توضیحات
عنوان فارسی: سیستم های عامل و پروتکل ارتباطات
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Operating Systems and Communication Protocols
چکیده
طراحی های سیستم عامل های مدرن نه تنها بایدسیستم مناسبی برای ارتباط کلامی تا برنامه های کاربردی کاربرنهایی ارایه دهند بلکه بایدقادر به تطبیق زیرسیستم ها با اهداف خاص مثل نرم افزار شبکه،قابل اجرا درفضای هسته آدرس را داشته باشند.سیستم پشتیبانی تصمیم ها شامل طراحی نرم افزار شبکه و اجرای آن نیاز به تحلیل و بررسی دقیق امکانات ارایه شده به وسیله فضای سیستم عامل هدف شامل سخت افزارهای ارتباطی در دسترس و مخصوصا سیستم عامل میزبان می باشد.
این مقاله در مورد دو مطلب مهم در طراحی نرم افزارشبکه واجرای آنها بحث می کند.اولی به رفتار ارتباط درون لایه ای (ILC) بین چندین پروتکل جداگانه مربوط است.گمان می رود که مدل ILC طرحی انعطاف پذیر با قابلیت استفاده دوباره را ارایه دهد اگر با آن به عنوان یک مرحله میانی ارتباطی رفتار شود(ILC).مطلب دوم قابلیت شکل پذیری لایه شخصی است.سیستم عامل و روش های راه اندازی زیر سیستم های شبکه وابسته به یکدیگر هستند وبه روشی جدید وپارامترمحوربرای شکل گیری و ایجاد فایل های قابل اجرادر سیستم نیاز دارد.
مقدمه
ارتباط پیچیده ای بین سرویس های هسته سیستم عامل و عملکرد زیر سیستم های نرم افزار شبکه وجوددارد.از طرح های سیستم عامل (O/S)مدرن چنین انتظار می رود که مجموه جامعی از سرویس های قابل دسترس برای آخرین مصرف کننده را از طریق برنامه های شخص مصرف کننده وبرنامه یا سیستم میانجی….ارایه دهد.
امروزه ارتباط خاصی بین تاکید بر ویژگی های کامپیوتری وکه به ارایه طراحی سیستم عامل می پردازند،وجوددارد.بعضی از بخش هایی که مورد توجه هستند عبارتنداز:
*** عملکرد ارتباط تلفنی از راه دور(PCR)
*** اختصاص دادن یک برنامه کامپیوتری به پروتکل ها مثل پروتکل ویندوز X
*** عملکرد پایانه مجازی
*** استفاده از برنامه های کامپیوتری خاص(برنامه های منتقل کننده فایلها(FTP)از محبوبترین آنها بودند.
این مقاله ارتباط بین ویژگیهای طراحی سیستم عامل و مقرراتی که توسط پروتکل های شبکه وضع می شودرا مشخص می کند.این مقاله از دید طراحان پروتکل نوشته شده است.
در کار اخیر هانیش و دیلون (2)،(3)درباره مدلسازی شی گرا(OO) در پروتکل های ارتباطات ،ارتباط بین پروتکل های موجودجدا از هم و درظاهرحمایت کردن از فضای شبکه بحث شد در شرایط سرویسهای هسته ای سیستم عامل قابل دسترس محلی.
یک مدل مناسب برای ارتباط بین لایه ای (ILC )در نظر گرفته شد و تعدادی طرح سیستم عامل مناسب شناسایی شد.در مجموع،این مطلب پذیفته می شود که مدل ILC باید در ساختار پروتکل ارتباط چند لایه ای با استاندارد ISO/OSI مطابقت داشته باشد همان طور که در ساختارهای دیگر هم باید از این استانداردپیروی کند.
نیاز به نگاهی تازه به نرم افزار افزار شبکه وطرح های سیستم عامل چند وقت پیش ضروری تشخیص داده شد.(5)،(1).با دسترسی به OO قابلیت انعطاف پذیری برای آخرین مصرف کننده ،دسترسی آسان و طراحی سیستم عامل قابل شکل پذیری بالا،هم قابل پیش بینی است.جبرانی برای کاستی های سیستم های کنونی.
مدل ارتباط میان لایه ای(ILC)
در مدلسازی پروتکل مشخص کردن نیازهای همزمان مدل ضروری است که در ILC مفهوم خاصی دارد.در منابعی که قبلا ذکر شده است ،مدلسازی OOبا استفاده از Petri Netsبه عنوان مکانیزم اصلی ونسخه اصلاح شده TTCNنشانه گذاری برای باز کردن متوالی کدهای یک پیغام.بدین ترتیب شناسایی به موقع برنامه هایی که در مراحل مدلسازی بصورت متوالی اجرا می شوند امکان پذیراست،برخلاف برنامه هایی که همزمان اجرا می شوند.بنابراین موازی کاری و وابستگی بین برنامه ها(مانند داشتن منابع یکسان)آشکارشد.
در زمینه طراحی و اجرای پروتکل فضاهایی که بیشترین مشکلات را ایجاد می کنند شامل:
1.ارتباط موثر با سرویس های هسته سیستم عامل
2.قوانین جدول بندی شده هسته بعلاوه خصوصیات پردازش گر(مثل پردازنده چندهسته ای وCOntext switching))
3.سخت افزار در پردازش اخلال ایجاد می کند.
4.دوباره وارد شدن کد
5.مدیریت حافظه میانگیر(شامل جلوگیری از خطر نهان کپی زیاد پیام های میانی.)
6.پردازش خاص دستگاه و فرمت های پیام(عموما بسته شدن درخواست ورودی ـخروجی)
7.نیاز به ساعتی برای نشان دادن زمان واقعی اتفاق.
نرم افزار شبکه از قدیم بر مبنای زمان حقیقی رده بندی نشده است.با توجه به نیازضروری به پردازنده شبکه ای که بتواند تکنولوژی هایی مثل ATM و B-ISDN کار کند،اجبارها برای زمان حقیقی تغییر کرده است.اکنون تقاضای صدها و هزاران تماس برای بسته های پردازنده در یک ثانیه برآورد شده است.به عبارت دیگر سیستم پردازنده پیغام ها باید با سرعت بالایی کار کند.یکی از عواملی که رسیدن به این هدف را ممکن می کند داشتن ترکیبی از سیستم عامل و طراحی قوی زیرسیستم شبکه است.اولین نمای محیطی که در مورد آن بحث کردیم در شکل یک نشان داده شده است.
به طور نمونه،نرم افزار شبکه به عنوان بخشی از نرم افزار بزرگ هسته سیستم عامل ساخته می شود نه به عنوان یک زیرسیستمی که مانند یک برنامه کاربردی در فضای آدرس کاربر اجرا می شود.
دلایل مهم این انتخاب عبارتنداز:
× نرم افزار شبکه به منبع امن حافظه خود برای مدیریت پیام میانگیر نیاز دارد.
× نرم افزار شبکه از ساختار چند وظیفگی (انجام چند کار همزمان)خودبهره برداری می کند که در نمی تواند در محیط کاربر از آن استفاده کندو باید در سیستم امن هسته ای خود(بعضی از عملکردها نیاز به دسترسی کامل به ساختار اطلاعات ذخیره شده مثل I/O قفل درخواست،دستیابی ها،تایمر،پردازش اطلاعات و…دارند.)
× نرم افزار شبکه می تواند ازجدول زمان بندی سیستم عامل برای دسترسی کامل به بعضی از عملکردهای آن یا بعضی سرویسهای آن استفاده کند.(به یک منبع زمان بندی دقیق برای این که تایمر خودش را برنامه ریزی کندنیاز دارد)
×نرم افزار شبکه باید با سخت افزار گرداننده دستگاه از طریق همه راهها از طریق هسته در ارتباط باشد(برای کاهش انتقال اطلاعات سیستم بالاسری)
×نکته مهم دیگر نیاز به یک سیستم امن برای کار است سیستمی که امکاناتی مثل اشکال زدایی،رازداری اقتصادی و از همه مهم تر حفظ امنیت اطلاعات پیام هارا مهیا کند.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.