توضیحات
عنوان فارسی: درک پایداری در مدیریت عملیات (22 امین کنفرانس CIRP در مورد مهندسی چرخه زندگی)
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
The Conceptualization of sustainability in Operations Management
چکیده
علیالرغم فراگیر بودن پایداری، درک عمیقتری از مدیریت عملیات پایدارمورد نیاز است. هدف این مقاله فراهم کردن پایههای نظری از پایداری (محیطی) در مدیریت عملیات، بر این اساس است که کدام یک از الگوهای استراتژیهای عملیاتی پایداری قابل دسترسی است. بنابراین، پایداری (محیط) ابتدا در حوزه سرمایهگذاری در سطح مدیریتی و عملیاتی قرار گرفته است. ثانیاً، یک چارچوب کاری که روابط، فشارها، وظایف و محدودیتهای پایداری را شرح میدهد به عنوان یک استراتژی عملیاتی طراحی شده است. ثالثاً، با عملی شدن مفهوم قبلی، یک فرآیند به منظور برنامهریزی استراتژیهای عملیات پایداری طراحی و ارائه شده است.
کلمات کلیدی: پایداری، استراتژی پایداری، استراتژی عملیات پایداری، تولید، استراتژی عملیات، مدیریت عملیات
مقدمه
استراتژی عملیات نقش مهمی را در متصل کردن استراتژی تجاری با عملیاتی ایفا میکند و حداقل با دو چالش اصلی مواجه است. اولی فرموله کردن یک استراتژی عملیاتی است که با استراتژی تجاری و محیط همراستا است و دوم، اجرا کردن آن میباشد. آن چالشها وقتی با پایداری سروکار دارند مهمتر میشوند، بطوریکه یک استراتژی عملیاتی جدید است که فرموله کردن کارآمد آن میتواند بسیار سخت باشد]1[ و همچنین اجرا کردن آن ]2[ و ]3[، بطوریکه اغلب در استراتژیهای تجاری مبهم توصیف میگردد. در تضاد با این موضوع، روند پایداری در بین شرکتهای تولیدی به سرعت در حال گسترش است. با این وجود، مدیران از خطر سروکار داشتن با پایداری آگاه هستند (برنز و همکارانش، 2009). در نتیجه مدیران عملیاتی و متوسط به راهنمایی در زمینه مدیریت استراتژیهای عملیاتی با تمرکز بر پایداری دارند، که برای این منظور باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد. اگرچه، تعاریف متعددی از پایداری موجود میباشد، اما هیچ یک از آنها جزئیات کافی مورد نیاز برای معین کردن و قرار دادن مفهوم پایداری در شرکتهای تولیدی به منظور به عهده گرفتن تحقیقات سیستماتیک را که بر پایه الگوهای مرتبط، راهنماییها و روشها است، ارائه نمیدهند. به عبارت دیگر، تحقیق باید قادر باشد ابتکارهای پایداری را در مدیریت عملیاتی و استراتژی شرکتهای تجاری قرار دهد. با قراردهی واضح آن، مدیران قادر خواهند بود استراتژیهای تجاری و تولیدی خود را با آن همسو کنند، بدین وسیله علاوه بر این بین شکاف بالقوه مدیریت و عملیات ارتباطی برقرار میشود.
بنابراین، هدف این مقاله ایجاد پایه نظری قویتر در زمینه پایداری در شرکتهای تولیدی است که طراحی استراتژیها، راهنماییها و تئوریها را فراهم میسازد و منجر به افزایش کارایی و کارآمدی طرح توسعه پایدار در عملیات موجود میشود. مشخصاً، این بدین معنی است که نقش دقیق پایداری در شرکتهای تولیدی باید تعریف شده باشد؛ منظور از نقش ” مشخصه یا الگوی رفتاری پیشبینی شده در یک محیط خاص” یا همچنین ” وظیفه انجام شده توسط چیزی در یک وضعیت یا فرآیند خاص” میباشد]4[. به علاوه، مفهوم باید در شرکتهای تجاری معین شده باشد در حالیکه باید از این موضوع آگاه بود که آنها مشروط به فاکتورهایی مانند اهالی صنعت، بازار و زمینههای قانونی هستند. همانگونه که این مقاله در زمینهی تولید متمرکز است، که به ویژه متمرکز بر منبع میباشد، هدف مقاله فقط بر سطح عملی است. در نتیجه، سوال تحقیقی این مقاله به شکل زیر میباشد: “چگونه پایداری با یک شرکت تولید میتواند به صورت کلی در مدیریت عملیات تعریف شود؟”
نتایج بایستی پایههای محکم و قابل اطمینانی را برای تحقیق تامین کنند. به منظور پاسخدهی به سوال، یک هدف بایر تامین شود- مفهوم پایداری با سطح مدیریت عملیاتی یک شرکت تولید مشخص میگردد. این امر توسط دو زیر هدف مبتنی بر رینالدز [6] بدست میآید. اولی شناسایی محدودیتها میباشد، که با قرار دادن پایداری در هر دو سطح – استراتژیکی و عملیاتی انجام میشود؛ با این روش مفهوم به وضوح مشخص میشود. زیر هدف دوم شناسایی ارتباط میان مفاهیم است، بنابراین ارتباط میان استراتژی پایداری و عملیات پایداری، مدیریت آنان و در نهایت ارتباط آنها با صنایع مختلف، بازارها و قانونگذارها را مشخص میکند. در میان سایر مقالهها، این مقاله تنها سوالات اصلی در رابطه با پایداری را شامل نمیشود، بلکه همچنین نقطهی شروع تحقیق بر اساس فرض آن و ابزارهای روشی که هنوز برای انجام تحقیق سیستماتیکی به منظور شناسایی الگوهای پنهانی و یا بهترین کارکردها نیاز میباشد را مشخص میکند. نتایج بیشتر برای تحقیق در رابطه با پایداری در تولید با هدف مشخص شناسایی کارکردها و بهبود راهنماییها دربارهی پیشرفت ابتکارهای پایداری و پیادهسازی آنها، مفید میباشد.
در بخش بعدی، روش و مفهوم اصلی به صورت مختصر معرفی شده است. سپس در بخش سوم، ابتدا پایداری همراه با تولید، در مدیریت عملیات و استراتژیکی قرار داده شده است. بعد از آن در قسمت دوم از این بخش ارتباطات با مفهوم پایداری در سطح عملیاتی نشان داده شده اند. که در نهایت منجر به مفهومدهی به پایداری در مدیریت عملیات میشود. در آخر، این مفهوم عملی میشود. توجه:
- برای مشاهده فایل کامل ترجمه لطفا اقدام به خریدترجمه مقاله نمایید.
- پس از خرید لینک دانلود بلافاصله برایتان به صورت اتوماتیک ایمیل می گردد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.