توضیحات
عنوان فارسی: نقش بار شناختی در مدیریت مسائل راهبرد موثر
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
The role of cognitive load in effective strategic issue management
برنامه ریزی طولانی مدت
نقش بار شناختی در مدیریت مسائل راهبرد موثر
تومی لامانن و مارکو مائولا و مارکوس کاجنتو و پیتر کونانا
شرکت ها راه های مختلفی برای رسیدگی به مسائل موجود در خارج از فرایندهای استراتژیک تقویم منظم خود دارند. این شیوه ها غالبا سازماندهی نشده و سازمانی خاص هستند و به ویژگی های موضوعات راهبردی خود وابسته هستند. ساخت براساس سه بعد شناختی، تحلیلی، روانشناختی و شناختی غیرمستقیم، تحقیقات موجود در زمینه مدیریت استراتژیک را نشان می دهد که نشان می دهد چگونه انتخاب های مختلف در سطح تیم در پردازش مسئله و تراکم سازمانی تاثیرات خود را بر عملکرد مدیریت استراتژیک شرکت تاثیر می گذارد. بر اساس تجزیه و تحلیل عمیق تمام 92 تصمیم گیری استراتژیک در یک شرکت بزرگ چند ملیتی طی یک دوره سه ساله، متوجه می شویم که اختلالات سازمانی بر مدیریت استراتژیک تاثیر می گذارد، که به نوبه خود بر کیفیت روش های مدیریت استراتژیک تاثیر می گذارد و نتایج عملکرد بعدی. ما نتیجه گیری می کنیم با ارائه توصیه هایی برای مدیران در مورد چگونگی کاهش حساسیت سیستم های راهبردی شرکت هایشان به اختلالات بیرونی.
معرفی
بسیاری از سازمانها تغییرات ناگهانی و غیر منتظره ای در محیط تجاری خود را به دلیل ظهور انواع جدید رقبا، فناوری های مخرب و یا بحران های اقتصادی تجربه می کنند. توسعه یک قابلیت برای مدیریت موضوع استراتژیک به عنوان یک راه حل بالقوه برای پیش بینی و مقابله با چنین تغییراتی پیشنهاد شده است (Ansoff، 1980؛ Dutton and Duncan، 1987؛ Dutton and Ottensmeyer، 1987).
در حالی که تحقیق گسترده ای در زمینه مدیریت استراتژیک وجود دارد (Dutton and Duncan، 1987؛ Dutton and Jackson، 1987؛ جولیان و Ofori-Dankwa، 2008) و مبانی شناختی پاسخ سازمانی به تغییرات خارجی (Barr and Huff، 1997؛ بار و همکاران، 1992؛ جورج و همکاران، 2006؛ Gregoire و همکاران، 2010)، تحقیق قبلی تمایل داشت تا بر مسائل استراتژیک فردی و ویژگی های آنها تمرکز کند، مانند اهمیت یک مسئله استراتژیک (Bundy et al. 2013) یا اینکه مسئله به عنوان یک فرصت یا تهدید در نظر گرفته می شود (Dutton and Jackson، 1987).
ما این تحقیق را بررسی می کنیم با بررسی آنچه اتفاق می افتد زمانی که چندین مسئله راهبردی همزمان در حال همکاری مشترک باید موازی باشند. ما در تحقیق استراتژی با معرفی نظریه بار شناختی (cf، Kirschner و همکاران، 2009a؛ Sweller، 1988؛ Sweller و همکاران، 1990) به عنوان یک لنز نظری جدید برای بررسی آنچه رخ می دهد در سازمان ها زمانی که مدیریت باید چندین مسئله راهبردی موازی . ما ادبیات استراتیژیک موجود را با مفهوم سازی فرایند مدیریت مسئله استراتژیک به عنوان یک فرآیند یادگیری به جای فرایند جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات گسترش می دهیم. ما متوجه می شویم که مفهوم سازی با واقعیت همخوانی دارد؛ چرا که موضوعات استراتژیک، قسمت های یادگیری نه تنها برای افراد درگیر بلکه برای سازمان به عنوان یک کل است.
بر اساس تجزیه و تحلیل پردازش مسائل استراتژی در یک شرکت جهانی فورچون 500 در طی یک دوره سه ساله، متوجه می شویم که جمعیت یا “فروپاشی” سیستم مدیریت استراتژیک شرکت، تأثیر مهمی در توانایی شرکت در پاسخ به مسائل استراتژیک دارد . مفهوم ما از “تراکم سازمانی” به درک بهتر از پویایی مربوط به مدیریت موضوع استراتژیک با ساختن دو جریان از ادبیات کمک می کند: (1) تحقیق در نظریه بار شناختی که قبلا عمدتا در تحقیقات آموزشی استفاده شده است (به عنوان مثال، de Jong، 2010؛ Kirschner و همکاران، 2009a، 2011a؛ Renkl و همکاران، 2009) و (2) تحقیق در مورد اثرات ساختار پردازش اطلاعات چند سطحی در مدیریت موضوع استراتژیک (به عنوان مثال، Corner و همکاران، 1994؛ توماس و McDaniel، 1990؛ توماس و همکاران، 1994؛ توماس و تروینو، 1993). بعدا ما یک مرور کلی از نظریه بار شناختی و توسعه آن را در طول زمان ارائه خواهیم کرد و یک بررسی مختصر از تحقیقات قبلی در زمینه مدیریت استراتژیک است. سپس فرضیه های ما را مطرح کرده و تنظیمات تحقیق، روش ها و اقدامات را توصیف می کنیم. ما با بحث درباره یافته ها و پیامدهای خود برای تحقیقات آینده نتیجه می گیریم.
نظریه و تحقیق قبلی
نظریه بار شناختی
فرضیه اصلی نظریه بار شناختی این است که حافظه کاری یک فرد محدود است (Sweller and Chandler، 1994). اگر یک کار یادگیری نیاز به ظرفیت بیشتری نسبت به حافظه کاری فرد داشته باشد، فرد میتواند بیش از حد شناختی را تجربه کند (به عنوان مثال، دونگ، 2010؛ یون و همکاران، 2010).
در حالی که محدودیت ظرفیت شناختی انسان برای چندین دهه شناخته شده است (به عنوان مثال میلر، 1956)، نظریه بار شناختی اغلب در نظر گرفته شده است که از مطالعات در دهه 1970 در روانشناسی آموزشی متمرکز بر اثربخشی حل مسئله دانشجویی (Sweller، 1976 ، 1980). تست های اولیه شامل تلاش برای بهبود یادگیری از طریق روش تحلیل، یعنی شناسایی حالت هدف، حالت های زیر هدف و وضعیت فعلی است. شناسایی دولت هدف، با این حال، بهبود یادگیری را نداشت. در عوض، دانش آموزان با توجه به هدف نهایی بدون توجه به هدف نهایی، بهتر عمل می کردند (Sweller et al.، 1982). مفهوم بار شناختی در اواخر دهه 1980 شکل گرفت
شناخت محدودیت های ظرفیت حافظه کاری افراد (Sweller، 1988؛ Sweller et al.، 1990).
درک شناختی از بار شناختی در دهه 1990 با تمایز دقیق تر بین ادراک شناختی درونی، بیرونی و ژرمیال تصحیح شد. بار شناختی ذاتی به علت ماهیت موضوع یا پیچیدگی طبیعی اطلاعات پردازش شده است. بار شناختی اضافی اشاره به تلاش اضافی مطابق فرمت دستورالعمل، به عنوان مثال، فعالیت های غیر مرتبط یا غیر شناختی مرتبط با قالب آموزشی (Chandler and Sweller، 1992؛ Sweller and Chandler، 1994). بارهای شناختی غربی بوسیله فرایندهای فعال در تفسیر، نمونه برداری، طبقه بندی، ارزیابی، تمایز و سازماندهی اطلاعات است که توسط یادگیری نیرومندی با هدف ساخت ساختاری طراحی شده است (Chandler and Sweller، 1992؛ Sweller and Chandler، 1994).
این سه نوع بار شناختی به مفهوم معماری شناختی انسان مربوط می شود که شامل حافظه طول عمر بی حد و حصر، حافظه کاری محدود و مکانیسم یادگیری درک و اتوماسیون می شود (Sweller and Chandler، 1994؛ Sweller et al .، 1998). طرح بندی ها در نظریه بار شناختی تعریف شده اند، سازگار با تئوری طرح (به عنوان مثال، بارتلت، 1932)، به عنوان ساختار شناختی که اطلاعات را براساس شیوه پردازش آن سازماندهی می کند (به عنوان مثال Sweller و Chandler 1994؛ Sweller et al. 1998) آنها در حافظه بلند مدت ذخیره می شوند و در کاهش حجم حافظه کار می کنند. از آنجایی که اسکاما ها به صورت آگاهانه یا غیر آگاهانه پردازش می شوند، اتوماسیون به وسیله کمک به کاهش بار شناختی حافظه کاری، نقش مهمی را در ساختن طرح بازی ایفا می کند.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.