توضیحات
عنوان: کاربرد آنزیم ها در آبمیوه جات
- چکیده
- مقدمه
- استفاده از آنزیمها
- مواد و روشها
- استفاده از آنزیم در صنعت آبمیوه
- آنزیمها و آنزیم پکتیناز
- آنزیم چیست؟
- تولید صنعتی آنزیم ها
- ویژگیهای بیوشیمیایی آنزیم ها
- آنزیم ها در صنعت آبمیوه
- نتیجه گیری و پیشنهادات
- منابع
چکیده
امروزه با توجه به افزایش تقاضا برای محصولات متنوع و با کیفیت، کابرد آنزیم ها در صنعت آبمیوه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. پکتینازها، همی سلولازها، سلولازها، لاکاز ، نارنگیناز و لیمونیناز مهمترین آنزیم های هستند که تاکنون در صنعت آبمیوه مورد استفاده قرار گرفته اند . اغلب این آنزیم ها برای افزایش بازده یا تولید انواع مختلف آبمیوه ها شفاف یا پالپی مورد استفاده قرار می گیرند از دیگر کاربردهای آنزیم ها مورد توجه در صنعت آبمیوه می توان به تلخی زدایی از آب پرتقال و استخراج رنگدانه ها اشاره کرد پکتینازها اولین و مهمترین آنزیمی هستند که جهت فرآوری آبمیوه ها به کار گرفته می شوند پکتینازها موجب تجزیه ملکول های پکتین می شوند که دارای ساختار پلی ساکاریدی می باشند و در بخش لاملا و دیواره سلولی سلول های گیاهی وجود دارد. انجام پاورپوینت
مقدمه
در حال حاضر جمعیت جهان بالغ بر پنج میلیارد نفر می باشد. از روشهای مختلفی باید مواد غذایی مورد نیاز آنها را تامین کرد. با پیشرفت میکروب شناسی کاربردی استفاده از میکروارگانیسم ها و آنزیم های حاصل از آنها و سایر متابولیت های میکروبی، به عنوان روشهایی در تولید مواد غذایی و بهبود کیفیت و کمیت آنها، در تولید مواد غذایی راه یافته اند. بنابراین با کنترل و فرآیند کردن روش های نسبی و به کار گرفتن میکروارگانیسم های شناخته شده و مناسب، می توان کیفیت و کمیت انواع مواد غذایی را بطور قابل ملاحظه ای افزایش داد. از آن جمله می توان به استفاده از آنزیم های میکروبی به مانند برای شفاف کردن آب میوه و حذف پکتین و الیاف سلولز در آن استفاده کرد. آنزیم 4 و پروتئاز 3 ، آمیلاز 2 ، سلولاز 1 پکتیناز 1 – Pectinase پکتیناز در سال 1930 بوسیله آزمایش های زیادی که در فرآیند تولید آب میوه و شراب انجام شد، کشف گردید. در طول سال 1960 اطلاعات وسیعی از شیمی گیاهان بدست آمد که کاربرد موثر آنزیم ها را نشان می داد، که از آن جمله آنزیم پکتیناز بود. آب میوه، مایع استخراج شده از سلول های میوه های رسیده می باشد. در هر نوع میوه رسیده سه نوع قند مختلف، بنام های فروکتوز، گلوکز و ساکارز وجود دارد. همچنین در انواع میوه ها، اسیدهای آلی مختلف، از جمله اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک به همراه انواع ویتامین ها و مواد معدنی وجود دارند. این ترکیبات در میوه ها به آنها خصوصیات شیرینی و ترشی را می دهند. آب میوه هایی که با کیفیت پایین و رنگ تیره، در بازار عرضه می شوند، اگر چه از عمر طولانی و قیمت پایین برخوردارند، با این وجود مورد پسند مشتریان واقع نمی شوند. بنابراین تولید کنندگان آب میوه، باید به کیفیت آب میوه توجه داشته باشند. یکی از مراحل مهم در فرآیند تولید آب میوه ها، بخصوص آب میوه سیب مرحله آنزیم زنی است. مرحله آنزیم زنی از اهمیت خاصی برخوردار است، چون با حذف این مرحله در فرآیند، باعث تولید آب میوه کدر خواهد شد، که این مورد پسند مشتری نمی باشد. امروزه در اکثر نقاط دنیا، آب میوه بصورت شفاف شده تهیه و تولید می شود (1 ،2 ،3 ،4 .(
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.