توضیحات
عنوان فارسی: روش های خازن گذاری در سیستم های توزیع
- چکیده
- فصل اول: مقدمه
- مقدمه
- فصل دوم: روش های خازن گذاری
- خازن گذاری بهینه در سیستم های توزیع با استفاده از روش دو مرحله ای برای کاهش تلفات
- روش پیشنهادی
- اندازه یابی خازن
- تخصیص خازن با استفاده از روش دو مرحله ای
- الگوریتم
- روش مبتنی بر حساسیت برای جایگذاری بهینه خازن های موازی در شبکه های توزیع با استفاده از PSO
- فرمول بندی مسئله
- تابع جریمه (PF)
- قیود علمیاتی
- بهینه سازی PSO
- روش ارائه شده حساس به توان راکتیو
- روش مقید ساختار ذرات
- فصل سوم: شبیه سازی ها
- نتایج شبیه سازی
- شبیه سازی و بحث روش دوم
- فصل چهارم: نتیجه گیری و پیشنهاد
- نتیجه گیری
- پیشنهادات
- منابع
چکیده
در این نوشته یک روش موثر برای تخصیص خازن در سیستم توزیع معرفی شده که مکان های بهینه و اندازه های درست را برای خارن ها مشخص می کند که هدف آن کاهش تلفات توان و افزایش پروفایل ولتاژ است.یک روش حساس به تلفات برای مکان های کاندید برای خازن گذاری مورد استفاده قرار گرفته است. اندازه ی بهینه خازن ها در گره های مورد نظر به صورت همزمان با بهینه سازی معادلات کاهش تلفات توان با در نظر گرفتن خازن های موجود تعیین می شود. کارایی روش بیان شده در سیستم های توزیع مختلف مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شد که با استفاده از تخصیص بهینه خازن ها در شبکه به خوبی میتوان پروفایل ولتاژ را بهبود بخشید و تلفات توان را کاهش داد.هرچند این روش به پیکربندی شبکه حساس استدر یک شبکه با 28 فیدر ماتریس اندازه خازن ها به ماتریس یکه نزدیک میشود یا اینکه به مقدار نامشخصی میل می کند.در شبکه با 85 فیدر ماتریس یکه شده و هیچ حلی به دست نمی آید.برای شبکه 28 فیدر یک روش دو مرحله ای ارائه شده است. در مرحله اول باز پیکربندی فیدر ها انجام می شود و سپس تخصیص خازن صورت می پذیرد. برای 85 فیدر یک حرکت کوچک در مکان خازن برای رسیدن به تخصیص بهینه خازن کافی بود. شبیه سازی ها انجام شده با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای سیستم های بیان شده منجر به افزایش پروفایل ولتاژ و کاهش تلفات توان شده اند.
در ادامه یک روش جدید برای تخصیص خازن ها در سیستم های توزیع بیان می شود. روش بیان شده اهداف و قیود مختلف را در یک تابع هدف مقید ترکیب می کند.تابع با استفاده از روش PSO بهینه شده است. مرحله ی جستجو برای PSOبا استفاده از یک روش حساس به پخش بار که مجموعه کاندید های موجود برای جایگذاری مناسب خازن ها را کاهش می دهد سریع تر انجام می شود. روش بیان شده بر روی یک سیستم 69 باس آزمایش شده و نتایج مطلوبی بدست آمده اند.
فصل اول
مقدمه
مقدمه
یک تخصیص بهینه از خازن های موازی در شبکه توزیع برای کنترل کردن تلفات توان ضروری است. روش های حل برای مسئله تخصیص خازن ها را میتوان به چهار دسته تقسیم بندی کرد: 1. روش تحلیلی 2. روش عددی برنامه نویسی 3. روش اکتشافی 4. روش هوش مصنوعی(AI) . روش های مبتنی بر AI شامل الگوریتم ژنتیک، سیستم های خبره، بازبخت شبیه سازی شده، شبکه های عصبی مصنوعی و منطق فازی می شوند. پیش تر روشی برای جا یابی بهینه خازن ها مورد استفاده قرار گرفت که بر اساس اجزای راکتیو شاخه های جریانی بود. در این روش ابتدا مکان خازن ها در یک مرحله با سلسله مراتب مشخص پیدا می شود و به صورت همزمان اندازه تمام خازن ها در مکان های مورد نظر تعیین می شود. در سایر مقالات اندازه ی بهینه خازن را از طریق بهینه سازی تابع هزینه پیدا می کنند. مکان های خازن ها با دو روش تعیین می شوند. حساسیت تلفات و بردار شاخص.
تلاش های اخیر برای کاربرد های تجاری وسایل الکتریکی و به جهت افزایش بهره وری آنها با حفظ قابلیت اطمینان و کیفیت ولتاژ آنها منجر به فوایدی نظیر کاهش تلفات توان، افزایش پروفایل های ولتاژ، کاهش لزوم خازن در شبکه و غیره بسته به اینکه خازن های موازی چگونه قرار داده شده اند به دست می آیند. در سیستم های توزیع مدرن، مسئله جایگذاری خازن بدست آوردن بهترین نتیجه به شرط برقراری قیود کیفیت و عملیاتی بودن توان می باشد.
در روش های ابتکاری مبتنی بر تجمع مانند الگوریتم ژنتیک،PSO، بهینه سازی یادگیری آموزش و غیره برای حل این گونه مسائل استفاده شده اند.روش PSO یک روش جدید هوشمند بر پایه تکنیک جستجو است که مزایای فراوانی نظیر سادگی، سرعت همگرایی و قدرت می باشد.کمبود مکانیسم کارا برای برآورده کردن قیود، کمبود تنوع و کارایی در فرآیند بهینه سازی و غیره نیز از جمله نقص های این روش می باشند. برای افزایش جستجو و توانایی همگرایی جستجوی مسئله باید به خوبی انتخاب شده باشد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.