توضیحات
عنوان فارسی: محیط کلاس درس پیش دبستانی: اهمیت بازی در کودکان چیست؟
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Pre-school Classroom Environment: Significant upon Childrens’ Play Behaviour
محیط کلاس درس پیش دبستانی: اهمیت بازی در کودکان چیست؟
چکیده:
این مقاله ارتباط بین محیط فیزیکی پیش دبستان های عمومی و رفتار بازی کودکان را مورد بررسی قرار داد. سه نوع محیط فیزیکی 20 کلاس درس در 10 پیش دبستانی سلانگور و پنج نوع رفتار بازی کودکان مورد بررسی قرار گرفت. جمع آوری داده ها شامل 264 پرسشنامه برای معلمان پیش دبستانی، مشاهدات فاقد لجستگی طبیعی با ضبط ویدئو بر روی 494 کودک پیش دبستانی، مصاحبه های ساخت یافته با 20 معلم پیش دبستانی و 37 معمار داخلی حرفه ای و مقیاس درجه بندی محیط زیست فیزیکی کودکان (CPERS) مور (2008) انجام شد. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. تأثیر محیط فیزیکی بر رفتار کودکان، مورد حمایت قرار گرفت و بهترین شیوه ها پیشنهاد شد.
مقدمه:
مالزی تا سال 2020، با تاکید بر زیرساختهای کلاس اول و ذهنیت درجه اول تبدیل به یک کشور توسعه یافته می شود. در حال حاضر آن فقط یک کشور در حال توسعه است و در سال 2008 وضعیت کشور تازه صنعتی شده (NIC) را به دست آورد (Cheah، 2008). مهمترین عنصر شناخته شده برای دستیابی به مأموریت ملی بر پایه کیفیت سرمایه انسانی اوست. به همین دلیل، توسعه کیفیت سرمایه انسانی یکی از اهداف کلیدی در نهمین برنامه (MP, 2006-2010) مالزی است که در حال اجرا است. در تولید کیفیت پیشرفت های انسانی ، کشور در حال حاضر بر روی هر سطحی از آموزش و پرورش تمرکز می کند، که از ابتدای مدارس شروع می شود. تاکید بر کیفیت آموزش و تعلیم و تربیت است که همتراز با بهترین شیوه های بین المللی باشد (EPU, 2006, p. 237, 254 254).
اخیرا، مالزی، شش KRAs (مناطق محدوده کلیدی) را شناسایی کرده است که اولویت در بودجه سال 2010 و برنامه ریزی طرح دهمین برنامه مالزی، 2011-2015 بوده است. در میان این مناطق مشخص شده است که آموزش و پرورش با کیفیت و مقرون به صرفه (Bernama، 2009) است. از اهمیت های برنامه Permata Negara این است که در مورد مراقبت های اولیه و آموزش و پرورش که در سال 2010 بودجه ای که اخیرا اعلام شده بود، 100 میلیون دلار اختصاص داده شده است. تا به امروز، برنامه Permata در 457 مرکز مراقبت از کودکان معرفی شده است و 17565 کودک (NST، 2009) مورد استفاده قرار گرفته است. با این حال، با وجود تخصیص بزرگ در بودجه سال 2010 برای برنامه Permata، به نظر می رسید بر تأکید بر جنبه های غیر فیزیکی پیش دبستان مانند برنامه درسی کودکان و آموزش معلمان پیش دبستانی، بدون اشاره به بهبود در جنبه های محیط زیست قبل از مدارس، بسیار شبیه به نتیجه 9MP است.
در واقع، اهمیت مراقبت زود هنگام از بچه ها در بسیاری از کشورهای توسعه یافته به رسمیت شناخته شده است. به عنوان مثال، با توجه به راجا هارون و همکاران (2005) ، آموزش های پیش دبستانی سالهای حیاتی است و پایه ای برای آموزش بیشتر در حصول اطمینان از موفقیت یک فرد می باشد. وینستین و دیوید (2005) موافق بودند که پیش دبستان های رسمی به پیشرفت های شناختی در میان کودکان غربی کمک می کنند که در مقایسه با فرزندان شرقی باعث افزایش صلاحیت های فکری و بلوغ شناختی می شود. بر خلاف مالزی، کشورهای توسعه یافته تاکید بیشتری نسبت به محیط فیزیکی و غیر فیزیکی پیش دبستان داشته اند. به عنوان مثال، Morrow (2007) تاکید کرد که اهمیت در پیش دبستان ها نباید صرفا بر برنامه ریزی درس تمرکز کند، بلکه اهمیت مساوی را در ترتیب فضایی یا محیط فیزیکی دارد. در واقع، مور (2008) موافق است که در حال حاضر به خوبی شناخته شده است که کیفیت پیش دبستان و مانند آن مربوط به کیفیت طراحی محیط فیزیکی است.
آیا تأکید نکردن بر محیط فیزیکی پیش دبستان های مالزی در 9MP و 10MP ، به این معنی است که پیش دبستان های ما استاندارد کیفیت را در مقایسه با سایر کشورهای توسعه یافته به دست آورده اند؟ وسایل اولیه یک پیش دبستانی با کیفیت چیست؟ آیا تاکید فقط بر کیفیت برنامه درسی ، آموزش کافی و توسعه کیفیت روانشناسی کودک – جنبه های محیطی غیر فیزیکی – به تنهایی کافی است؟ به نظر می رسد کسانی بر 9MP و در بیشتر ادبیات محلی تمرکز کرده اند ، مانند Sharani (2006)، Raja Harun، et. al.، (2005) و مجزوب (2003). در مورد جنبه های محیطی فیزیکی، مانند محیطی برای آسایش انسان، مبلمان با کیفیت ، کیفیت مکانی، محیطی سودمند و غیره چه ؟ آیا این عوامل به اهمیت تولید پیش دبستان های با کیفیت نیستند؟ این سوالات موجب شد که تحقیق FRGS که بر مبنای این مقاله بود، انجام شود.
- هدف مطالعه
هدف مطالعه این بود که تعیین کند آیا محیط فیزیکی این پیش دبستانی ها از استانداردهای بین المللی یا کیفیتی است که از نیازهای عاطفی، اجتماعی و فیزیکی کودکان پشتیبانی کند. برای این کنفرانس، این مقاله بر روی بخش ارسال ارزیابی موقعیت (POE) تمرکز کرد که شامل تحلیل رابطه بین محیط های فیزیکی داخلی کلاس های درس در مناطق شهری و غیر شهری و انواع رفتارهای بازی بود که در آن کودکان به عنوان کودکان مشغول به یادگیری از طریق بازی یاد بگیرند. این به طور خاص بر رابطه بین رفتارهای اجتماعی کودکان (تعاملی، غیر تعاملی، مناسب، نامناسب، بی طرف) و سه نوع محیط داخلی کلاس های درس، به صورت معماری طبقه بندی شده به خوبی تعریف شده، نسبتا تعریف شده و تعریف نشده است.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.