توضیحات
عنوان فارسی:نتایج بلند مدت شنواییِ کاشت حلزون در کودکان ناشنوا شده قبل از رشد گفتار (ناشنوای پیشازبانی) : اهمیت کاشت زودهنگام
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Prospective Long-term Auditory Results of Cochlear Implantation in Prelinguistically Deafened Children: The Importance of Early Implantation
نتایج بلند مدت شنواییِ کاشت حلزون در کودکان ناشنوا شده قبل از رشد گفتار (ناشنوای پیشازبانی) : اهمیت کاشت زودهنگام
اهداف این مطالعه، گزارش دادن نتایج بلند مدت شنوایی کودکان ناشنوای پیشازبانی با اختلال شنوایی عمیق دو طرفه تحت درمان با کاشت حلزون CI ، برای تجزیه و تحلیل نقش تحریک شنوایی در توسعه توانایی های ارتباطی در کودکان با کاشت زودهنگام و تعریف محدودیت های دوره بحرانی شنوایی، بود. این مطالعه به عنوان یک مطالعه تکرارسنجی تک موضوعی روی کودکان مبتلا به اختلال شنوایی عمیق دو طرفه که تحت درمان با CI در مرکز ارجاع سوم با برنامه مراقبت های ویژه اطفال از سال ۱۹۹۱، طراحی شده است. در مجموع ۱۸۲ کودک مبتلا به اختلال شنوایی پیشازبانی دو طرفه عمیق تحت درمان با کاشت حلزون نوکلئوس در این مطالعه ثبت شده اند. ۸۶ کودک کاشت حلزون نوکلئوس ۲۲ دریافت کردند و ۷۴ عدد نوکلئوس ۲۴ را دریافت کردند. برای تجزیه و تحلیل داده ها، کودکان بر اساس سن دسته بندی شدند؛ ۰تا۳ سال n = 94، گروه دو ۴تا۶ سال n = 36، گروه سه ۷تا۱۰ سال n = 30، و گروه چهار ۱۱-۱۴ سال n = 22 . کودکان با پروتکل شامل آزمونهای شنوایی و ادراک گفتاری، با مجموعه بسته (تست درهم آمیختگی واکهVowel Confusion test ، مجموعه ای از کلمات روزانه) و تست های باز (مانند دو بخشی ها، جملات CID، جمله های CID برای کودکان) ارزیابی شدند. متوسط حساسیت شنوایی PTA برای کودکان در همه گروه ها با CI در مقایسه با مقادیر قبل از عمل به مقدار قابل ترجهی بهبود یافت. با این حال، کودکانی که قبل از 6 سالگی حلزون کاشتند توانایی بالایی برای شناخت بخشی ها و جملات را در تست مجموعه باز داشتند. نتایج نشان می دهد که هرچه کاشت زودتر انجام شده شود، نتیجه عملکرد بهتر است. کودکانی که خارج از دوره بحرانی شنوایی کاشت انجام داده اند، عملکرد قابل ضعیف ملاحظه ای را نشان می دهند که نشان دهنده تغییرات غیر قابل برگشت در سیستم شنوایی مرکزی می باشد. در نتیجه، کودکان واجد شرایط باید CI را به محض اینکه اختلال شنوایی عمیق دو طرفه تشخیص داده شود، دریافت کند. این معمولا به آنها اجازه می دهد که در اقدامات گفتاری و زبان و به طور بالقوه ادغام محیط ارتباط شفاهی به سطوح عملکردی بالایی دست یابند.
کلید واژه ها: دوره بحرانی شنوایی، اختلال شنوایی، جراحی گوش داخلی، شکل پذیری عصبی، نتیجه درمان.
مقدمه
تجربیات بالینی، به ویژه در 10 سال گذشته، اهمیت کاشت زودهنگام را به منظور استفاده از درجه بالاتری از شکل پذیری شنوایی در دوران کودکی نشان داده اند. کاشت حلزون در حال حاضر یکی از گزینه های ممکن برای بهبود اختلال کم شنوایی عمیق حسی-عصبی در کودکان بدون در نظر گرفتن حمله قبل از رشد گفتار یا بعد از رشد گفتار است[1-6]. همچنین نشان داده شده است که کاشت زودهنگام از نظر فنی بدون افزایش عوارض امکان پذیر است [7-12].
علاوه بر این، پیشرفت های فنی نظیر دورسنجی پاسخ عصبی، برنامه های پردازنده های گفتار را برای بیمارانی که همکاری نمی کنند، به خصوص در مورد کودکان زیر 2 سال [13] را تسهیل می کند. این و دیگر جنبه ها در این مقاله به دنبال تجربیات در برنامه کاشت حلزون ما با بیش از ۴۰۰ کاشت از سال ۱۹۸۹، که دو سوم از آنها کودکان و نوجوانان بوده، مورد توجه قرار گرفته است.
روش شناسی
بیماران
یک مطالعه آینده نگر در یک گروه متوالی از ۱۸۲ کودک ناشنوای مادرزاد و ناشنوا شده قبل از رشد گفتار انجام گرفت. اختلال شنوایی پیشازبانی به عنوان رخداد پیش از سن ۲ سالگی تعریف می شود. کودکان بر اساس سن در اعمال جراحی گروه بندی شدند: گروه یک ۰تا۳ سال n = 94، گروه دو ۴تا۶ سال n = 36، گروه سه ۷تا۱۰ سال n = 30، و گروه چهار ۱۱-۱۴ سال n = 22 . داده های دموگرافیک و داده های مربوطه برای گروه ها در جدول ۱ نشان داده شده است. به علاوه، همانگونه که در نتایج نشان داده شده، زیر گروه های یک و دو به طور جداگانه مورد مطالعه قرار می گیرند.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.