توضیحات
عنوان فارسی: مدلسازی پروژههای توسعه پویایی شهری: متمرکز بر توسعه شهری خودکفا
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Modeling the dynamics of urban development project: Focusing on self-sufficient city development
چکیده
یک شهرخودکفا را میتوان اینگونه تعریف کرد که شهری است دارای یک محیط تعریف شده که شامل یک جمعیت خودکفا میباشد.به طور مثال وضعیت اقتصادی برای اشتغال تمام افراد جمعیت کافی باشد، و زیر ساخت های فرهنگی در سطح شهر برای عرضه به جمعیت نیز کافی باشد. این مقاله قصد دارد پروزه توسعه پویایی شهری را مورد بررسی قرار دهد، که به طور خاص بر روی سیاست توسعه خودکفای شهر متمرکز است. برای رسیدن به این هدف، عوامل کلیدی موفقیت وابسته به شهر خودکفا استخراج شده است. یک نمودار حلقوی بیان کننده در جهت بررسی تعامل بین مولفه های توسعه شهر خودکفا و یک مدل پویایی سیستم ترسیم شده است تا سیسات های توسعه شهری به صورت کمی مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. نتایج نشان میدهد که تمام سیاست های توسعه شهری به رشد شهری مربوط میشوند، اما میزان تاثیر آنها،انواع و مقدار های متنوعی دارد.سیاست های “جریان تجاری” و “سرمایه گذاری رفاه آموزش اولیه” رشد جمعیت شهری را تحت تاثیر قرار میدهند. با این حال سیسات های “خانهی اولیه” و “تامین تسهیلات اولیه خدمات” تاثیر چشمگیر بیشتری دارند، از انجایی که در بدست اوردن رشد متعادل جمعیت شهری در گذر زمان نقش دارند. بر اساس این نتایج، نتیجه میشود که مدل توسعه یافته دارای این پتانسیل است تا به تصمیم گیرندگان کمک کند تا تاثیر سیاست های مختلف توسعه شهری خودکفا را ارزیابی کنند.
مقدمه
شهرهای بزرگی که اطراف سئول را در بر گرفته به طور ناگهانی از سال های 1980 توسعه یافتند. ظهور این شهرها باعث ایجاد مشکل کمبود مسکن در مرکز شهر سئول شد. از سوی دیگر افرادی که به صورت روزانه بین سئول و شهر های اطراف رفت و امد میکردند مشکل را با ایجاد ترافیک های سنگین ، تشدید میکردند، که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی و آلودگی هوا نیز میشد. تشخیص دولت در رابطه با مشکلات مربوط به مشکلات توسعه شهری مسکن محور، باعث توسعه در جهت مبتنی بر کفایت شده است. یک شهرخودکفا را میتوان اینگونه تعریف کرد که شهری است دارای یک محیط تعریف شده که شامل یک جمعیت خودکفا میباشد.به طور مثال وضعیت اقتصادی برای اشتغال تمام افراد جمعیت کافی باشد، و زیر ساخت های فرهنگی در سطح شهر برای عرضه به جمعیت نیز کافی باشد. توسعه مبتنی بر کفایت مجموعهای است از سیاستها، که هدفشان ایجاد توسعه در شهر ها و دیگر زمینه ها همچون مسیری که آنها خودکفا هستند، است. توجه به توسعهی خودکفا همچنین برای شهرهای غیر بزرگ نیز مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال اندازه گیری موفقیت سیاست توسعه خودکفای شهری مشکل است، زیرا توسعه شهری همچنین تحت تاثیر مولفه های مختلف دیگری همچون بخش خصوصی است. با این دلیل برای اعتبار سنجی سیاست توسعه شهری پیشنهاد شده، تعامل بین سیاست و رشد جمعیت نیازمند بررسی است به طوری که تاثیر دیگر مولفه ها را نیز مانند بخش خصوصی مورد حساب قرار دهد. همچنین این اندازه گیری ها باید دربازه زمانی دراز مدت بررسی شوند تا آثار نوسانی کوتاه مدت در آن پدیدار نشود. بنابر این تشخیض، این مقاله یک روش پویایی سیستم ارائه میهد که میتواند توسعه شهری خودکفا را در طولانی مدت را طبق رابطه علیت مورد بررسی قرار دهد. ترجمه مقالات
ابتدا، مفهموم شهر خود کفا و عوامل کلیدی تحقق آن در کره بنا نهاده شد. یک نمودار حلقوی بیان کننده در جهت بررسی تعامل بین مولفه های توسعه شهر خودکفا و یک مدل پویایی سیستم ترسیم شده است. (شامل عوامل سیاسی به خوبی دیگر عوامل). سپس هر سیاست توسط مدل حلقه بیان علیت با شبیه سازی جریان و سهام ارزیابی شده است. بر اساس این مدلسازی و بر اساس داده های آماری کره در سال 2005 [1] و آلفلد و گراهام [2] تاثیر هر کاربرد سیاست بدیت آمده است.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.