توضیحات
شبیه سازی مقاله کنترل همبستگی برای ردیابی نقطه توان حداکثر فتوولتائیک با متلب
در سالهای اخیر انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع انرژی پاک و نامحدود مورد استفاده قرار گرفته است. اما هزینه بالای احداث و نیز راندمان پایین تبدیل انرژی از جمله معایب استفاده از سیستمهای خورشیدی میباشد. برای کاهش این معایب تلاشهای بسیاری انجام شده است تا راندمان تبدیل انرژی را با بهبود کیفیت سلولهای خورشیدی و نیز دریافت توان حداکثر از سلولهای خورشیدی افزایش دهند. مشخصههای سیستمهای خورشیدی ذاتاً غیرخطی بوده و تابع پارامترهای محیطی از جمله میزان تابش،دمای محیط و بار متصل به آن است. لذا با انتخاب مناسب نقطهکار مناسب سلول خورشیدی میتوان در شرایطی مختلف تابش و دما، حداکثر توان را از سلول خورشیدی دریافت کرد. در صورت تغییر شرایط تابش و دما نقطهکار سلول خورشیدی تغییر پیدا کرده و در نتیجه با استفاده از الگوریتمهای متفاوت ردیابی نقطه توان بیشینه، میتوان میزان توان دریافتی از آن را همواره در مقدار حداکثر خود نگه داشت.
در این مقاله از روش DRCC برای تعیین نقطه حداکثر توان استفاده شده است که در واقع طبق فرمول زیر با استفاده از فرکانس کلاک نمونه برداری دیجیتال در سخت افزار دیجیتال و فرکانس کلیدزنی مدولاسیون PWM اقدام به اقدام به تنظیم تغییرات دیوتی سایکل مبدل کانورتر کرده است و میتوان فرکانس کلیدزنی را برحسب تغییرات زمانی دیوتی تنظیم کرده تا ولتاژ و جریان حول نقطه حداکثر توان تثبیت گردد و فراجهش و نوسان کمتر گردد.
شبیه سازی مقاله کنترل همبستگی برای ردیابی نقطه توان حداکثر فتوولتائیک با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.