توضیحات
عنوان فارسی: اثرات فرار از مالیات بر درآمد شخصی در توسعه اجتماعی و اقتصادی در غنا : مطالعه موردی بخش غیررسمی
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
The Effects of Personal Income Tax Evasion on Socio-economic Development in Ghana: A Case Study of the Informal Sector
این مطالعه باهمکاری تمام نویسندگان انجام میشود. نویسنده B.Ameyaw مطالعه را طراحی کرده و پیشنویس اولیه نسخه خطی شامل جستجوهای مقالات را انجام داده است. نویسندگان B.Ameyaw و B.Addai و EA ورودی اطلاعات برای تحلیل را برنامهریزی کرده است. نویسندگان B.Addai و IQ تحلیلها و تفسیر دادهها را انجام میدهند. تمام نویسندگان، دستنویس نهایی را خوانده و تأیید کردند.
خلاصه
درآمد حاصل از مالیات یک منبع اصلی درآمد برای دولت است. بااینحال، نمایش حماسی فرار از پرداخت مالیات توسط افراد و شرکتها در اکثر کشورها، تحقیقات روی عوامل حسابداری برای فرار از مالیات در کشورهای درحالتوسعه را، ناشی میشود. بنابراین، این مطالعه بهمنظور بررسی اثر فرار از مالیات بر درآمد شخصی روی رشد اقتصادی در غنا انجامشده است. پرسشنامه به 153 پاسخدهنده برای بررسی فرار از مالیات بر درآمد شخصی و توسعه اجتماعی و اقتصادی با 109 پاسخدهنده و 44 پاسخدهنده از مقامات مالیاتی بخش غیررسمی در مجلس متروپولیتین غنا ارسالشده است. تحلیلهای رگرسیون در مطالعه ما برای به تصویر کشیدن نتایج تأثیر فرار از مالیات روی توسعه اجتماعی و اقتصادی مورداستفاده قرارگرفته است. نتایج مطالعه نشان میدهد که فرار از مالیات در غنا دارای تأثیر معکوس روی توسعه اجتماعی و اقتصادی است. علاوه بر این، یک رابط بین نرخ مالیات و فرار از مالیات ایجادشده است. بهعبارتدیگر، نرخهای مالیات بالا به تمایل بالای پرداخت مالیات میرسد. مطالعه همچنین نشان میدهد که رابطه مالیاتدهندگان با مقامات مالیاتی هیچ ارتباطی به فرار از مالیات ندارد. علاوه بر این، وجود مجازات ضعیف نسبت به فرار از مالیات نیز به فرار از مالیات کمک نمیکند. این مطالعه با توصیههای سیاستگذاران به مشاور در مهار شیوع بالای فرار از مالیات در غنا، نتیجهگیری میکند.
کلمات کلیدی : فرار از مالیات، مسئولین مالیات، نرخ مالیات، مجازات، غنا
معرفی
درآمدهای مالیاتی برای تأمین مالی خدمات عمومی و زیرساختها یک عامل کلیدی برای رشد و توسعه اقتصادی است. در سالهای اخیر، اقتصادهای در حال ظهور موفق به ایجاد درآمد مالیاتی موردنیاز برای تأمین مالی مخارج نشدند. [1] فرار از مالیات، یک چالش کلیدی برای توسعه آهسته اقتصادهای در حال ظهور است. [2] باکمال تعجب، مطالعات فاقد دلایل اخلاقی مالیاتدهندگان و اثرات فرار از مالیات بر اقتصاد است. [3] توانایی دولت در کشورهای درحالتوسعه برای ارائه منابع کافی بهتدریج با فرار از مالیاتهای پیدرپی در میان شهروندان خود، کاهش مییابد. دولتها در اکثر کشورهای درحالتوسعه، مالیاتهای سنگین بر شهروندان خود تحمیل کرده و متوسط به قرض گرفتن از کشورهای توسعهیافته برای سرمایهگذاری روی هزینههای عمومی میشوند و بنابراین تراکم بیشازحد اقتصاد زیرزمینی و تجربه بدهیهای بزرگ عمومی است. فاکتور گرفتن از عنصر اقتصادی، به هدف دولت از تحمیل مالیات بالا بیشتر بهعنوان یک نتیجه از ویژگیهای اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی مالیاتدهندگان است.
فرار مالیاتی توسط افراد و شرکتهای بزرگ مورد سوءاستفاده قرارگرفته و همچنین تکنیکهای جعلی با حمایت از مقامات مالیاتی به کار گرفتهاند. [4] فرار از مالیات و اثرات آن بر توسعه اجتماعی و اقتصادی اکثر کشورهای درحالتوسعه تأثیرگذار است. [2] دولتها عمدتاً متوسل به مالیاتها یا دیگر سیستمهای درآمدزایی برای سرمایهگذاری در هزینههای عمومی و بهبود استانداردهای زندگی شهروندان خود، میشوند. بنابراین فرار و اجتناب از مالیات تأثیری منفی بر روی بودجه دولتها دارند درحالیکه استاندارد زندگی برخی از افراد که فرار یا اجتناب از مالیات دارند را بهبود میدهد. شرکتها یا مؤسسات ترجیح میدهد که سهامداران خود را با دوری یا فرار از مالیات بهمنظور اعلام سود بیشتر برای موفقیت کسبوکار خود، راضی کنند. در اکثر کشورهای درحالتوسعه، فرار مالیاتی تهدیدی جدی برای کشورهای درحالتوسعه نسبت به کشورهای توسعهیافته است.[2] فرار مالیاتی بخش غیررسمی یک چالش در مجمع متروپولیتین است که بهعنوان یک مطالعه موردی برای این پژوهش و برای غنا بهصورت کلی است. در مقایسه با بخش رسمی، مالیاتها بر اساس لیست حقوق دریافت میشود که این کار قبل از این است که دستمزدها پرداخت شود اما در بخش غیررسمی، نیازهای افراد برای بررسی کردن اظهارنامه آنها قبل از محاسبه مالیات است. افزایش گرایش به فرار از مالیات در این بخش به این دلیل است که احتمال وجود دارد که افراد این بخش ممکن نیست که اظهارنامه مناسب خود را برای مالیات محاسبهشده بررسی نمایند. در حصول اطمینان برای تطابق با پرداخت مالیات، اصلاحات در سیستم مالیات در غنا برای سه دهه گذشته تضمینشده است. یک برنامه تنظیم مالی در سال 1983 طراحی شد که بهمنظور برقراری دوباره پایه مالیاتی بود. برقراری دوباره پایه مالیاتی انتظار میرود که فرار از مالیات را کاهش دهد، شبکه مالیاتی را گسترش و بار مالیاتی را کاهش دهد. با در نظر گرفتن برنامه تنظیم مالی ضعیف، مالیات بر ارزشافزوده (VAT) در سال 1995 معرفی شد و این امر بهمنظور حداقل کردن تغییرات با توجه به رفتار عوامل اقتصادی بود. اصلاحات اداری سال 1985 بر بهبود عدالت مالیاتی و افزایش بهرهوری در اداره مالیات، متمرکز است. با توجه به بهبود راندمان مالیات و افزایش پرداخت مالیات، خدمات درآمد داخلی (IRS) و تمرین و خدمات پیشگیرانه (CEPS) بهطور مستقل ایجاد و با مسئولین سهام غنا (GRA) در سال 2009 ادغام شدند. در نوامبر سال 2011، دولت غنا یک پروژه دولت الکترونیک را برای پیوند دادن الکترونیکی GRA بهطور مستقیم به بخش ثبت عمومی (RGD) برای ردیابی آسان و جمعآوری مالیات از کسبوکارهای ثبتشده، ارائه کرد. بهرغم اصلاحات مالیاتی زیادی که در غنا انجام شد، فرار مالیاتی هنوز یک تهدید جدی برای توسعه اجتماعی و اقتصادی کشور است. [5] بنابراین، این مطالعه به بررسی برخی از عوامل میپردازد که بهعنوان یک انگیزه یا محرک برای فرار از مالیات و همچنین تأثیر فرار از مالیات روی توسعه اقتصادی و اجتماعی غنا، میپردازد.
توجه
- برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.