توضیحات
عنوان فارسی: درک پویایی مشروعیت برق در یک سکونتگاه غیر رسمی شهری در آفریقای جنوبی: رویکرد دینامیک سیستم مبتنی بر جامعه
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Understanding electricity legitimacy dynamics in an urban informal settlement in South Africa: A Community Based System
چکیده
هدف از ارائه مقرون به صرفه، قابلاطمینان، پایدار و ندرن انرژی برای همه، نیازمند درک عمیق از مسائلی است که دسترسی به انرژی و انتخاب سوخت را تحتتاثیر قرار میدهد، به ویژه در رابطه با سکونتگاه های غیررسمی شهری یا محلات فقیر نشین. در داخل جوامع نابرابر، مانند آفریقای جنوبی، اتکا به راهحلهای فنی برای رفع دسترسی و نابرابری ناکافی است که منجر به مقاومت و اعتراض میشود. علاوه بر این، معرفی یک راهحل فنی مانند PV خورشیدی برای پرداختن به دسترسی به انرژی در سکونتگاه های غیررسمی شهری یک فرآیند پیچیده است و نیازمند دیدگاه تفکر سیستمی است. بنابراین، این مقاله با استفاده از مدلسازی دینامیک سیستم مبتنی بر جامعه، مسائلی را بررسی کرد که بر انتخاب سوخت و دسترسی به انرژی به عنوان مقدمهای برای یک راهحل انرژی تجدیدپذیر در سکونتگاه های غیررسمی انکانینی تاثیر میگذارند. گروههای مختلف کاربران انرژی در شناسایی عواملی که بر دسترسی به انرژی و انتخاب سوخت انرژی تاثیر میگذارند، درگیر بودند. رابطه بین این عوامل به منظور بهبود مداخلات در آینده؛ و توسعه نمودار حلقه علیتی برای تجسم حلقههای بازخورد کلیدی است. عوامل شناساییشده عبارتند از توان اقتصادی و بازار، در دسترس بودن و مالکیت زمین در دامنه وسیعی از جنبههای اجتماعی – سیاسی. ۱۷ حلقه بازخورد پدیدار شدند که ۱۳ حلقه در حال تقویت حلقهها و ۴ تا حلقه تعادل بودند. حلقههای بازخورد کلیدی مربوط به توانمند سازی جامعه و نمایش هستند، در حالی که مشارکت در فرآیند سیاسی و تلاش برای مشروعیت از طریق ارتباطات مستقیم الکتریسیته به عنوان موضوعات گستردهتر مورد بررسی قرار گرفت. ترجمه مقالات
مقدمه
اتخاذ اهداف توسعه پایدار (SDGs) در سال ۲۰۱۵ انگیزه جهانی برای پیشرفت توسعه که هم پایدار و هم عادلانه است را تحکیم کرد. (UN, 2016) توجه ویژه به این مقاله عبارتند از: SDG7 ، که هدف آن ارائه دسترسی همگانی به انرژی ارزان، قابلاطمینان، پایدار و مدرن برای همه است و SDG11 : شهرها و جوامع پایدار که زاغه ها یا سکونتگاه های غیر رسمی را مورد خطاب قرار میدهند. علیرغم اینکه انرژی برای توسعه و بهبود چندین SDGs دیگر یکپارچه است، از جمله آنهایی که مربوط به برابری جنسیتی، کاهش فقر، بهبود سلامتی، و تغییر آب و هوا هستند (IEA، ۲۰۱۷)، هنوز برای بهبود دسترسی همگانی به سرویسهای انرژی ارزان، قابلاعتماد و پایدار، به ویژه در بخش جهانی، نیازهایی به انجام این کار وجود دارد. (UN, 2017)
با توجه به سازمان ملل (۲۰۱۷) این امر شامل افزایش دسترسی به برق، تمیز کردن سوخت ها و فن آوری ها و استفاده از انرژی تجدیدپذیر میشود، در حالی که نیاز به کشورها برای پذیرش فنآوریهای جدید در مقیاس بلند پروازانه، مانند فتوولتائیک خورشیدی (PV) یا سیستمهای خانگی خورشیدی است.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.