توضیحات
عنوان فارسی: یک روش دارای نمونه های هدایت شده برای تغییرات آرام در پایگاه ساختار بندی افزایش اطلاعات وب
عنوان انگلیسی:
A Sample-Guided Approach to Incremental Structured Web Database Crawling
چكیده
تغییرات آرام در پایگاه اطلاعاتی وب یك راه حل موثر برای تركیب اطلاعات عمیق در وب می باشد . تا جائیكه به اطلاعات ما مربوط می شود ، روشهای موجود فقط متمركز بر چگونگی تغییرات آرام تمام گزارشات در یك پایگاه اطلاعات وب می باشد . با توجه به دینامیك زیاد در پایگاه اطلاعاتی وب ، برداشت حجم كم گزارشات جدید با ایجاد تغییرات آرام در پایگاه اطلاعاتی علمی نمی باشد . این تحقیق مسئله تغییرات آرام در پایگاه اطلاعاتی وب را بررسی می كند كه هدف آن بررسی موثر تغییرات آرام در گزارشات جدید یك پایگاه اطلاعاتی وب می باشد . در روش مطرح شده ، یك مدل نموداری جدید كه یك نمودار جستجواست برای انتقال وظیفه افزایش تغییرات در یك فرایند وارونه شده است . براساس این نمودار ، جستجوهای مناسب برای تغییرات ایجاد می شود كه با نمونه های گرفته شده از پایگاه اطلاعات وب هدایت می شوند . ارزیابی های تجربی گسترده از پایگاه اطلاعات وب ، كارایی تكنیك های مورد استفاده ما را تایید كرده و اطلاعاتی را در مورد تلاشهای آینده در این جهت فراهم می آورد .
لغات كلیدی : پایگاه اطلاعاتی وب – تركیب داده های عمیق وب – تغییرات آرام در پایگاه اطلاعاتی وب
مقدمه
وب عمیق اشاره به دادهای در پایگاه اطلاعاتی وب دارد كه محتوای بسیاری از آنها در مورد گزارشات اطلاعات ساختار بندی شده است . اعتقاد براین است كه این مورد بزرگترین منبع وجود اطلاعات وب است و از اینراه حل جمع آوری گزارشات ساختاربندی شده از پایگاه اطلاعات وب برای انجام تحقیق و پردازش اطلاعات به صورت مركزی وب عمیق است . توسعه سریع سخت افزار كامپیوتری و اینترنت باعث شده است تا این جواب كاربردی تر از قبل شود . تلاشهای قبلی انجام شده فقط تاكید بر تغییرات آرام در پایگاه اطلاعاتی داشته اند و هدف به حداكثر رساندن پوشش اطلاعات پایگاه های وب است . ما این روش را تغییرات گسترده نامیده ایم . همان طور كه مشخص است ، بسیاری از پایگاه های اطلاعاتی بسیار پویا هستند . برای مثال گزارشات جدیدبه صورت پیوسته وارد می شوند . برای اطمینان از ثبات اطلاعات تركیبی وب ، استفاده از روش تغییرات آرام برای برداشت حجم كم گزارشات جدید همیشه كاربردی نیست و منجر می شود تا حجم زیادی اطلاعات غیر لازم در وب و شبكه ایجاد شود . در این تحقیق ، یك مسئله مهم وحل نشده را برای رسیدن به جواب همراه با تغییر مورد بررسی قرار می دهیم ، چگونه می توان به گزارشات جدید بدون ایجاد تغییر در كل پایگاه اطلاعاتی دست یافت ؟
برای این منظور یك روش افزایش تغییر همراه با نمونه های هدایت شده ارائه كرده ایم . ایده كلی این روش به صورت زیر توصیف شده است : اول اینكه تعداد كمی از نمونه های تصادفی از پایگاه اطلاعاتی وب گرفته شدهاند . سپس با آنالیز انحراف بین نمونه ها و ویرایش تاریخی ، یك گزارزش درست برای ایجاد جستجو های مناسب برای گزارشات جدید ارائه شده است . در این روش ، یك مدل نموداری جستجو محور ارائه كردیم و بنابراین اطلاعات داده شده می تواند به صورت یك نمودار بدون جهت بر پایه مدل نمایش داده شوند . وظیفه ایجاد تغییر فراینده تبدیل به یك فرآیند نموداری می شود كه در آن تغییر از نمودار نمونه ها در پایگاه اطلاعات وب شروع می شود و در هر مرحله V انتخاب می شود و جستجوی مناسب با استفاده از بردار انتخاب شده برای تغییر انجام می شود . چون فقط یك روش جستجو برای ارزیابی پایگاه داده های وب وجود دارد ،ایجاد جستجوی اتوماتیك یكی از روشهای كلیدی است . هدف ما به حداكثر رساندن پوشش گزارشات جدید و به حداقل رساندن پوشش اطلاعات قدیمی به صورت همزمان است . همانند تحقیق اول برای بیان مسئله تغییرات آرام در پایگاه اطلاعاتی وب ، تاكید این تحقیق هم به صورت زیر خلاصه شده است . ابتداد مسئله جدید تغییرات آرام در پایگاه اطلاعاتی وب را شناسایی كردیم . برخلاف تحقیقات گسترده انجام شده در مورد تغییرات وب ، بیان كردیم كه مسئله اصلی پایگاه های موثر در ثبات بین پایگاه اطلاعاتی بومی و پایگاه های مركب وب است . ثانیا ، یك چهار چوب تئوری ارائه كردیم كه تغییرات پایگاه اطلاعات را به صورت یك نمودار مدلسازی كرده ایم . در تفاوت مدل های نموداری مطرح شده توسط تحقیقات قبلی ، مدل نموداری ما در سطح گزارشات است كه می تواند توصیف كن كه آیا هیچ دو گزارش جستجو با هم مرتبط هستند . سوم اینكه ، بر اساس مدل نموداری ، روشهای ساده و هوشمندی را مطرح كردیم كه برای مسائل كلیدی در روش تغییرات فراینده به كارگرفته می شوند و هدف آنها ایجاد جستجوهای مهم برای برداشت گزارشات جدید است
ادامه این تحقیق به صورت زیر مرتب شده است : بخش 2 موارد اولیه را بیان كرده است . بخش 3 یك مدل نموداری جستجو محور را نشان می دهد . روش انتخاب جستجو بر پایه مدل نموداری در بخش 4 داده شده است . یافته های تجربی در بخش 5 مورد بحث قرار گرفته است . بخش 6 بعضی از تحقیقات مربوط را موروی می كند و بخش 7 هم نتیجه گیری تحقیق است .
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.