توضیحات
عنوان فارسی:نرم افزار صنعتی اینورتاز
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
industrial applications of invertase
نرم افزار صنعتی اینورتاز
ساکارز مدت طولانی است که درجه نخست تجارت جهانی را در صنعت شکر دارد. گذشته از در دسترس بودن آن در مقادیر زیاد و ارزانی نسبی که می توان با آن تولید کرد، ساکارز دارای مزایای خاصی بیش از قندهای دیگر است. به دلیل میزان بالای شیرینی آن، نسبتا ویژگی هایی چون درجه پایین رطوبت پذیری، شکل کریستالی، حلالیت، و امکان متبلور شدن آن را دارد. به این خواص مطلوب نیز باید اضافه شود که ساکارز ممکن است به آسانی با تشکیل شکر معکوس هیدرولیز شود. با توجه به بزرگی تولیدات غذایی در اینکه ساکارز ترکیب مهمی است و ویژگی این دسته از ترکیبات می تواند متغیر باشد. مزایای استفاده از وارونگی ساکارز این گونه خلاصه می شود: 1- افزایش حلالیت کل قند بخاطر حضور ساکارز و شکر معکوس در مخلوط، بنابراین امکان ساخت افزایش تراکم حاوی ساکارز به عنوان جزء ضروری است.
2- ویژگی جاذب رطوبت با توجه حضور قند، در نتیجه خشک شدن این محصولات مانند شیرینی فوندانت .
3- نفوذ در شکر معکوس در کنترل تبلور ساکارز به علت تشکیل بلورهای کوچک، در نتیجه بهبود قوام فوندانت های وغیره
4-اصلاح عطر و طعم.
این مزایای استفاده از درجات مختلفی از اهمیت و توجه به محصول است که در آن ساکارز به عنوان مثال در حال حاضر برای این است که آیا در یک شیره یا شیرینی فوندانت باهم حاوی بخش بزرگی از ساکارز به عنوان بلورهای دقیقه ای می باشد.
معایب خاص نیز از وارونگی ساکارز است. در این میان این موارد از اهمیت های اولیه است:
1-آمادگی که با قند میوه جات است که در دماهای بالا تجزیه می شود. 2- گرایش قندی تحت واکنش های مخرب در اسیدیته و حتی متوسط یا قلیایی، در نتیجه رسیدگی دقیقتر به محدود کردن محدوده pH مجاز کالا 3- از آنجا که شکر معکوس عملا به همان درجه از شیرینی به عنوان ساکارز دارد، تمایل تجزیه قند میوه جات به کاهش شیرینی از محصول منجر می شود. 4- تبلور دکستروز بیش از حد بزرگ نسبت به ساکارز درچگالی بالا معکوس می شود. این معایب نیز تا حد زیادی با توجه به ماهیت محصول درگیر، در بسیاری از موارد که عملا هیچ اهمیتی ندارد متفاوت است. در کل، به خصوص با کنترل مناسب، مزایای استفاده از وارونگی مجزا بیشتر از معایب است و قابلیت تبدیل آماده ساکارز به شکر معکوس یکی از خواص مهم است که به برتری تجاری از ساکارز توزیع شده است. اسیدها و نمک های آلی به عنوان معکوس عوامل در عمل صنعتی مرسوم است استفاده می شود. این معرف برجسته در مورد نمرات شکر با خاکستر نسبتا کوچک رضایت بخش است و اثر بافر شده است. در مورد ساکارز حاوی سیروپ که تاثیرات بافر شدن را تصمیم می گیرد، نتایج کمتر رضایت بخش است، با توجه به افزایش و در نتیجه مقدار اسید مورد نیاز و نفوذ نامطلوب از این افزایش مقدار اسید بر عطر و طعم و رنگ محصول تاثیر می گذارد. حتی با کنترل زمان، اسیدیته، و درجه حرارت، می توان روش های جدید وبیشتر برای وارونگی اسید ارائه داد. ممکن است یک اثر مضر بر عطر و طعم وجود داشته باشد که در اهمیت متفاوت با ماهیت محصول می باشد. نتیجه این شده است که هر دو روش گران ترو غیر مستقیم استفاده شده است و یا وارونگی به صورت تجاری در مورد برخی از محصولات امکان پذیر نبوده است.
شرایط لازمه برای مصارف صنعتی انورتاز
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.