توضیحات
عنوان فارسی: «کنترل توان انفعالی (راکتیو) برای بهبود پروفایل های ولتاژ: یک مقایسه بین دو ایده و روش غیر متمرکز شده»
عنوان انگلیسی:
Reactive power control for improving voltage profiles: A comparison between two decentralized approaches
چکیده:
این مقاله در رابطه با یک تنظیم موضعی از پروفایل های ولتاژ در باس هایی است که رگلاتورهای توزیعی توان بادی به هم متصل می باشند. به طور خاص، هدف از این کار(مقاله) مقایسه دو روش کنترل ولتاژ می باشد: اولین روش بر اساس آنالیز حساسیت و دومی بر اساس طراحی یک سیستم کنترل فازی می باشد. این دو روش با استفاده از شبیه سازی روی یک سیستم توزیعی واقعی تست می شوند و نتایج بدست آمده نشان می دهد که هر دو روش مجاز می باشند که پروفایل های ولتاژ را در باس اتصال رگلاتور بادی در محدودیت های استاندارد ولتاژ ، با در نظر گرفتن منحنی های ظرفیت مربوط به رگلاتورهای بادی تنظیم کنند. با این وجود، روش فازی مزایای بیشتری را در مقایسه با روش حساسیت ارائه می کند. در حقیقت، (i) این به ارائه کنترل عکس العملی ملایم با مصرف توان راکتیو کمتری در طول عملیات های کنترلی می پردازد به صورتی که پروفایل توان راکتیو ارتعاشات ولتاژ بهتری را به همراه دارد؛ (ii) طراحی کنترلر فازی که مستقل از اطلاعات مربوط به پارامترهای شبکه و توپولوژی آن می باشد.
کلمات کلیدی: تنظیم ولتاژ؛ کنترل توان انفعالی؛ تولید توزیعی؛ توربین بادی؛ منطق فازی؛
عناوین
1.مقدمه………………247
2.روش های کنترلی در خصوص پروفایل های ولتاژ در سیستم های توزیعی با DG….248
2.1. روش های پیشنهادی برای تنظیم ولتاژ…….248
2.2. روش حساسیت……………248
2.3. روش فازی……………..249
2.4. منحنی ظرفیت………….249
- کاربردهای روش ها برای مطالعه موردی…………249
3.1. حساسیت های ولتاژ باس توان راکتیو و اکتیو ….251
3.2. شبیه سازی، نتایج و بحث و بررسی……….253
- نتیجه گیری……………………..254
- مراجع………………………254
- مقدمه
موارد مصرفی توزیعی یا کاربردهای سودمند همگانی (مثل برق و آب) توزیعی دارای تعهد و استلزام به تامین مشتریان در سطوح ولتاژ در محدوده های مشخص شده می باشد. همانگونه که مسائل افزایش ولتاژ در ارتباط با اتصال نفوذ بالا از تولید توزیع شده (DG) برای سیستم های توزیعی می باشد، توسعه تکنیک های کنترل ولتاژ جدید ارائه کننده ملزومات مهمی برای توان دریافتی برای بارها به صورت امن می باشند[1].
در گذشته، دو روش و ایده متناوب برای تنظیم ولتاژ مورد بررسی قرار گرفته اند: در روش اول DG در کنترل ولتاژ شرکت نداشته، که تنها به دیگر وسایل و دستگاه ها ارجاع داده می شود (LTC، بانک های خازن، و غیره) [2-4]؛ روش دوم توزیع مثبت از DG را برای تنظیم ولتاژ در نظر می گیرد [5-7].
این آنالیزها به صورت جامع می باشند: نقش عملگرهای سیستم توزیعی (DSOها) هم در خصوص تسهیل اتصال از تولیدکننده های توان مستقل (IPP ها) برای شبکه های توزیعی و هم در خصوص حصول اطمینان از عملیات ایمن می باشد. هر دو روش پیشنهادی معمولا بر روی یک استراتژی و روش کنترل ولتاژ متمرکز شده موثر متمرکز می باشند. به طور خاص، در نظر گرفتن یک مشارکت فعال از DG برای تنظیم ولتاژ با یک ایده و روش متمرکز شده، یک سرمایه گذاری قابل توجه در ارتباطات سنسورها، و سیستم های کنترل مورد نیاز می باشد. که کاربردهای آنها را برای کنترل ولتاژ در مشکلات و سختی های شبکه های توزیعی برای پیاده سازی ممکن می سازد[8].
یک کنترل ولتاژ غیرمتمرکز به عنوان یک راه حل جایگزین در نظر گرفته می شود. این ایده بر اساس جبران ولتاژ موضعی، ایجاد توانایی برای کنترل توان راکتیو به منظور مبدل های منبع ولتاژ می باشد، که معمولا برای شبکه های به هم متصل شده DG مورد استفاده قرار می گیرد. یک روش کنترل غیرمتمرکز، قادر می باشد تا این اطمینان را حاصل کند که تزریق ژنراتور به تنهایی قادر نمی باشد تا باعث افزایش قابل توجه ولتاژ گردد که توسط کاروالهو و همکارانش در مرجع [8] معرفی شده است. بعلاوه، تکنیک های کنترل ولتاژ در مرجع [9] مطرح شده اند که به منظور محدود کردن افزایش ولتاژ در فیدرها (تغذیه کننده ها) می باشند که بارگذاری و تولید به طور توزیعی مداوم و پیوسته در نظر گرفته می شود.
یک الگوریتم تنظیم ولتاژ برای یک شبکه به هم متصل شده DG همچنین در مرجع [10] مورد استفاده قرار گرفته استف به طوری که یک عکس العمل روی توان اکتیو هنگامی در نظر گرفته می شود که کنترل توان راکتیو برای حفظ ولتاژ در یک محدوده مناسب کافی نمی باشد. به منظور تنظیم ولتاژ در محدوده های مشخص شده، یک کنترل ولتاژ غیرمتمرکز تطبیقی برای سیستم های PV، روی شبکه های LV مختلف مورد تست و آزمایش قرار گرفته شده است، که در مرجع [11] ارائه شده است.
در این مقاله، ما به معرفی دو روش جدید برای حفظ سطوح ولتاژ در محدوده های مجاز و توجه به ماکسیمم تولید توان فعال در باس پرداخته که DG به هم متصل می باشد. این ایده و روش، که می بایست به هر دو روش IPP ها و DSO ها سازگار باشد، که به طور خاص برای منابع انرژی تجدیدپذیر با قابلیت دسترسی به منابع اولیه ای مناسب می باشد که به طور قطعی قابل پیش بینی نمی باشد (برای مثال، انرژی بادی، انرژی خورشیدی). بهر حال، در نظر گرفتن اینکه اهداف نفوذ تجدید پذیر اخیر با انرژی بادی در نظر گرفته می شود، در این مقاله ایده ها و روش های تحلیلی که خصوصیات زمان متغیر از این منبع را در نظر می گیرد مدنظر قرار گرفته و از ایده های مطرح شده در مرجع [12] شروع می شوند.
استراتژی کنترلی مطرح شده به منظور پیاده سازی دو روش جایگزین می باشد که هر دو مبتنی بر منحنی های ظرفیت از شبکه های متصل شده به مولدهای بادی می باشد. در روش اول، به منظور تعیین چگونگی یک تغییر از تاثیرات توان راکتیو ولتاژ ، یک آنالیز حساسیت شبکه اجرا می شود؛ دومین روش، مبتنی بر طراحی یک کنترلر فازی می باشد. دو روش برای یک سیستم توزیعی شعاعی واقعی با توربین های بادی بکار می رود و در فاز شبیه سازی یک مقایسه بین دو روش ارائه می شود و نتایج بدست آمده مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه لطفا از گزینه افزودن به سبد خرید استفاده فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.