا از آنها استفاده کند.
1-3-بیان مسئله:
محیط ابری طرفداران زیادی دارد که دلیل این امر وجود منابع بی شمار در آن است که کاربران می توانند از آنها استفاده کنند. یکی از مهم ترین ویژگی در محیط ابر همان طور که ذکر شد در دسترس بودن این منابع و همچنین عدم محدودیت مکانی این منابع می باشد. در این محیط باید گرسنگی را تا حد ممکن کاهش دهیم و با استفاده از سرویس ها و الگوریتمهایی جلوی بار اضافی سرورها را نیز بگیریم[1]. وقتی میزان ترافیک بر روی یک سرور زیاد شود مسلما باعث می شود تا از کیفیت و سرعت ارائه خدمت به کاربر نیز کاسته شود. زمانی که یک سرور از کار بیفتد، شبکه کارهای این سرور را به سرور دیگری انتقال می دهد[2].
با استفاده از الگوریتم های تخصیص منبع می توان از مشکلات بوجود آمده جلوگیری کرد. در بررسی این الگوریتم های زمانبندی و تخصیص منابع روش های مختلفی وجود دارد که می توان از آنها استفاده کرد. روش پیشنهادی در این تحقیق روشی جدید می باشد که وجه تمایز آن با روشهای موجود در این است که روش جدید دارای ویژگی ارتباط آگاهانه است و برای تخصیص منبع از گراف استفاده می کند. در این سمینار ابتدا به بررسی محیط ابر و الگوریتمهای تخصیص منبع پرداخته و سپس روش جدید را نیز شرح می دهیم.
1-4-پیشینه و ضرورت انجام تحقیق:
استراتژیهای تخصیص منابع همه در مورد ادغام فعالیتهای ارائه دهنده ابر برای استفاده و تخصیص منابع کمیاب در درون محیط ابرمحدود است، تا پاسخگوی نیازهای برنامه های ابر باشد .آن نیازمند نوع و مقدار منابع مورد نیاز هر برنامه به منظور تکمیل یک کار کاربر می باشد. ترتیب و زمان تخصیص منابع نیز برای تخصیص منبع بهینه، به عنوان ورودی می باشد. استراتژیهای تخصیص منابع را RAS می نامند. پارامترهای ورودی به RAS و روش تخصیص منبع بر اساس سرویسها و زیرساخت و ماهیت برنامه کاربردی متفاوت است. از آنجا که تقاضای منبع و تخصیص آن می تواند پویا باشد، الگوریتم های مختلفی جهت تخصیص منبع پیشنهاد شده است. تخصیص منبع و زمانبندی کلید انجام پردازش در رایانش ابری است. روش ها و استراتژیهایی که بتوانند منابع بیشتری را بدون بروز مشکل بین درخواست کنندگان به اشتراک بگذارند دارای ارجحیت بیشتری هستند[5].
1-5-ساختار تحقیق:
در این تحقیق به بررسی الگوریتم های تخصیص منبع در ابر می پردازیم. در فصل اول به بیان مقدماتی از تحقیق خواهیم پرداخت و در فصل دوم به بررسی تعریف و اصطلاحات خواهیم پرداخت و در فصل سوم نیز روشها و راهکارهای موجود را ارائه می دهیم و در فصل چهارم نیز نتیجه گیری و پیشنهادی نوین را ارائه خواهیم داد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.