توضیحات
عنوان: مقایسه اوقات فراغت ایران و کانادا
- نحوه گذراندن اوقات فراغت در ایران
- آمارگذراندن اوقات فراغت جوانان ایرانی
- بررسی گذراندن اوقات فراغت سالمندان
- بررسی نمودارها
- فهرست بودجه دولت بر پایه کشور
- نمودار سهم اقلام عمده مصارف دولتی (ارقام به هزار میلیارد ریال)
- بودجه نظامی ایران در مقایسه با سایر کشورهای جهان
- مقایسه بودجه نظامی ایران و کانادا
- نمودار منابع عمومی دولت در لایحه بودجه ۱۳۹۶
- موقعیت و مختصات جغرافیایی
- مقایسه مساحت کشور ایران و کانادا
- فهرست ۲۰ کشور پهناور جهان
- فهرست کشورها بر پایه درآمد ناخالص داخلی
- مقایسه کشورها در سهم هزینه های تحقیق و توسعه از تولید ناخالص داخلی(مجمع اقتصاد جهانی)
- مقایسه گردگشگاه های دو کشور کانادا و ایران
- آمار جهانی از وضعیت گردشگری در ایران
- نظام آموزشی کانادا و ایران
- نظام آموزشی ایران
- بررسی نظام آموزشی ۹ کشور
- ورود به کانادا تحت عنوان پناهنده تحت کمک دولت
- وضعیت حمایت دولت ایران از پناهندگان
منابع
نحوه گذراندن اوقات فراغت در ایران
دانستن این نکته که جوان در اوقات فراغت خود دست به چه انتخاب هایی می زند از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ واقعیت این است که در طول تابستان آمار بزه و رفتارهای ناهنجار اجتماعی در بین قشر جوان افزایش می یابد که این مسأله نشأت گرفته از نبود برنامه برای غنی سازی اوقات بیکاری است؛ به طوری که همنشینی با دوستان ناباب و حضور در برنامه های محفلی آنان به بروز ناهنجاری کمک و در نهایت برخی از جوانان را در دام خود گرفتار می کند و این مسأله باعث می شود که چنین جوانی قید ادامه تحصیل را بزند و به دنبال کسب درآمدهای کاذب و نامشروع برای خود باشد و اوقات فراغتی که می توانست برای او منشاء پیشرفت و ترقی باشد، باعث تباهی و سقوط وی می شود.
وقتی نوجوان پایگاه عاطفی خود را از منزل به میان همسالان می برد، برای پذیرش در گروه همسالان ناچار است که تن به خواسته های آنها بدهد. بررسی ها نشان می دهد که فشار همسالان و داشتن دوستان ناباب درگرایش به یکی از مولفه های آسیب های اجتماعی از عوامل بسیار مهم بوده است؛ در این موارد مشاهده می شود که افراد از دوستان خود حرف شنوی بیشتری دارند تا والدینشان.
آمارگذراندن اوقات فراغت جوانان ایرانی
۵۳ درصد جوانان تهرانی مشکلات مالی، ۴۷.۱ درصد نبود امکانات، ۲۱.۳ درصد نیز حساسیتهای اجتماعی و فرهنگی را در عدم استفاده مطلوب جوانان از اوقات فراغت موثر میدانند و ۵۵ درصد جوانان نیز ایجاد امکانات ورزشی و تفریحی و ۲۵.۹ درصد مسائل مالی و کاهش هزینهها را برای بهبود گذراندن اوقات فراغت پیشنهاد میکنند.
بررسی نمودارها
فعالیتهای وقت گذران جوانان بین ۱۵ تا ۲۴ ساله نشان میدهد بعد از گروه فعالیت نگهداری و مراقبت شخصی (۱۳ ساعت و ۱۳ دقیقه)، متوسط بیشترین زمان صرف شده در یک شبانه روز، به گروه فعالیتهای آموزشی و فراگیری با ۳ ساعت و ۳۳ دقیقه و پس از آن استفاده از رسانههای جمعی با ۲ ساعت و ۸ دقیقه اختصاص داشته است.
متوسط کمترین زمان صرف شده در یک شبانه روز توسط این گروه سنی نیز مربوط به گروه فعالیتهای داوطلبانه و خیریه و برابر یک دقیقه بوده است.
علاوه بر این، آمار ها نشان می دهد ایرانی روزانه به طور متوسط تنها ۱۶ دقیقه ورزش می کنند، ۲ دقیقه فعالیت داوطلبانه و خیرخوانه می کنند و روزانه ۱۸ دقیقه تفریح می کنند.
جداول قبل درآمدها، هزینهها و کسری بودجه یا مازاد بودجه دولتهای کشورهای مختلف میباشد، که این کشورها، بر پایه میزان درآمد کسب شده در بودجه سالیانه دولتها، رتبهبندی شدهاند.
این آمار و دادهها، از اطلاعاتنامه جهان، گرفته شدهاست. ایالات متحده آمریکا، که در این فهرست، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، بودجه دولت فدرال، تنها نشاندهنده ۵۵٪ از کل هزینههای عمومی این کشور را در بر میگیرد. در سال ۲۰۱۱ میلادی، هزینههای اختصاص داده شده، به بخش عمومی در ایالات متحده، بالغ بر ۶ تریلیون دلار برآورد شده است.
دولت ایران در سال ۲۰۱۱ معادل ۱۳۱٫۲ میلیارد دلار درآمد داشته و باتوجه به قانون موجود در ایران، کلیه منابع زیرزمینی (اعم از نفت و گاز) در انحصار کامل دولت قرار دارد و در حدود ۱۲۰ میلیارد دلار از کل درآمد دولت، از طریق فروش نفت و فراوردههای نفتی بدست آمده، که به پشتوانه همین درآمدها، ایران در رتبه ۲۹ قرار گرفته است. با توجه به جمعیت ۷۹ میلیونی ایران، دولت ایران، ۹۲٫۶ میلیارد دلار در بخش عمومی (جهت رفاه عمومی و بهبود وضعیت اقتصادی مردم) هزینه کرده است.
بودجه کل کشور از دو محل بودجه نفتی و مالیاتی تامین میشود. در سال ۲۰۱۱ درآمد نفتی و فرآوردههایش ۹۱٫۴ درصد کل بودجه را شکل داده بودند. سهم درآمد مالیاتی نسبت به درآمد نفتی بسیار کمتر (به طور قطع کمتر از ۹ درصد) بود. به گفتهٔ حسین طلا، نمایندهٔ تهران در مجلس شورای اسلامی، «۵۳ درصد درآمدهای مالیاتی بودجه سال ۱۳۹۳ هجری شمسی ایران را مردم استان تهران تأمین میکنند و تنها ۳٫۷ درصد از این درآمدها به مردم این استان اختصاص خواهد یافت و ۳۰ استان دیگر ایران روی هم رفته همه با هم، تنها ۴۷ درصد بودجه مالیاتی را تأمین میکنند، امّا بودجه بهمراتب بیشتری میگیرند.»
نمودار سهم اقلام عمده مصارف دولتی (ارقام به هزار میلیارد ریال)
یکی از مسائلی که همواره در اقتصاد ایران مطرح بوده است و به عنوان یکی از مشکلات از سوی تحلیلگران اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است، حجم بزرگ دولت در اقتصاد بوده است و همواره دولت ها در عین اینکه به وجود این عارضه در اقتصاد ایران اعتراف داشته اند، اما در عمل عملکرد مثبتی در رفع این عارضه از خود نشان نداده اند. یکی از بهترین معیارها برای سنجش عملکرد دولت ها در این موضوع، بررسی و مقایسه هزینه های جاری دولت ها در خلال سال های متوالی است. بررسی و مقایسه ارقام موجود در لایحه بودجه سال ۹۶ با قانون بودجه سال ۹۵ نشان می دهد که هزینه های جاری دولت تقریبا ۱۰ درصد و در سطح اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ۹ درصد رشد داشته است.
ارقام مورد اشاره نشانگر این است که همچنان هزینه های جاری دولت با اختصاص ۷۲درصد از مصارف عمومی دولت، دست بالا در هزینه های دولت را دارد و هیچ نشانی از کوچک شدن حجم دولت حداقل از زاویه این متغیر اقتصادی وجود ندارد.
نمودار منابع عمومی دولت در لایحه بودجه ۱۳۹۶
بررسی ترکیب منابع لایحه بودجه دولت در سال ۱۳۹۶ و مقایسه آن با قانون بودجه سال ۱۳۹۵ نشان میدهد که از یک طرف سهم درآمدهای غیر نفتی در منابع عمومی دولت تقریبا دو برابر سهم درآمدهای نفتی دولت است و از سوی دیگر تنها در بخش درآمدهای مالیاتی و درآمدهای نفتی دولت، بودجه عمومی با رشد مثبت همراه بوده است و در سایر بخش ها با رشد منفی همراه بوده است.
توجه:
برای دانلود فایل پاورپوینت اینترنت اشیا لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.