توضیحات
صورت مسئله: بدست آوردن ظرفیت تحمل بار در یک چهارپایه
لازم به ذکر است که در این مسئله دو ظرفیت تحمل بار مورد بررسی قرار گرفته اند؛ یکی ظرفیت تحمل بار خمشی در مقطع 1 و دیگری ظرفیت تحمل بار فشاری در مقطع 2. همچنین از آنجاییکه فرض میشود که برآیند بار اعمال شده در نقطه وسط کف چهارپایه (F) میباشد و هیچ گونه خمش اضافی در چهارپایه به وجود نمیآید، لذا هر پایه به اندازه (F/4) بار تحمل میکند. از آنجایی که بار اعمال شده در پایهها از نوع فشاری (محوری) است و هیچ گونه خمشی اعمال نمیشود (غیر از خمش جزئی ناشی از تغییرات تنش در نقاط تغییر یک سطح مقطع که بهتر است از تحلیل اجزاء محدود با نرم افزار بدست بیاید)، لذا مشابه بحث خرپاها با توجه به تعادل نیروها فرض میشود که در مقطع 3 هیچ نیرویی ایجاد نمیشود و فقط لبههای راست و چپ آن متأثر از بحث خمش تغییر مقطع پایهها میشوند. مقاومت خمشی در حداکثر بار قسمت کف چهارپایه از جنس چوب کاج تدا (تهیه شده از مازندران) با توجه به مرجع [1]، 46.45 MPa و مقاومت فشاری قسمت پایهها از جنس چوب چنار (داخلی) با توجه به مرجع [2]، 47.56 MPa بدست میآید.
مراجع:
[1] فرزاد گلبابائی، حسین حسینخانی، ابوالفضل کارگر فرد، امیر نوربخش، رضا حاجی حسنی و عباس فخریان، “خواص فیزیکی و مکانیکی چوب گونه کاج تدا در رویشگاههای شمال کشور” فصلنامه علمی- پژوهشی تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران.
[2] کتاب کار خواص فیزیکی و مکانیکی چوب رشته ی صنایع چوب و کاغذ زمینه ی صنعت، شماره درس 1947.- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.