توضیحات
حضور غیاب بصورت ماهیانه باشه حداقل ۲ماه .
اگر اسمی وارد شد و حاضر بود در طول بازه زمانی ۲ ماه فقط حاضرین را نمایش میدهد.
بصورت کنسولی .اساتید در سامانه تعریف شده باشند . یک برنامه نویسی خیلی ساده باشه
گزارش پروژه
در این پروژه چهار کلاس به کار برده شده است که در فایل هایی به شرح زیر می باشند:
- cs : که نقطه آغازین اجرای برنامه می باشد.
- cs : رابط کاربری در این کلاس پیاده سازی شده است.
- cs : اطلاعات مربوط به استاد در این کلاس نگه داری می شود.
- cs : لیست حضور غیاب نیز در این کلاس پیاده سازی شده است.
امکانات این پروژه می تواند با استفاده از رابط کاربری این پروژه سه عملیات
- افزودن استاد به سامانه
- پر کردن حضور غیاب در یک روز مشخص از یک ماه
- جستجوی استاد های موجود در سامانه و دیدن داده های حضور و غیاب آن ها
را انجام داد.
برای انجام عملیات افزودن استاد نیاز به سه داده:
- نام
- نام خانوادگی
- زمینه تحصیلی استاد
می باشد.
برای انجام عملیات پر کردن حضور غیاب نیاز است تا به ترتیب گام های زیر انجام شود:
- انتخاب یکی از استاد های درون سامانه از لیستی که نشان داده می شود.
- انتخاب سال
- انتخاب ماه
- انتخاب روز
- انتخاب حاضر بودن یا نبودن در آن روز برای آن استاد.
برای انجام عملیات جستجوی استاد نیز می بایست فرآیند زیر انجام شود.
- نام استاد مورد نظر وارد شود
- نام خانوادگی وارد شود
- زمینه درسی وارد شود
- در صورتی که استادی با این مشخصات در سامانه باشد داده های مربوط به لیست حضور و غیاب وی در صورت وجود نمایش داده میشود. (بر پایه ماه هایی که در آن ها برخی یا همه روز ها دارای داده حضور و غیاب هستند. که یکی از ماه ها انتخاب می شود.
- داده های ماه انتخاب شده نمایش داده می شود. که هر روز می تواند سه یکی از سه حالت؛ U که به معنای آن است که در آن روز داده ای ثبت نشده است، T به معنای حضور در آن روز ویا F که به معنای غیبت در آن روز است را داشته باشد.
توضیح کلاس Program :
تابع start در کلاس UserInterface به صورت بلاک کننده صدا زده می شود و در آن تا زمانی که کاربر گزینه -1 را وارد نکرده باشد. دستور های او را اجرا میکند و با وارد شدن گزینه منفی یک اجرای این تابع به پایان می رسد.
در این کلاس در تابع Main نخست یک شی از کلاس AttendanceList ساخته می شود که در واقع همان پیاده سازی لیست حضور غیاب مان می باشد و در آغاز ساخته شدن هنوز استادی در آن نیست.
سپس این شی لیست حضور و غیاب به شی دیگری که از نوع UserInterface می باشد داده می شود. در این کلاس دستور های کاربر گرفته و با استفاده از دیگر کارکردها و کلاس های پیاده سازی شده پروژه اجرا می شود.
توضیح کلاس Teacher :
در این کلاس داده ها و رفتار مورد نیاز برای کلاس استاد پیاده سازی شده است. به این صورت که سه فیلد نام، نام خانوادگی و زمینه تخصص را دارا می باشد و هنگام ساختن یک شی از آن باید توسط سازنده کلاس (Constructor) مقداردهی شوند. همخوان با تصویر زیر:
توضیح کلاس AttendanceList :
در این کلاس لیست حضور و غیاب پیاده سازی شده است. در این کلاس یک ساختمان داده دیکشنری تعریف شده است که کلید آن یک شی از جنس استاد می باشد و مقدار نگاشت شده به هر کلید نیز دوباره یک دیکشنری می باشد که کلید آن ماه و مقدار نگاشت شده به آن ماه لیستی 28 تایی که معادل با داده های حضور و غیاب در روز های آن ماه می باشد.
در واقع در این ساختمان داده همه داده های حضور و غیاب استاد ها پیاده سازی شده است. به این صورت که با داشتن استاد می توان به داده های حضور و غیاب وی دسترسی پیدا کرد. داده های حضور غیاب هر استاد نیز دیکشنری از با کلید هایی از ماه ها می باشد که مقدار متناظر با آن اطلاعات حضور و غیاب در هر یک از روز های آن ماه است.
توضیح کلاس UserInterface :
در این کلاس شیوه ارتباط کاربر با برنامه پیاده سازی شده است. کارکرد این کلاس ساده است و در آغاز یک شی از نوع AttendanceList به آن داده می شود.
پس از آن با صدا زدن تابع Start برنامه منتظر دریافت دستور ورودی از کاربر می شود. (در درون یک حلقه do while). در این حلقه در هر گردش یک عملیات از سه عملی که در بالا توضیح داده شد قابل انجام می باشد و پس از اجرای عملیات در آغاز گردش بعدی منو برنامه دوباره برای کاربر چاپ می گردد تا عملیات بعدی را مشخص کند.
در هر گردش انتخاب کاربر که می تواند یکی از 4 عدد 1تا 3 یا 1- باشد دریافت می شود و سپس درون یک Switch case عملیات متناظر با آن با صدا زدن تابع مشخص مدیریت می شود.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه سی شارپ
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.