توضیحات
عنوان فارسی: اهداف نقشه راهبردی استراتژیک و معیار عملکرد عملیاتی برای تولید سیستم های هوشمند
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Mapping Strategic Goals and Operational Performance Metrics for Smart Manufacturing Systems
چکیده
پیچیدگی روابط در اهداف استراتژیک و سطوح عملیاتی عملکردی در یک سیستم تولیدی مانع از تحقق و دستیابی به تولید سیستم های هوشمند گردیده است . ( SMS ) . این مقاله روش هایی را برای شناخت جنبه های تولید سیستم های هوشمند که می بایست پاسخ مناسبی را برای تغییر اهداف استراتژیک در سر دارند معرفی می کند .روش های استفاده از تکنیک های استاندارد وابسته به دو مدل مرجع در سیستم های تولید می باشند که به طور رسمی و یکپارچه از این روش ها حمایت می کنند . این روش ها تنها برای سناریو هایی که با چابکی از اهداف استراتژیک استفاده می کنند تولید شده اند . با تکرار این روش های پیشنهادی برای اهداف دیگر استراتژیک درک و مفهوم عمیقی از چالش های عملکردی را می توان شناسایی کرد .
معرفی
سیستم های تولید هوشمند ( SMS ) براساس ظهور فن آوری های جدید پا به عرصه تکنولوژی گذاشته و جریان گسترده اطلاعات در سیستم ها و حوالی آن ها تولید گشته اند . به همراه این تکنولوژی ها همواره نیاز بیشتری قادر به پاسخگویی سریع به اطلاعات و منحصرا به طور موثر در خلال انجام فرآیند ها صورت می گیرد . SMS ها به چابکی با بهره گیری از داده های زمان های واقعی برای سیستم های هوشمند تصمیم گیری وفق می شوند و با پیش بینی از شکست های فعالانه جلوگیری می کنند . برای پشتیبانی چابکانه از SMS ها برای دیدن یک عملکرد دقیق به اندازه گیری سطحی از عملکرد که برای اطمینان و انطباق با این اهداف و مسائل مربوط به آن به عنوان پرچمدار انحراف از انتظارات عملکرد که معرف تلاش (دیویس و همکارانش در سال 2012 ) بوده است گردیده است . با قرارگیری در مکان یک فرآیند تضمین عملکرد مداوم شرکت ها می توانند از محصولات تولید شده اطمینان حاصل کنند .
هر دو چالش جدید و طولانی مدت در تمامی سطوح از یک تولید مهار تحقق های SMS ها می شود . این مقاله سهم بیشتری را در معرفی چالش های جدید که با تمرکز خاص بر جنبه ای از سطوح یک سیستم در بر دارد . روش های ارائه نقشه ها براساس دو مدل موجود که مربوط به عملیات ساخت و هم چنین زنجیره تامین ( SCOR ) که برگرفته از شورای زنجیره تامین ( 2012)و فعالیت های تولیدی مدل از ( یکپارچه سازی سیستم های SIMA برای تولیدبرنامه های کاربردی مورد استفاده قرار می گیرد . ) ( مرجع معماری ، بارکمیر 1996 )
مدل SCOR سیستمی را برای سازماندهی عملکردی و ارتباط واحد با اهداف استراتژیک و تولید و فرآیند های تجارتی مرتبط می سازد .مراجع SIMA معماری تعریف مشخصی از واحدها و جنبه های عملکردی آنها در فرآیند تولید و ساخت که از همپوشانی مراحل ساخت دو محصول موجود در فرآیند تجارت که به طور مستقیم از SCOR پشتیبانی میکند که باجنبه های تحریک آمیزاز فعالیت های عملکردی SIMA در گیر می باشد . هدف ما از ادغام و یکپارچگی این دو مدل ؛ نشان دادن چگونگی معیارهای عملکردی از مدل های SCOR برای کسب وکار متمرکز که می توان برای فعالیت های عملیاتی که از مدل SIMA شناخته می شود استفاده برد . مابراساس این نقشه راهبردی برای ارائه و تعریف این دومدل استفاده کرده ایم .
شکل شماره 1 چگونگی عملکرد در مدل SCOR رانشان می دهد . چابکی اهداف موجود در این شکل از مدل SCOR نشات می گیرد . چابکی اهداف بر اساس درصدی از سفارشات که کاملا تعریف درستی از برآورد ها هنگامی که آشفتگی به سیستم های تولید معرفی می شود را شناسایی می کند . اختلالات و آشفتگی های موجود باعث افزایش ناگهانی در عرصه تقاضای مشتری ها خواهد شد . ( مارک دنیل و همکاران 2008 )
چابکی موجود در ساختار زمان بازگشت سطح عملکرد باقی مانده که برابر با F می باشد . چابکی توانایی تولید سیستم های هوشمند برای کوتاه سازی زمان بازگشت با نگهداری سطوح عملکردی بالا در خلال این آشفتگی ها و اختلالات می باشد . بخش های A و B که در شکل نشان داده شده است توانایی بهبود و اندازه گیری دربین سیستم های موجود را سیستم های برنامه ریزی شده دارا هستند . چالش ارتقا چابکی که سبب کاهش سریع چالش بین آن دو می شود با واحد عملیاتی عملکردی همکاری دارد . هنگامی که اهداف به درستی اندازه گیری نشود ؛ سطوح عملکردی توانایی اندازه گیری سیستم های تولید برای دست یابی به اهداف را از دست خواهد داد .
در این مقاله ؛ ما چگونگی روش های پیشنهادی برای اهداف مختلف که به طور مداوم در واحد های اجرایی در ساختاراین دو مدل استفاده شده است را شرح می دهیم . در ادامه این مقاله به شرح ذیل سازماندهی شده است : بخش دوم پس زمینه هایی را در روش های اجرا پشتیبانی می کند . ما چالش های شناسایی روش ها رو در بخش سوم به همراه یک مثال تشریح میکنیم و سطوح اطمینان از چالش های شناسایی موجود درروش های دو مدل را بیان خواهیم کرد و در آخر نتیجه گیری و کارفعلی را توضیح خواهیم داد .
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.